AquaView Moist 2 weeks 6 db

Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 2 értékelés.
Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

Akár 5 munkanap

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

5 160 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 2 értékelés.
Rita
5.0000
A kedvenc lencséim! A szememre szemcseppet kell használnom, de ez nem a lencse hibája, a szemem rendkívül érzékeny. Nagyon jól és tisztán látok benne, és könnyű használni őket.
Barbara
5.0000
Az első pillanattól bevált. A lencsék lágyak és vékonyak, nincs problémám velük. Tisztán látok, érdemes kipróbálni.

Az AquaView Moist 2 weeks kontaktlencse kéthetes kontaktlencse, a miópiát (rövidlátás) és a hiperópiát (távollátás) hivatott javítani.

 
Hosszan tartó hidratálás - a lencsét modern Hioxifilcon A anyagból készítették, amely magas víztartalommal és vízmegkötő képességgel rendelkezik, így hosszan tartó hidratáltságot biztosít és nem okoz szemszárazságot.
Tökéletes illeszkedés a szemhez - a lencse ultravékony kialakítása és intenzív hidratálása gyors és pontos illeszkedést eredményez. A lencse a teljes használat alatt észrevehetetlen marad, nem gyűrődik, és nem esik ki.
UV-sugárzás elleni védelem - a lencse hatékonyan blokkolja a káros napsugarakat a modern UVA/UVB szűrőknek köszönhetően.
Behelyezést segítő színezés - mindegyik lencse egyik oldala világos kék színű. Ez különösen segíti a kezdő felhasználókat a helyes alkalmazásban, és könnyebb a lencsék behelyezése.
Napi használat - a lencsék napi használatra készültek, ami azt jelenti, hogy lefekvés előtt ki kell őket venni, és egy ápolószerrel feltöltött tárolóban elhelyezni. Egy pár lencsét akár 14 napig is használhat.
Kényelmes csomagolás - AquaView Moist 2 weeks
Kényelmes csomagolás - a csomag hat lencsét tartalmaz, így két hetes használat mellett másfél hónapra elegendő. A csomagolás kicsi és könnyen hordozható, így elfér a táskája vagy hátizsákja zsebében.
 

Az AquaView Moist 2 weeks jellemzői

Az AquaView Moist 2 weeks olyan lágy kontaktlencse, amely tökéletesen megszűri az UV sugarakat. Zökkenőmentesen használható, hiszen a kék színezés által könnyen behelyezhető, és kivehető. Az AquaView Moist 2 weeks Hioxifilcon A anyagból készül, amely segíti a víz összegyűjtését a szaruhártya felszínén, és csökkenti a súrlódást a szem és a lencse között. Ezáltal az AquaView Moist 2 weeks nem szárad ki, és nem okoz kellemetlen érzést.

55%-ban tartalmaz Hioxifilcon A anyagot; ez tökéletes összhangban van a lencse magas fokú hidratációjával. A szem magas hidratációja biztosítja az egésznapos kényelmet. Dk/t értéke 25. Továbbá, az AquaView Moist 2 weeks lencse UV szűrővel van ellátva, így védi a szemet a káros UVA (85%) és UVB (40%) sugaraktól.

 

Kinek ajánljuk az AquaView Moist 2 weeks lencsét?

 

Két hetes lencse azok számára, akik ezt a viselési időt preferálják. Továbbá ajánljuk azoknak, akik:

  • szemszárazságtól szenvednek,
  • idejük nagy részét légkondicionált helységben töltik,
  • elvárják a magas minőséget,
  • sok időt töltenek számítógép előtt.
 

A AquaView Moist 2 weeks lencse paraméterei:

 
Kategória 2 Hetes kontaktlencse
Márka AquaView lencsék
Gyártó INTEROJO
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 25 x 10-9
Hidratációs fok 55%
Anyag Hioxifilcon A
UV szűrők 85% UVA, 40% UVB
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóINTEROJO
MárkaAquaView
Darabszám a csomagban6 darab
ElérhetőségAkár 5 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:AquaView Moist 2 weeks 6 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az AquaView Moist 2 weeks 6 db lencsét?

Az AquaView Moist 2 weeks 6 db lencséi könnyen választhatóak, akár önállóan, a termék megadott paraméterei alapján, akár optometrista segítségével, figyelembe véve a görbületet és az átmérőt. A csomag 6 darabot tartalmaz, ami hosszú távú használatot biztosít. Ezáltal két hétig élvezheti a kényelmes látást gyakori cserélgetés nélkül.

Biztonságosak az AquaView Moist 2 weeks lencsék?

Igen, az AquaView Moist 2 weeks lencsék biztonságosan használhatóak, kényelmet és biztonságot nyújtanak a szeme számára. Az Interojo neves gyártó által készített és a biztonsági előírásoknak megfelelő termékek, ezek a lencsék megfelelőek a legtöbb felhasználó számára.

Milyen látáshibára jók az AquaView Moist 2 weeks lencsék?

Az AquaView Moist 2 weeks lencsék sférikus látáshibák, mint a rövidlátás vagy távollátás korrigálására szolgálnak. Biztosítják a tiszta látást és egész napos kényelmet.

Hogyan kell felhelyezni az AquaView Moist 2 weeks lencséket?

Mielőtt az AquaView Moist 2 weeks lencséket feltenné, alaposan mossa meg és szárítsa meg a kezeit. Ezután óvatosan helyezze a lencsét az ujjbegyére, nyissa ki szélesre a szemét és helyezze a lencsét a szemgolyóra. Felhelyezés után ajánlott ellenőrizni, hogy a lencse jól elhelyezkedik-e a szemen.

Hogyan kell levenni az AquaView Moist 2 weeks lencséket?

Az AquaView Moist 2 weeks lencsék levételéhez először mosson és szárítson kezet. Ezután óvatosan húzza le az alsó szemhéjat, nézzen felfelé és finoman távolítsa el a lencsét, tolja az szem fehérjére. A lencse levétele után helyezze azt a megfelelő tároló folyadékba.