Kezdő csomag AquaView Moist 1 db

Darabszám a csomagban:

1 darab

Elérhetőség:

24 óra

Darabszám a csomagban:

1 darab

A mi árunk:

1 390 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

AquaView Moist olyan havi kontaktlencse, amely a rövid- és távollátás korrigálásra lett kifejlesztve.

 
Magas oxigénáteresztő képesség - ez lehetővé teszi a környező levegő szabad áramlását a szaruhártyához, így a szem ellenállóbbá válik a fertőzésekkel szemben.
Bioxifilcon A anyag - a lencse készítése során egy modern hidrogél anyagot használtak, amelyet nátrium-hialuronáttal gazdagítottak. Ennek köszönhetően a kontaktlencse órákon keresztül megtartja a nedvességet, és kivételes kényelmet biztosít.
UV-sugárzás elleni védelem - minden lencsét modern UVA/UVB szűrőkkel láttak el, így a szem megfelelően védett a káros napfény hatásaitól.
Behelyezést segítő színezés - hogy még a kezdő felhasználók is könnyen be tudják helyezni a lencséket. A kontaktlencse egyik oldala világos kék színű. Ennek köszönhetően még könnyebb az alkalmazás.
Egy pár egy hónapig használható - egy pár AquaView Moist akár 30 napig is használható. Ennek egyetlen feltétele az, hogy minden este ápolószerrel feltöltött tárolóba kell helyeznünk a lencsét.
 

Az AquaView Moist jellemzői:

Ez az innovatív hidrogél lencse a legújabb változata a AquaView havi lencsének. Anyaga Bioxifilcon B, nátrium-hialuronát - ez egy természetes polimer, amely segíti a víz megkötését a lencse felszínén. A hidratáló tulajdonsága magas, ennek köszönhetően az AquaView Moist lencse nem szárad ki, így viselése rendkívül kényelmes.

 

A Bioxifilcon B és a nátrium-hialuronát tökéletesen egyesíti a magas víztartalmat a lencse felszínén. Víztartalma: 55%. A magas nedvességtartalom miatt kényelmes viseletet biztosít egész napra! Sőt, AquaView Moist lencse UV-szűrővel ellátott, így védi a szemet a káros UVA (85%) és az UVB (40%) sugarak ellen.

 

Kiknek ajánljuk az AquaView Moist lencsét?

  • Akik szemszárazságra hajlamosak,
  • Sok időt töltenek klímás helységben,
  • Kényelmes lencsét szeretnének,
  • Sok időt töltenek a számítógép előtt.

 

Folyadék:


Az Aquaview Moist lencséhez a Clean Active kontaktlencse ápoló folyadékot ajánljuk, amit megvásárolhat webáruházunkban.  

A AquaView Moist lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka AquaView lencsék
Gyártó INTEROJO
Dioptria: -15,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +10,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 26 x 10-9
Hidratációs fok 55%
Anyag Bioxifilcon B
UV szűrők 85% UVA, 40% UVB
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóINTEROJO
MárkaAquaView
Darabszám a csomagban1 darab
Elérhetőség24 óra
Write Your Own Review
Értékelés írása:Kezdő csomag AquaView Moist 1 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszunk AquaView Moist lencsét 1 db?

Az AquaView Moist lencsék ideális választás azok számára, akik rövid időre szeretnék kipróbálni a kontaktlencséket. A kezdőcsomag formájában történő csomagolásnak köszönhetően könnyen választhatóak és használhatóak. Mind az önálló kiválasztás, mind az optometristával történő konzultáció kielégítő eredményeket hozhat.

Biztonságosak az AquaView Moist lencsék?

Igen, az AquaView Moist lencsék biztonságosan használhatóak, magas minőséget és kényelmet biztosítva szerkezetük és az egyszeri használatos cseremódjuk révén.

Milyen látáshibára valók az AquaView Moist?

Az AquaView Moist lencsék rövidlátás vagy távollátás korrekciójára szolgálnak, így univerzális megoldást kínálva különböző korrekciós igényekkel rendelkező emberek számára.

Hogyan kell felhelyezni az AquaView Moist lencséket?

Mielőtt felhelyezi az AquaView Moist lencsét, gondoskodjon a kezei alapos megmosásáról és megszárításáról. Ezután óvatosan helyezze a lencsét az ujja hegyére. Finoman húzza le az alsó szemhéjat és helyezze a lencsét a szemére, amíg az középre kerül.

Hogyan kell levenni az AquaView Moist lencséket?

Az AquaView Moist lencsék eltávolításához óvatosan távolítsa el őket, igyekezve nem károsítani szerkezetüket. Húzza le az alsó szemhéjat és finoman szorítsa össze a lencsét az ujjaival, hogy eltávolíthassa. Ezután helyezze a lencsét a tároló folyadékot tartalmazó megfelelő tartályba.