Kezdő csomag AquaView Daily 10 db

Értékelés:
4.35 of 5
Átlagos értékelés 4.35 / 5 értékelés alapján 3 értékelés.
Darabszám a csomagban:

10 darab

Elérhetőség:

Akár 3 munkanap

Darabszám a csomagban:

10 darab

A mi árunk:

2 190 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Értékelés:
4.35 of 5
Átlagos értékelés 4.35 / 5 értékelés alapján 3 értékelés.
Levente
5.0000
Semmi nem szúr vagy zavar, vagy irritálná a szememet. Nagyon jó ár, mi többet akarnék?
Gergő
4.0000
Régóta viselem ezt a márkát, és semmi problémám nem volt még vele. Eleinte szkeptikus és kritikus voltam vele, mert nem ismertem. A lencsék jók és kényelmesek, egyszer volt egy apró problémám azzal, hogy elcsúsztak a lencsék, de ez csak egyszer fordult elő.
Ákos
4.0000
A lencsék lágyak és vékonyak- ez kétségkívül egy plusz. Az ára nagyon jó, néha a szemem egy kicsit fáradt a nap végére, de nem mindig.
Próbáld ki az Aquaview Daily kontaktlencséket.
Válaszd ki a paramétereket és rendeld meg a KEZDŐ CSOMAGOT!
 
 
Egész napos hidratálás - a lencse 58%-os hidratáltsági fokkal rendelkezik, így a felhelyezést követően akár több órán át tökéletes hidratálást nyújt.
Legmagasabb minőségű oxigénáteresztő tulajdonság - az oxigénáteresztési együttható lehetővé tette a szemek számára elengedhetetlenül fontos oxigénhez való szabad hozzáférést, ezzel megelőzve a gyulladást és a korai fáradtságot.
Tökéletes látásminőség - az egyedi, aszférikus szerkezet javítja a látásminőséget. A kép még élesebb, és nincs felesleges árnyék vagy visszaverődés.
Selymesen lágy anyag - az AquaView Daily lencsék létrehozása során a tervezők modern, nátrium-hialuronátban gazdag anyagot használtak. Ennek eredményeképpen a lencse selymesen lágy, és még kényelmesebb a behelyezés és a használat.
UV sugarak elleni védelem - minden lencse kiegészült modern UVA/UVB szűrőkkel, amelyek közel 98%-át elnyelik a káros napsugárzásnak, így magas minőségű védelmet biztosítanak.
Naponta cserélendő - AquaView Daily
Naponta cserélendő - az AquaView Daily kiváló választás azoknak, akik aktív életmódot folytatnak és nagy hangsúlyt fektetnek a higiéniára. Ugyanis ezek a lencsék egy napos viselésre lettek tervezve, így este kiveszi, és reggel új, friss párral kezdheti a napot.
 

Az AquaView Daily jellemzői:

 

Az AquaView Daily kontaktlencse, napi lencse, amely Bioxifilcon A anyagból készül. Ez az anyag biztosítja a frissességet és megfelelő hidratálást a szemnek a nap folyamán. Az AquaView Daily kontaktlencse nátrium-hialuronát-ot tartalmaz, ennek köszönhetően a szaruhártya megfelelően hidratált marad egész nap. A lencse behelyezése és eltávolítása egyszerű. Garantálja a kényelmes viseletet a nap folyamán.

A lencse hidratációs mértéke nagyon magas, 58%, ennek köszönhetően védi a szemet a kiszáradástól és megfelelően hidratált marad egész nap. Az AquaView Daily kontaktlencse UV-szűrővel ellátott, így véd az UVA és UVB sugarak ellen. A precíziós aszférikus kialakítás sokkal élesebb látást biztosít, szemben a hagyományos szférikus lencsékkel.

A többi napi lencséhez hasonlóan, napi karbantartást nem igényel. A nap végén dobjuk ki őket és a következő napon bontsuk ki a következő új lencsét. Az AquaView Daily kontaktlencse a következő kiszerelésben rendelhető meg: 10db, 30db és 90db.

 

A AquaView Daily lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka AquaView lencsék
Gyártó INTEROJO
Dioptria: -10,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 27 x 10-9
Hidratációs fok 58%
Anyag Bioxifilcon A
UV szűrők >90% UVA/UVB
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóINTEROJO
MárkaAquaView
Darabszám a csomagban10 darab
ElérhetőségAkár 3 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Kezdő csomag AquaView Daily 10 db
Az Ön értékelése