AquaView Color 6 db 0,00

Előfordulhatnak késések a szállításban. Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a termék elérhetőségét illetően.
Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

Akár 8 munkanap

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

7 990 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

AquaView Color színes havi kontaktlencsék, amelyek a látási problémák javítása mellett, a szemszínét is módosítják.

 
UV sugárzás elleni védelem - az AquaView Color lencse modern UVA/UVB szűrőkkel való kiegészítése lehetővé tette, hogy óvja a szemet a számára káros napsugárzástól.
Természetes hatás - a színes AquaView Color lencsék többek között a szem színének változtatására szolgálnak. A modern technológia alkalmazásával, amelynek köszönhetően a szín a lencse belső részén van, nem a felületén, teljesen természetes színezési hatást érhetünk el, és szemünknek vonzó ragyogást adhatunk.
7 gyönyörű szín közül választhat - ametiszt, zöld vagy méz? Választhat hét gyönyörű és változatos szín közül, amelyekkel megadhatja a szemeinek azt a színt, amiről mindig is álmodott.
Nappali viselés - egy pár színes lencsét egy teljes hónapig folyamatosan használhat. Ennek egyetlen feltétele az, hogy éjszakára ki kell venni, és speciális ápoló folyadékkal teli tárolóba kell helyezni.
6 darab a csomagban - AquaView Color
6 darab a csomagban - tekintettel arra, hogy a lencsék havonta cserélendők, hat darab elegendő akár 90 napig tartó rendszeres használatra is.
 

Aquaview Color lencsék jellezmői:

 

Havi viselető színes kontaktlencse, amely magas viselési komfortot biztosít. Az Aquaview Color lencsék anyaga a Methafilcon A, amely magas hidratációt biztosít a viselési időszak alatt is. Oxigénáteresztő képesség: Dk / t 19. Továbbá az Aquaview Color lencséket aszférikus szerkezet jellezmi, ahol a látásélesség sokkal jobb, mint a hagyományos gömb alakú lencséknél. A lencsék UV szűrővel vannak ellátva, amely védi a szemet a káros napsugárzástól.

 

AquaView Color lencsék a következő színekben érhetők el:

  • Amethyst - ametiszt kontaktlencse
  • Barna
  • Szürke
  • Zöld
  • True Sapphire - zafír kontaktlencse
  • Honey - mézes kontaktlencse
  • Türkiz
 
színes kontaktlencsék AquaView Color

A AquaView Color lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Színes kontaktlencse
Márka AquaView lencsék
Gyártó INTEROJO
Dioptria: 0,00 D
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Szín Amethyst, Brown, Gray, Green, True Sapphire, Honey, Turquoise
Dk/t 19 x 10-9
Hidratációs fok 55%
Anyag Methafilcon A
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóINTEROJO
MárkaAquaView
Darabszám a csomagban6 darab
Lencse színétAmethyst, Brown, Green, Grey, Honey, True Sapphire, Turquoise
ElérhetőségAkár 8 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:AquaView Color 6 db 0,00
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az AquaView Color 6 db kontaktlencsét - dioptriamentes?

Az AquaView Color 6 db kontaktlencsét - dioptriamentes önállóan is ki lehet választani a termék elérhető paraméterei alapján, mint például a görbület, átmérő vagy szín. Alternatívaként kérheti egy optometrista segítségét, aki az Ön látási igényeinek megfelelően segít kiválasztani a megfelelő lencséket. A csomag 6 darab lencsét tartalmaz, így hosszú távú használatot biztosít.

Biztonságosak az AquaView Color kontaktlencsék?

Igen, az AquaView Color kontaktlencsék biztonságosak a használat során, feltéve, hogy betartja a higiéniai ajánlásokat és a lencsék cseréjére vonatkozó utasításokat. Rendszeresen tisztítani és fertőtleníteni kell a lencséket, valamint kerülni kell azok éjszakai viselését.

Milyen látáshibára valók az AquaView Color - dioptriamentes?

Az AquaView Color - dioptriamentes kontaktlencsék azok számára készültek, akik nem igényelnek látáskorrekciót, azaz azok számára, akiknek nincs szükségük dioptriára (optikai erőre).

Hogyan kell felhelyezni az AquaView Color kontaktlencséket?

Mielőtt feltenné az AquaView Color kontaktlencséket, alaposan mosson és szárítson kezet. Ezután óvatosan vegye ki a lencsét a csomagolásból, és helyezze az indexujja végére. Miután ellenőrizte, hogy a lencse helyesen van ívelve, finoman nyissa ki a szemhéjakat és helyezze a lencsét a szemgolyóra, ügyelve arra, hogy ne fordítsa meg.

Hogyan kell levenni az AquaView Color kontaktlencséket?

Az AquaView Color kontaktlencsék levételéhez ismét mosson és szárítson kezet. Ezután finoman húzza le az alsó szemhéjat, nézzen felfelé, hogy megmutassa a lencsét, majd óvatosan szorítsa össze a lencsét az ujjai között, és vegye ki a szemből. A levétel után gondosan tisztítsa és fertőtlenítse a lencsét a következő használat előtt.