AquaView Daily 90 db

Darabszám a csomagban:

90 darab

Elérhetőség:

Akár 5 munkanap

Darabszám a csomagban:

90 darab

A mi árunk:

14 790 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Egész napos hidratálás - a lencse 58%-os hidratáltsági fokkal rendelkezik, így a felhelyezést követően akár több órán át tökéletes hidratálást nyújt.
Legmagasabb minőségű oxigénáteresztő tulajdonság - az oxigénáteresztési együttható lehetővé tette a szemek számára elengedhetetlenül fontos oxigénhez való szabad hozzáférést, ezzel megelőzve a gyulladást és a korai fáradtságot.
Tökéletes látásminőség - az egyedi, aszférikus szerkezet javítja a látásminőséget. A kép még élesebb, és nincs felesleges árnyék vagy visszaverődés.
Selymesen lágy anyag - az AquaView Daily lencsék létrehozása során a tervezők modern, nátrium-hialuronátban gazdag anyagot használtak. Ennek eredményeképpen a lencse selymesen lágy, és még kényelmesebb a behelyezés és a használat.
UV sugarak elleni védelem - minden lencse kiegészült modern UVA/UVB szűrőkkel, amelyek közel 98%-át elnyelik a káros napsugárzásnak, így magas minőségű védelmet biztosítanak.
Naponta cserélendő - AquaView Daily
Naponta cserélendő - az AquaView Daily kiváló választás azoknak, akik aktív életmódot folytatnak és nagy hangsúlyt fektetnek a higiéniára. Ugyanis ezek a lencsék egy napos viselésre lettek tervezve, így este kiveszi, és reggel új, friss párral kezdheti a napot.
 

Az AquaView Daily jellemzői:

 

Az AquaView Daily kontaktlencse, napi lencse, amely Bioxifilcon A anyagból készül. Ez az anyag biztosítja a frissességet és megfelelő hidratálást a szemnek a nap folyamán. Az AquaView Daily kontaktlencse nátrium-hialuronát-ot tartalmaz, ennek köszönhetően a szaruhártya megfelelően hidratált marad egész nap. A lencse behelyezése és eltávolítása egyszerű. Garantálja a kényelmes viseletet a nap folyamán.

A lencse hidratációs mértéke nagyon magas, 58%, ennek köszönhetően védi a szemet a kiszáradástól és megfelelően hidratált marad egész nap. Az AquaView Daily kontaktlencse UV-szűrővel ellátott, így véd az UVA és UVB sugarak ellen. A precíziós aszférikus kialakítás sokkal élesebb látást biztosít, szemben a hagyományos szférikus lencsékkel.

A többi napi lencséhez hasonlóan, napi karbantartást nem igényel. A nap végén dobjuk ki őket és a következő napon bontsuk ki a következő új lencsét. Az AquaView Daily kontaktlencse a következő kiszerelésben rendelhető meg: 10db, 30db és 90db.

 

A AquaView Daily lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka AquaView lencsék
Gyártó INTEROJO
Dioptria: -10,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 27 x 10-9
Hidratációs fok 58%
Anyag Bioxifilcon A
UV szűrők >90% UVA/UVB
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóINTEROJO
MárkaAquaView
Darabszám a csomagban90 darab
ElérhetőségAkár 5 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:AquaView Daily 90 db
Az Ön értékelése