AquaView Daily 90 db

Darabszám a csomagban:

90 darab

Elérhetőség:

Akár 5 munkanap

Darabszám a csomagban:

90 darab

A mi árunk:

14 790 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Egész napos hidratálás - a lencse 58%-os hidratáltsági fokkal rendelkezik, így a felhelyezést követően akár több órán át tökéletes hidratálást nyújt.
Legmagasabb minőségű oxigénáteresztő tulajdonság - az oxigénáteresztési együttható lehetővé tette a szemek számára elengedhetetlenül fontos oxigénhez való szabad hozzáférést, ezzel megelőzve a gyulladást és a korai fáradtságot.
Tökéletes látásminőség - az egyedi, aszférikus szerkezet javítja a látásminőséget. A kép még élesebb, és nincs felesleges árnyék vagy visszaverődés.
Selymesen lágy anyag - az AquaView Daily lencsék létrehozása során a tervezők modern, nátrium-hialuronátban gazdag anyagot használtak. Ennek eredményeképpen a lencse selymesen lágy, és még kényelmesebb a behelyezés és a használat.
UV sugarak elleni védelem - minden lencse kiegészült modern UVA/UVB szűrőkkel, amelyek közel 98%-át elnyelik a káros napsugárzásnak, így magas minőségű védelmet biztosítanak.
Naponta cserélendő - AquaView Daily
Naponta cserélendő - az AquaView Daily kiváló választás azoknak, akik aktív életmódot folytatnak és nagy hangsúlyt fektetnek a higiéniára. Ugyanis ezek a lencsék egy napos viselésre lettek tervezve, így este kiveszi, és reggel új, friss párral kezdheti a napot.
 

Az AquaView Daily jellemzői:

 

Az AquaView Daily kontaktlencse, napi lencse, amely Bioxifilcon A anyagból készül. Ez az anyag biztosítja a frissességet és megfelelő hidratálást a szemnek a nap folyamán. Az AquaView Daily kontaktlencse nátrium-hialuronát-ot tartalmaz, ennek köszönhetően a szaruhártya megfelelően hidratált marad egész nap. A lencse behelyezése és eltávolítása egyszerű. Garantálja a kényelmes viseletet a nap folyamán.

A lencse hidratációs mértéke nagyon magas, 58%, ennek köszönhetően védi a szemet a kiszáradástól és megfelelően hidratált marad egész nap. Az AquaView Daily kontaktlencse UV-szűrővel ellátott, így véd az UVA és UVB sugarak ellen. A precíziós aszférikus kialakítás sokkal élesebb látást biztosít, szemben a hagyományos szférikus lencsékkel.

A többi napi lencséhez hasonlóan, napi karbantartást nem igényel. A nap végén dobjuk ki őket és a következő napon bontsuk ki a következő új lencsét. Az AquaView Daily kontaktlencse a következő kiszerelésben rendelhető meg: 10db, 30db és 90db.

 

A AquaView Daily lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka AquaView lencsék
Gyártó INTEROJO
Dioptria: -10,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 27 x 10-9
Hidratációs fok 58%
Anyag Bioxifilcon A
UV szűrők >90% UVA/UVB
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóINTEROJO
MárkaAquaView
Darabszám a csomagban90 darab
ElérhetőségAkár 5 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:AquaView Daily 90 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az AquaView Daily 90 db kontaktlencsét?

Az AquaView Daily kontaktlencsék 90 darabos kiszerelésben érhetők el, ami hosszú távú használatot tesz lehetővé anélkül, hogy gyakran kellene újabbakat vásárolni. Választhatod őket önállóan, az erősségre és a görbületi sugárra vonatkozó információk alapján, vagy igénybe veheted egy optometrista segítségét, aki a látásod igényeinek megfelelően választja ki a neked való lencséket.

Biztonságosak az AquaView Daily kontaktlencsék?

Igen, az AquaView Daily kontaktlencsék biztonságosak a szem számára, mivel egyszer használatosak, így kiküszöbölik a többszöri használatból eredő szemfertőzések kockázatát. Továbbá, az Interojo neves gyártó által készített termékek, amelyek magas minőséget és biztonságot garantálnak.

Milyen látáshibákra valók az AquaView Daily?

Az AquaView Daily kontaktlencsék a látáshibák, mint a rövidlátás (miópia) vagy a távollátás (hipermetrópia) korrekciójára szolgálnak, sférikus korrekciós típusuknak köszönhetően.

Hogyan kell felhelyezni az AquaView Daily kontaktlencséket?

Az AquaView Daily kontaktlencsék felhelyezése egyszerű és kényelmes. Mielőtt a lencsét a szemedre helyeznéd, győződj meg róla, hogy a kezed tiszta és száraz. Ezután óvatosan helyezd a lencsét az ujjbegyedre, a másik kezeddel emeld fel a felső szemhéjadat. Lassan közelítsd a lencsét a szemedhez, egyenesen előre nézve. Amikor a lencse a szemen van, óvatosan engedd el a szemhéjat és pislogj néhányszor, hogy a lencse a helyére álljon.

Hogyan kell levenni az AquaView Daily kontaktlencséket?

Az AquaView Daily kontaktlencsék levétele éppoly egyszerű, mint a felhelyezésük. Mindig mosd meg és szárítsd meg a kezedet először. Ezután óvatosan húzd le az alsó szemhéjadat az ujjaddal, a másik kezeddel pedig finoman told a lencsét a szem fehér része felé. Amikor a lencse átkerült a fehér részre, óvatosan fogd meg az ujjaiddal és távolítsd el. A levétel után ajánlott a lencsét speciális tisztítóoldattal megtisztítani, mivel ezek egynapos lencsék.