AquaView Daily 30 db

Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 10 értékelés.
Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

24 óra

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

5 450 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 10 értékelés.
Péter
5.0000
Ez az egyetlen lencse amit bír a szemem.
Ádám
5.0000
Az alacsony árak ellenére a lencsék nagyon jók. Meg vagyok elégedve velük :)
Emese
5.0000
megbízható, kényelmes viselet
Egész napos hidratálás - a lencse 58%-os hidratáltsági fokkal rendelkezik, így a felhelyezést követően akár több órán át tökéletes hidratálást nyújt.
Legmagasabb minőségű oxigénáteresztő tulajdonság - az oxigénáteresztési együttható lehetővé tette a szemek számára elengedhetetlenül fontos oxigénhez való szabad hozzáférést, ezzel megelőzve a gyulladást és a korai fáradtságot.
Tökéletes látásminőség - az egyedi, aszférikus szerkezet javítja a látásminőséget. A kép még élesebb, és nincs felesleges árnyék vagy visszaverődés.
Selymesen lágy anyag - az AquaView Daily lencsék létrehozása során a tervezők modern, nátrium-hialuronátban gazdag anyagot használtak. Ennek eredményeképpen a lencse selymesen lágy, és még kényelmesebb a behelyezés és a használat.
UV sugarak elleni védelem - minden lencse kiegészült modern UVA/UVB szűrőkkel, amelyek közel 98%-át elnyelik a káros napsugárzásnak, így magas minőségű védelmet biztosítanak.
Naponta cserélendő - AquaView Daily
Naponta cserélendő - az AquaView Daily kiváló választás azoknak, akik aktív életmódot folytatnak és nagy hangsúlyt fektetnek a higiéniára. Ugyanis ezek a lencsék egy napos viselésre lettek tervezve, így este kiveszi, és reggel új, friss párral kezdheti a napot.
 

Az AquaView Daily jellemzői:

 

Az AquaView Daily kontaktlencse, napi lencse, amely Bioxifilcon A anyagból készül. Ez az anyag biztosítja a frissességet és megfelelő hidratálást a szemnek a nap folyamán. Az AquaView Daily kontaktlencse nátrium-hialuronát-ot tartalmaz, ennek köszönhetően a szaruhártya megfelelően hidratált marad egész nap. A lencse behelyezése és eltávolítása egyszerű. Garantálja a kényelmes viseletet a nap folyamán.

A lencse hidratációs mértéke nagyon magas, 58%, ennek köszönhetően védi a szemet a kiszáradástól és megfelelően hidratált marad egész nap. Az AquaView Daily kontaktlencse UV-szűrővel ellátott, így véd az UVA és UVB sugarak ellen. A precíziós aszférikus kialakítás sokkal élesebb látást biztosít, szemben a hagyományos szférikus lencsékkel.

A többi napi lencséhez hasonlóan, napi karbantartást nem igényel. A nap végén dobjuk ki őket és a következő napon bontsuk ki a következő új lencsét. Az AquaView Daily kontaktlencse a következő kiszerelésben rendelhető meg: 10db, 30db és 90db.

 

A AquaView Daily lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka AquaView lencsék
Gyártó INTEROJO
Dioptria: -10,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 27 x 10-9
Hidratációs fok 58%
Anyag Bioxifilcon A
UV szűrők >90% UVA/UVB
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóINTEROJO
MárkaAquaView
Darabszám a csomagban30 darab
Elérhetőség24 óra
Write Your Own Review
Értékelés írása:AquaView Daily 30 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az AquaView Daily 30 db kontaktlencsét?

Az AquaView Daily egynapos kontaktlencsék kényelmet és higiéniát biztosítanak viselésük során. A 30 darabos csomagban kaphatók, ideálisak azok számára, akik értékelik a használat egyszerűségét. Választhatók ki önállóan a termék paraméterei, mint a dioptria, görbületi sugár és átmérő alapján, vagy optometrista segítségével.

Biztonságosak az AquaView Daily kontaktlencsék?

Igen, az AquaView Daily kontaktlencsék biztonságosak, mivel egynapos használatra szánták őket, ami kiküszöböli a fertőzések és allergiák kockázatát, amelyek az újrahasználatból adódhatnak.

Milyen látáshibára valók az AquaView Daily?

Az AquaView Daily kontaktlencsék szférikus hibák korrigálására szolgálnak, mint például a rövidlátás és a távollátás.

Hogyan kell felhelyezni az AquaView Daily kontaktlencséket?

Az AquaView Daily kontaktlencsék felhelyezése egyszerű. Mossa és szárítsa meg a kezeit, majd óvatosan helyezze a lencsét az indexujja végére, és finoman illessze a szemére.

Hogyan kell levenni az AquaView Daily kontaktlencséket?

Az AquaView Daily kontaktlencsék eltávolítása is egyszerű. Elég finoman lehúzni az alsó szemhéjat, és óvatosan eltolni a lencsét a szem fehér részére, majd finoman megfogni és eltávolítani.