AquaView Toric lencsék

Megtekintés Rács Lista

2 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

2 termékek

oldalanként

AquaView Toric tórikus lencsék

Az asztigmatizmus, más néven asztigmia, egy olyan látáshibát jelent, amely a szem lencséjét vagy szaruhártyáját érinti, és a szem rossz forgásszimmetriájával jellemezhető. Az asztigmatizmussal diagnosztizált emberek bizonyos területeken homályos képeket látnak a látótér bármely távolságában. Különböző típusú asztigmiák léteznek, beleértve a szabályos és a szabálytalan asztigmatizmust. Ez elég gyakori állapot, és gyakran társul távollátással vagy rövidlátással. Azoknak az embereknek azonban, akik szabályos asztigmiával kerültek diagnosztizálásra, nem kell aggódniuk, hogy az egyetlen megoldás a vastag és csúnya szemüveg. Ma speciális tórikus kontaktlencséket vásárolhat kifejezetten asztigmatizmussal rendelkező személyek számára, amelyek kényelmesek és praktikusak.

Az asztigmiában szenvedő emberek számára készült lencsék elsődleges célaj, hogy stabilak legyenek, vagyis nem szabad napközben mozogniuk, még sportolás közben sem. Ez biztosítja az éles látást bármilyen körülmények között.

Az AquaView Toric tórikus lencsék előnyei

Az asztigmiában szenvedő emberek számára az AquaView Toric tórikus lencse alapfelszerelés. 1, 3 vagy 6 darabos csomagokban kaphatók. Ezek napi használatra szolgáló havi lencsék. Mit jelent ez? Minden este, lefekvés előtt vegye ki őket, és helyezze el egy speciális tárolóban, amelyet lencseápoló folyadékkal töltsön fel. Az anyag, amelyből készülnek, a Hioxifilcon A. Az AquaView Toric lencséket magas hidratáltság (55%) jellemzi, ami rendkívül kényelmessé teszi őket egész napos viselés esetén is. Ezeknek a tórikus lencséknek a Dk/t értéke 23.

Kinek ajánljuk az AquaView Toric lencséket?

Az asztigmatizmussal diagnosztizált emberek biztosan észreveszik, hogy ezek a lencsék minden távolságra éles látást biztosítanak. Emellett a színeket is élénkebbé teszik. Ezenkívül a Prism Ballasted Design technológia biztosítja, hogy a lencse ne mozogjon, és jól illeszkedjen a felhasználó szeméhez.

Minden AquaView Toric tulajdonosának meg kell jegyeznie, hogy rendszeresen, naponta gondoskodni kell róluk. A lencsék tisztításához ajánljuk a Clean Active termékcsaládból származó speciális folyadékot, amely nemcsak hidratálja az AquaView Toric lencséket, hanem biztosítja a lencsék biztonságos használatát is. A megfelelően tisztított lencsék nem okoznak gyulladást vagy allergiás reakciókat. A havi lencsék esetében szükséges továbbá egy lencsetartó megvásárlása is.

További AquaView lencsék: