AquaView Monthly lencsék

Megtekintés Rács Lista

4 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

4 termékek

oldalanként

AquaView Monthly havi lencsék

Az AquaView Monthly lencsék magas minőségű optikai termékek, amelyet a rövidlátás és a távollátás korrigálására hoztak létre. Ezek a szférikus lencsék a legújabb technológiát alkalmazva készülnek, és kiváló minőségű Methafilcon A anyagot használták fel a létrehozásukhoz, amelyet nagyon magas hidratáltság és oxigénáteresztő képesség jellemzi. Ezenkívül a lencsék gyártásakor különleges hidratáló adalékanyaggal, nevezetesen hialuronsavval gazdagították, így ez a termék megfelelő hidratáltsági szintet biztosít Önnek a nap folyamán, amely a legmagasabb kényelmet jelenti használata során. Az AquaView Monthly lencsék havi viselésre készültek, ami azt jelenti, hogy egy pár lencse 30 napos használatra elegendő, napi, megfelelő ápolás mellett.

Az AquaView Monthly lencsék aszférikus kialakítással rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a felhasználó által látott kép nagyon éles és tiszta, a színek pedig intenzívek és rendkívül telítettek. Ez a termék UV szűrőkkel van ellátva, tehát a lencsék viselése közben extra védelmet nyújt a nap káros hatásai ellen, ami egészséges szemeket eredményez. Az AquaView Monthly lencsék hatékonyan segítenek a szem szárazságával szembeni küzdelemben, megszüntetve a kellemetlen irritációt és a szemek túlzott kiszáradását. Emellett nagyon fontos, hogy ezeket a lencséket nagyon vékony szélek jellemzik, ami egyszerűvé és komplikációmentessé teszi a behelyezésüket még a tapasztalatlan felhasználók számára is.

Az AquaView Monthly lencsék különböző kiszerelésekben elérhetők

Az AquaView Monthly terméket több kiszerelésben is megtalálhatja széles választékunkban, amelyek a kiválasztott csomagolástól függően eltérő számú lencsét tartalmaznak. A csomagok 3 vagy 6 darab lencsét tartalmaznak. Ezenkívül, ha csak ki szeretné próbálni a lencséket, vagy össze szeretné párosítani egy másik típusú kontaktlencsével, akkor akár egy darabos kiszerelésben is megvásárolhatja őket.

Kinek ajánljuk az AquaView Monthly lencséket?

Az AquaView Monthly lencsék rövid- vagy távollátó emberek számára készültek. Lehetővé teszik a tiszta és éles látást bármely helyzetben, miközben magas kényelmet biztosítanak a használat során. Ezt a terméket azoknak is ajánljuk, akik szemszárazsággal küzdenek, és még nem döntöttek a lencsék viselése mellett ezen okból, de most szeretnék kipróbálni. Az AquaView Monthly lencsék különböző dioptriákban érhetők el. Fontos megjegyezni, hogy ezek havi lencsék, tehát esti ápolást igényelnek a reggeli visszahelyezés előtt, így ideális termék azoknak, akiket nem zavar a napi ápolás.

További AquaView lencsék: