Kezdő csomag AquaView Daily 10 db

Értékelés:
4.35 of 5
Átlagos értékelés 4.35 / 5 értékelés alapján 3 értékelés.
Darabszám a csomagban:

10 darab

Elérhetőség:

Akár 3 munkanap

Darabszám a csomagban:

10 darab

A mi árunk:

2 190 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Értékelés:
4.35 of 5
Átlagos értékelés 4.35 / 5 értékelés alapján 3 értékelés.
Levente
5.0000
Semmi nem szúr vagy zavar, vagy irritálná a szememet. Nagyon jó ár, mi többet akarnék?
Gergő
4.0000
Régóta viselem ezt a márkát, és semmi problémám nem volt még vele. Eleinte szkeptikus és kritikus voltam vele, mert nem ismertem. A lencsék jók és kényelmesek, egyszer volt egy apró problémám azzal, hogy elcsúsztak a lencsék, de ez csak egyszer fordult elő.
Ákos
4.0000
A lencsék lágyak és vékonyak- ez kétségkívül egy plusz. Az ára nagyon jó, néha a szemem egy kicsit fáradt a nap végére, de nem mindig.
Próbáld ki az Aquaview Daily kontaktlencséket.
Válaszd ki a paramétereket és rendeld meg a KEZDŐ CSOMAGOT!
 
 
Egész napos hidratálás - a lencse 58%-os hidratáltsági fokkal rendelkezik, így a felhelyezést követően akár több órán át tökéletes hidratálást nyújt.
Legmagasabb minőségű oxigénáteresztő tulajdonság - az oxigénáteresztési együttható lehetővé tette a szemek számára elengedhetetlenül fontos oxigénhez való szabad hozzáférést, ezzel megelőzve a gyulladást és a korai fáradtságot.
Tökéletes látásminőség - az egyedi, aszférikus szerkezet javítja a látásminőséget. A kép még élesebb, és nincs felesleges árnyék vagy visszaverődés.
Selymesen lágy anyag - az AquaView Daily lencsék létrehozása során a tervezők modern, nátrium-hialuronátban gazdag anyagot használtak. Ennek eredményeképpen a lencse selymesen lágy, és még kényelmesebb a behelyezés és a használat.
UV sugarak elleni védelem - minden lencse kiegészült modern UVA/UVB szűrőkkel, amelyek közel 98%-át elnyelik a káros napsugárzásnak, így magas minőségű védelmet biztosítanak.
Naponta cserélendő - AquaView Daily
Naponta cserélendő - az AquaView Daily kiváló választás azoknak, akik aktív életmódot folytatnak és nagy hangsúlyt fektetnek a higiéniára. Ugyanis ezek a lencsék egy napos viselésre lettek tervezve, így este kiveszi, és reggel új, friss párral kezdheti a napot.
 

Az AquaView Daily jellemzői:

 

Az AquaView Daily kontaktlencse, napi lencse, amely Bioxifilcon A anyagból készül. Ez az anyag biztosítja a frissességet és megfelelő hidratálást a szemnek a nap folyamán. Az AquaView Daily kontaktlencse nátrium-hialuronát-ot tartalmaz, ennek köszönhetően a szaruhártya megfelelően hidratált marad egész nap. A lencse behelyezése és eltávolítása egyszerű. Garantálja a kényelmes viseletet a nap folyamán.

A lencse hidratációs mértéke nagyon magas, 58%, ennek köszönhetően védi a szemet a kiszáradástól és megfelelően hidratált marad egész nap. Az AquaView Daily kontaktlencse UV-szűrővel ellátott, így véd az UVA és UVB sugarak ellen. A precíziós aszférikus kialakítás sokkal élesebb látást biztosít, szemben a hagyományos szférikus lencsékkel.

A többi napi lencséhez hasonlóan, napi karbantartást nem igényel. A nap végén dobjuk ki őket és a következő napon bontsuk ki a következő új lencsét. Az AquaView Daily kontaktlencse a következő kiszerelésben rendelhető meg: 10db, 30db és 90db.

 

A AquaView Daily lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka AquaView lencsék
Gyártó INTEROJO
Dioptria: -10,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 27 x 10-9
Hidratációs fok 58%
Anyag Bioxifilcon A
UV szűrők >90% UVA/UVB
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóINTEROJO
MárkaAquaView
Darabszám a csomagban10 darab
ElérhetőségAkár 3 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Kezdő csomag AquaView Daily 10 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az AquaView Daily 10 db kontaktlencsét?

Az AquaView Daily egynapos kontaktlencsék, amelyek kényelmet és higiéniát biztosítanak viselésük során. 10 darabos kiszerelésben kaphatók, így tökéletesek azok számára, akik most kezdik kontaktlencse-viselési kalandjukat. Kiválaszthatók önállóan a csomagoláson található információk alapján, figyelembe véve a látásprobléma típusát és a kiszerelés méretét. Alternatívaként kérhető optometrista segítsége is, aki az egyéni igényeknek megfelelően segít kiválasztani a megfelelő lencséket.

Biztonságosak az AquaView Daily kontaktlencsék?

Igen, az AquaView Daily kontaktlencsék biztonságosak a használatra. Az Interojo neves gyártó által készített, minőségi tanúsítványokkal rendelkező termékek, amelyek megfelelnek a legmagasabb biztonsági előírásoknak. Ezenkívül az egynapos cserélhetőség minimalizálja a fertőzések kockázatát, és egész napos frissességet és higiéniát biztosít.

Milyen látáshibára valók az AquaView Daily?

Az AquaView Daily kontaktlencsék a szférikus látáshibák, mint a rövidlátás vagy távollátás korrekciójára szolgálnak. Sférális korrekciójuknak köszönhetően a látásélesség javítására összpontosítanak, biztosítva a kényelmet és az éles látást függetlenül a távolságtól.

Hogyan kell felhelyezni az AquaView Daily kontaktlencséket?

Az AquaView Daily kontaktlencsék felhelyezése egyszerű és kényelmes. Mielőtt a lencsét a szemre helyezné, alaposan mosson és szárítson kezet, hogy elkerülje a szennyeződéseket és fertőzéseket. Ezután óvatosan fogja meg a lencse széleit az ujjbegyekkel, helyezze azt az ujjbegyére. Nyissa ki szélesen a szemet, és óvatosan helyezze a lencsét a szem közepére. A lencse elhelyezése után ellenőrizze, hogy nincs-e kellemetlen érzés és hogy a látás éles-e.

Hogyan kell levenni az AquaView Daily kontaktlencséket?

Az AquaView Daily kontaktlencsék levétele szintén egyszerű és biztonságos. A lencse eltávolítása előtt ismét alaposan mosson és szárítson kezet, hogy elkerülje a szennyeződéseket. Ezután húzza le finoman az alsó szemhéjat, és óvatosan csúsztassa a lencsét az ujjával a szem fehér részére, majd finoman fogja meg és távolítsa el. A lencse levétele után ajánlott speciális tisztítóoldattal megmosni, mivel ezek egynapos lencsék.