AquaView Daily lencsék

Megtekintés Rács Lista

3 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

3 termékek

oldalanként

AquaView Daily egyszer használatos lencsék

Az AquaView Daily napi lencse ismerős lehet mindenkinek, aki kényelmes kontaktlencsét keres a szükséges napi tisztítás és tárolás nélkül.

AquaView Daily lencsék leírása

Az AquaView Daily lencsék napi használati idejű lágy lencsék, amelyeket reggel felhelyez a szemére, a nap végén pedig kidobja a szemetesbe. Ez rendkívül kényelmes azok számára, akik gyakran utaznak és nincs idejük, hogy hosszabb használati idejű lencséket tisztítsanak nap mint nap.

Ajánljuk Önnek az AquaView Daily lencsét, ha szeme gyakran irritált, gyorsan kiszárad és rendszeresen kell hidratáló szemcseppet használnia a lencse kopása során. Rövidlátásra és távollátásra a lencse egyaránt alkalmas és kényelmes viselést biztosít egész nap - akár 10 órán keresztül is. A kontaktlencse anyaga Bioxifilcon A, amely magas fokú hidratációt biztosít a szemnek (58%), hogy szemét egész nap hidratáltnak érezze. A hagyományos lágy lencsék gömb alakúak, míg az AquaView Daily lencse aszférikus kialakításának köszönhetően élesebb látást biztosít egész nap.

A kontaktlencsék felülete rendkívül sima és puha a nátrium-hialuronátnak köszönhetően, így könnyen fel lehet helyezni és el lehet távolítani a szemről. A lencsék oxigénáteresztő-képessége kiváló, így ez a márka a legmagasabb szinten biztosítja a kényelmet a szemnek. Fontos szemünk hatékony védelme a káros UV-sugaraktól. Az AquaView Daily lencse véd az UVA és UVB sugarak ellen is.

Kiknek ajánljuk a AquaView Daily lencséket?

Ez a kontaktlencse tökéletes azok számára, akik állandó szemszárazságtól szenvednek és mindenkinek, akik irritációra és viszkető szemre panaszkodnak a nap folyamán. A lencsék napi cseréje fenntartja a megfelelő higiéniát, így nincs szükség a lencse napi tisztítására és tárolására.

Az AquaView Daily lencse 10, 30 és 90 db-os kiszerelésben érhető el webáruházunkban.

További AquaView lencsék: