AquaView Color lencsék

Megtekintés Rács Lista

4 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

4 termékek

oldalanként

AquaView Color színes lencsék

A kontaktlencsék az utóbbi években meghódították a világot, lehetővé téve a látásproblémával rendelkező emberek számára, hogy aktív életmódot éljenek. Míg nemrégig a szem színét véglegesen hozzárendelték az adott személyhez, most a gyártók egy egészen szokatlan alkalmazást javasolnak színes lencsék formájában. Ezek tökéletes megoldást jelentenek azoknak az embereknek, akik szeretnék kiemelni íriszük természetes színét, vagy teljesen megváltoztatni azt.

Színes korrekciós lencsék vagy átlátszó lencsék?

A színes lencséket nemcsak azok viselhetik, akiket látásproblémával diagnosztizáltak, hanem azok is, akik tökéletesen jól látnak. Amikor színes lencséket választunk látáskorrekció céljára, ugyanúgy választjuk ki őket, mint a színteleneket. Ezért olyan modelleket kell választanunk, amelyek összhangban vannak a szemészeti vizsgálatok eredményeivel. Amikor viszont színes lencséket vásárolunk, olvassuk el a higiéniai és ápolási szabályokat, hogy elkerüljük a szem irritációját.

Az AquaView Color színes lencsék előnyei

A színes lencséket azok használják, akik szeretnék szemüket áttetszőbbé tenni, vagy szemük színét intenzívebbé vagy érdekesebbé szeretnék tenni. Az AquaView Color lencsék havi lencsék. Ezért napi gondoskodást és fertőtlenítést igényelnek. Ehhez speciális ápolótermékeket használunk. A színes lencsék lehetővé teszik a látási hibák korrigálását és az írisz színének megváltoztatását is. Jellemzőjük a szférikus szerkezet, amely sokkal jobb látásélességet biztosít. Ezenkívül UV szűrőkkel vannak ellátva, amelyek hatékony védelmet nyújtanak a napfény káros hatásai ellen. Kifejezetten ajánlott azoknak, akik állandó hidratációra szorulnak. Ennek köszönhetően kényelmes viselni.

Kinek ajánljuk az AquaView Color színes lencséket?

Az AquaView Color lencsék számos különböző színben elérhetők a barnától, a szürkén át, a zöldön, a zafíron keresztül, egészen a méz vagy a türkizig. Nemcsak mindennapi használatra, hanem hosszabb kirándulásokra vagy eseményekre is hasznosak lehetnek. Kiválaszthatjuk a leginkább nekünk tetsző színt, vagy összehangolhatjuk a saját típusunkkal. A hajszín mellett érdemes figyelni a bőrszínre és akár a ruházatra is. Azok az emberek, akik arról álmodoznak, hogy megváltoztatják a szemük színét, végre különlegesnek és egyedinek érezhetik magukat. Ráadásul a termék különböző kiszerelésekben is elérhető. Webáruházunkban 2 vagy 6 darabos kiszerelésben vásárolhat lencséket. A széles választék biztosítja, hogy minden vásárló találjon számára megfelelő színt, és könnyedén megváltoztathassa a szemszínét.

További AquaView lencsék: