AquaView Color 6 db

Előfordulhatnak késések a szállításban. Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a termék elérhetőségét illetően.
Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 1 értékelés.
Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

Akár 8 munkanap

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

7 990 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 1 értékelés.
Boglárka
5.0000
A lencsék nagyszerűek. Még sosem használtam előtte, mert nincs volt látásproblémám, csak a szemem színét szerettem volna megváltoztatni. A sötét zöld szememen a kék lencse fantasztikusan néz ki. Nem volt problémám a felhelyezéssel és eltávolítással sem, annak ellenére, hogy először próbáltam.

AquaView Color színes havi kontaktlencsék, amelyek a látási problémák javítása mellett, a szemszínét is módosítják.

 
UV sugárzás elleni védelem - az AquaView Color lencse modern UVA/UVB szűrőkkel való kiegészítése lehetővé tette, hogy óvja a szemet a számára káros napsugárzástól.
Természetes hatás - a színes AquaView Color lencsék többek között a szem színének változtatására szolgálnak. A modern technológia alkalmazásával, amelynek köszönhetően a szín a lencse belső részén van, nem a felületén, teljesen természetes színezési hatást érhetünk el, és szemünknek vonzó ragyogást adhatunk.
7 gyönyörű szín közül választhat - ametiszt, zöld vagy méz? Választhat hét gyönyörű és változatos szín közül, amelyekkel megadhatja a szemeinek azt a színt, amiről mindig is álmodott.
Nappali viselés - egy pár színes lencsét egy teljes hónapig folyamatosan használhat. Ennek egyetlen feltétele az, hogy éjszakára ki kell venni, és speciális ápoló folyadékkal teli tárolóba kell helyezni.
6 darab a csomagban - AquaView Color
6 darab a csomagban - tekintettel arra, hogy a lencsék havonta cserélendők, hat darab elegendő akár 90 napig tartó rendszeres használatra is.
Hatékony látásjavítás - a szem színének természetes változtatása mellett a lencse a szem egészségéről is gondoskodik. Rendszeres használatuk megakadályozhatja a rövidlátás kialakulását.
 

Aquaview Color lencsék jellezmői:

 

Havi viselető színes kontaktlencse, amely magas viselési komfortot biztosít. Az Aquaview Color lencsék anyaga a Methafilcon A, amely magas hidratációt biztosít a viselési időszak alatt is. Oxigénáteresztő képesség: Dk / t 19. Továbbá az Aquaview Color lencséket aszférikus szerkezet jellezmi, ahol a látásélesség sokkal jobb, mint a hagyományos gömb alakú lencséknél. A lencsék UV szűrővel vannak ellátva, amely védi a szemet a káros napsugárzástól.

 

AquaView Color lencsék a következő színekben érhetők el:

  • Amethyst - ametiszt kontaktlencse
  • Barna
  • Szürke
  • Zöld
  • True Sapphire - zafír kontaktlencse
  • Honey - mézes kontaktlencse
  • Türkiz
 
színes kontaktlencsék AquaView Color

A AquaView Color lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Színes kontaktlencse
Márka AquaView lencsék
Gyártó INTEROJO
Dioptria: -9,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és -0,50 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Szín Amethyst, Brown, Gray, Green, True Sapphire, Honey, Turquoise
Dk/t 19 x 10-9
Hidratációs fok 55%
Anyag Methafilcon A
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóINTEROJO
MárkaAquaView
Darabszám a csomagban6 darab
Lencse színétAmethyst, Brown, Green, Grey, Honey, True Sapphire, Turquoise
ElérhetőségAkár 8 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:AquaView Color 6 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az AquaView Color 6 db kontaktlencsét?

Az AquaView Color 6 db kontaktlencséket önállóan is ki lehet választani a látási paramétereid alapján, mint például a dioptria és a görbület, figyelembe véve a rendelkezésre álló színeket: ametiszt, barna, szürke, zöld, zafír, méz, türkiz. Szintén lehetőség van optometrista segítségét igénybe venni, aki segít a megfelelő lencsék kiválasztásában. A csomag 6 darab lencsét tartalmaz, biztosítva a felhasználó kényelmét egy teljes hónapra.

Biztonságosak az AquaView Color kontaktlencsék?

Igen, az AquaView Color kontaktlencsék biztonságosak a használat során, feltéve, hogy betartják a higiéniára és használatra vonatkozó ajánlásokat. Ezek havi használatra szánt lencsék, ami azt jelenti, hogy rendszeresen kell őket tisztítani és fertőtleníteni a megfelelő oldatokkal. Fontos betartani a lencsék felhelyezésére és eltávolítására vonatkozó ajánlásokat is.

Milyen látáshibára valók az AquaView Color?

Az AquaView Color kontaktlencsék a rövidlátás korrekciójára szolgálnak, mivel sférikus korrekciós típussal rendelkeznek negatív dioptriás értékekhez.

Hogyan kell felhelyezni az AquaView Color kontaktlencséket?

Az AquaView Color kontaktlencsék felhelyezése egyszerű. Mielőtt feltennéd a lencséket, alaposan mosd és szárítsd meg a kezeidet. Ezután egy ujjad segítségével finoman helyezd a lencsét az indexujjad végére, és húzd le az alsó szemhéjat a másik kezeddel. Miután a lencsét a szemre helyezted, finoman pislantva állítsd be a helyére.

Hogyan kell levenni az AquaView Color kontaktlencséket?

Az AquaView Color kontaktlencsék levételéhez ajánlott speciális lencsefolyadékok és eszközök használata, mint például szívókák. Miután megtisztítottad és megszárítottad a kezeidet, óvatosan húzd le az alsó szemhéjat, és finoman szorítsd össze a lencsét az ujjaid között, hogy eltávolíthasd. Ne felejtsd el a lencséket minden használat után tisztítani és fertőtleníteni.