AquaView Color 2 db 0,00

Előfordulhatnak késések a szállításban. Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a termék elérhetőségét illetően.
Darabszám a csomagban:

2 darab

Elérhetőség:

Akár 5 munkanap

Darabszám a csomagban:

2 darab

A mi árunk:

3 990 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Bestseller

AquaView Color színes havi kontaktlencsék, amelyek a látási problémák javítása mellett, a szemszínét is módosítják.

 
UV sugárzás elleni védelem - az AquaView Color lencse modern UVA/UVB szűrőkkel való kiegészítése lehetővé tette, hogy óvja a szemet a számára káros napsugárzástól.
Természetes hatás - a színes AquaView Color lencsék többek között a szem színének változtatására szolgálnak. A modern technológia alkalmazásával, amelynek köszönhetően a szín a lencse belső részén van, nem a felületén, teljesen természetes színezési hatást érhetünk el, és szemünknek vonzó ragyogást adhatunk.
7 gyönyörű szín közül választhat - ametiszt, zöld vagy méz? Választhat hét gyönyörű és változatos szín közül, amelyekkel megadhatja a szemeinek azt a színt, amiről mindig is álmodott.
Nappali viselés - egy pár színes lencsét egy teljes hónapig folyamatosan használhat. Ennek egyetlen feltétele az, hogy éjszakára ki kell venni, és speciális ápoló folyadékkal teli tárolóba kell helyezni.
 

Aquaview Color lencsék jellezmői:

 

Havi viselető színes kontaktlencse, amely magas viselési komfortot biztosít. Az Aquaview Color lencsék anyaga a Methafilcon A, amely magas hidratációt biztosít a viselési időszak alatt is. Oxigénáteresztő képesség: Dk / t 19. Továbbá az Aquaview Color lencséket aszférikus szerkezet jellezmi, ahol a látásélesség sokkal jobb, mint a hagyományos gömb alakú lencséknél. A lencsék UV szűrővel vannak ellátva, amely védi a szemet a káros napsugárzástól.

 

AquaView Color lencsék a következő színekben érhetők el:

  • Amethyst - ametiszt kontaktlencse
  • Barna
  • Szürke
  • Zöld
  • True Sapphire - zafír kontaktlencse
  • Honey - mézes kontaktlencse
  • Türkiz
 
színes kontaktlencsék AquaView Color

A AquaView Color lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Színes kontaktlencse
Márka AquaView lencsék
Gyártó INTEROJO
Dioptria: 0,00 D
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Szín Amethyst, Brown, Gray, Green, True Sapphire, Honey, Turquoise
Dk/t 19 x 10-9
Hidratációs fok 55%
Anyag Methafilcon A
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóINTEROJO
MárkaAquaView
Darabszám a csomagban2 darab
Lencse színétAmethyst, Brown, Green, Grey, Honey, True Sapphire, Turquoise
ElérhetőségAkár 5 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:AquaView Color 2 db 0,00
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az AquaView Color 2 db kontaktlencsét - dioptriamentes?

A 2 darabos csomagban kapható AquaView Color - dioptriamentes kontaktlencséket önállóan is ki lehet választani a megadott paraméterek alapján, vagy optometrista segítségével, figyelembe véve a görbületet és átmérőt. Amennyiben kétségei vannak, mindig érdemes szakemberhez fordulni.

Biztonságosak az AquaView Color kontaktlencsék?

Igen, az AquaView Color kontaktlencsék biztonságosak a használat során, feltéve, hogy betartják a higiéniára és a megfelelő használatra vonatkozó ajánlásokat. A rendszeres karbantartás és a gyártó ajánlásainak követése minimalizálja a fertőzések vagy irritációk kockázatát.

Milyen látáshibára valók az AquaView Color - dioptriamentes?

Az AquaView Color - dioptriamentes kontaktlencsék azok számára készültek, akik nem rendelkeznek rövidlátással vagy távollátással. Ideális választás azok számára, akik csak a szemük színét szeretnék megváltoztatni, miközben természetes megjelenést őriznek.

Hogyan kell felhelyezni az AquaView Color kontaktlencséket?

Mielőtt feltenné az AquaView Color kontaktlencséket, alaposan mosson és szárítson kezet. Ezután ellenőrizze, hogy a lencse megfelelően van-e ívelve. Miután a mutatóujja végére helyezte, óvatosan húzza szét a felső szemhéjat és helyezze a lencsét a szemgolyóra.

Hogyan lehet levenni az AquaView Color kontaktlencséket?

Az AquaView Color kontaktlencsék levételéhez ajánlott speciális lencsefolyadékokat és eszközöket, mint például szívókákat használni. A kezek mosása és szárítása után óvatosan húzza le az alsó szemhéjat, és finoman távolítsa el a lencsét a szemgolyóról, elkerülve annak sérülését.