AquaView Color 2 db

Előfordulhatnak késések a szállításban. Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a termék elérhetőségét illetően.
Darabszám a csomagban:

2 darab

Elérhetőség:

Akár 5 munkanap

Darabszám a csomagban:

2 darab

A mi árunk:

3 990 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

AquaView Color színes havi kontaktlencsék, amelyek a látási problémák javítása mellett, a szemszínét is módosítják.

 
UV sugárzás elleni védelem - az AquaView Color lencse modern UVA/UVB szűrőkkel való kiegészítése lehetővé tette, hogy óvja a szemet a számára káros napsugárzástól.
Természetes hatás - a színes AquaView Color lencsék többek között a szem színének változtatására szolgálnak. A modern technológia alkalmazásával, amelynek köszönhetően a szín a lencse belső részén van, nem a felületén, teljesen természetes színezési hatást érhetünk el, és szemünknek vonzó ragyogást adhatunk.
7 gyönyörű szín közül választhat - ametiszt, zöld vagy méz? Választhat hét gyönyörű és változatos szín közül, amelyekkel megadhatja a szemeinek azt a színt, amiről mindig is álmodott.
Nappali viselés - egy pár színes lencsét egy teljes hónapig folyamatosan használhat. Ennek egyetlen feltétele az, hogy éjszakára ki kell venni, és speciális ápoló folyadékkal teli tárolóba kell helyezni.
Hatékony látásjavítás - a szem színének természetes változtatása mellett a lencse a szem egészségéről is gondoskodik. Rendszeres használatuk megakadályozhatja a rövidlátás kialakulását.
 

Aquaview Color lencsék jellezmői:

 

Havi viselető színes kontaktlencse, amely magas viselési komfortot biztosít. Az Aquaview Color lencsék anyaga a Methafilcon A, amely magas hidratációt biztosít a viselési időszak alatt is. Oxigénáteresztő képesség: Dk / t 19. Továbbá az Aquaview Color lencséket aszférikus szerkezet jellezmi, ahol a látásélesség sokkal jobb, mint a hagyományos gömb alakú lencséknél. A lencsék UV szűrővel vannak ellátva, amely védi a szemet a káros napsugárzástól.
 

AquaView Color lencsék a következő színekben érhetők el:

  • Amethyst - ametiszt kontaktlencse
  • Barna
  • Szürke
  • Zöld
  • True Sapphire - zafír kontaktlencse
  • Honey - mézes kontaktlencse
  • Türkiz
 
színes kontaktlencsék AquaView Color

A AquaView Color lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Színes kontaktlencse
Márka AquaView lencsék
Gyártó INTEROJO
Dioptria: -9,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és -0,50 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Szín Amethyst, Brown, Gray, Green, True Sapphire, Honey, Turquoise
Dk/t 19 x 10-9
Hidratációs fok 55%
Anyag Methafilcon A
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóINTEROJO
MárkaAquaView
Darabszám a csomagban2 darab
Lencse színétAmethyst, Brown, Green, Grey, Honey, True Sapphire, Turquoise
ElérhetőségAkár 5 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:AquaView Color 2 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az AquaView Color 2 db kontaktlencsét?

Az AquaView Color 2 db kontaktlencséket önállóan is ki lehet választani a termék paraméterei alapján, vagy igénybe vehető egy optometrista segítsége. A csomag két darab lencsét tartalmaz, amely hosszú használati időt biztosít.

Biztonságosak az AquaView Color kontaktlencsék?

Igen, az AquaView Color kontaktlencsék biztonságosak, mivel az Interojo neves gyártó által készítettek. A megfelelő higiénia fenntartása és az ajánlott használati eljárások betartása teljes biztonságot garantál a szemeidnek.

Milyen látáshibára valók az AquaView Color?

Az AquaView Color kontaktlencsék rövidlátás vagy távollátás korrekciójára szolgálnak, mivel szférális korrekciós típussal rendelkeznek.

Hogyan kell felhelyezni az AquaView Color kontaktlencséket?

Az AquaView Color kontaktlencsék felhelyezése egyszerű. Először mosd és szárítsd meg a kezeidet, majd finoman helyezd a lencsét az indexujjad hegyére. Ezután óvatosan tárd szét a szemhéjadat a másik kezeddel és helyezd a lencsét a szemedre, felnézve. A lencse elhelyezése után finoman pislogj, hogy a helyére álljon.

Hogyan kell levenni az AquaView Color kontaktlencséket?

Az AquaView Color kontaktlencsék levételéhez mosd és szárítsd meg a kezeidet. Ezután óvatosan húzd le az alsó szemhéjat és nézz felfelé. Az indexujjad és hüvelykujjad segítségével finoman fogd meg a lencsét és lassan vedd ki. A lencse levétele után ajánlott azonnal egy speciális tartályban, lencsefolyadékban tárolni.