Kezdő csomag AquaView Moist 2 weeks 1 db

Darabszám a csomagban:

1 darab

Elérhetőség:

Akár 8 munkanap

Darabszám a csomagban:

1 darab

A mi árunk:

1 190 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Figyelem!

Próbáld ki az AquaView Moist 2 weeks kontaktlencséket.
Válaszd ki a paramétereket és rendeld meg a KEZDŐ CSOMAGOT!

Az AquaView Moist 2 weeks kontaktlencse kéthetes kontaktlencse, a miópiát (rövidlátás) és a hiperópiát (távollátás) hivatott javítani.

 
Hosszan tartó hidratálás - a lencsét modern Hioxifilcon A anyagból készítették, amely magas víztartalommal és vízmegkötő képességgel rendelkezik, így hosszan tartó hidratáltságot biztosít és nem okoz szemszárazságot.
Tökéletes illeszkedés a szemhez - a lencse ultravékony kialakítása és intenzív hidratálása gyors és pontos illeszkedést eredményez. A lencse a teljes használat alatt észrevehetetlen marad, nem gyűrődik, és nem esik ki.
UV-sugárzás elleni védelem - a lencse hatékonyan blokkolja a káros napsugarakat a modern UVA/UVB szűrőknek köszönhetően.
Behelyezést segítő színezés - mindegyik lencse egyik oldala világos kék színű. Ez különösen segíti a kezdő felhasználókat a helyes alkalmazásban, és könnyebb a lencsék behelyezése.
Napi használat - a lencsék napi használatra készültek, ami azt jelenti, hogy lefekvés előtt ki kell őket venni, és egy ápolószerrel feltöltött tárolóban elhelyezni. Egy pár lencsét akár 14 napig is használhat.
 

Az AquaView Moist 2 weeks jellemzői

 

Az AquaView Moist 2 weeks olyan lágy kontaktlencse, amely tökéletesen megszűri az UV sugarakat. Zökkenőmentesen használható, hiszen a kék színezés által könnyen behelyezhető, és kivehető. Az AquaView Moist 2 weeks Hioxifilcon A anyagból készül, amely segíti a víz összegyűjtését a szaruhártya felszínén, és csökkenti a súrlódást a szem és a lencse között. Ezáltal az AquaView Moist 2 weeks nem szárad ki, és nem okoz kellemetlen érzést.

55%-ban tartalmaz Hioxifilcon A anyagot; ez tökéletes összhangban van a lencse magas fokú hidratációjával. A szem magas hidratációja biztosítja az egésznapos kényelmet. Dk/t értéke 25. Továbbá, az AquaView Moist 2 weeks lencse UV szűrővel van ellátva, így védi a szemet a káros UVA (85%) és UVB (40%) sugaraktól.

 

Kinek ajánljuk az AquaView Moist 2 weeks lencsét?

 

Két hetes lencse azok számára, akik ezt a viselési időt preferálják. Továbbá ajánljuk azoknak, akik:

  • szemszárazságtól szenvednek,
  • idejük nagy részét légkondicionált helységben töltik,
  • elvárják a magas minőséget,
  • sok időt töltenek számítógép előtt.
 

A AquaView Moist 2 weeks lencse paraméterei:

 
Kategória 2 Hetes kontaktlencse
Márka AquaView lencsék
Gyártó INTEROJO
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 25 x 10-9
Hidratációs fok 55%
Anyag Hioxifilcon A
UV szűrők 85% UVA, 40% UVB
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóINTEROJO
MárkaAquaView
Darabszám a csomagban1 darab
ElérhetőségAkár 8 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Kezdő csomag AquaView Moist 2 weeks 1 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az AquaView Moist 2 weeks 1 db lencsét?

Az AquaView Moist 2 weeks kontaktlencsék ideálisak azok számára, akik a kényelmet és a kiváló minőséget keresik. Kéthetente cserélhető kialakításuknak köszönhetően tökéletes választás az aktív emberek számára, akik értékelik a használat egyszerűségét. A csomag egy darab lencsét tartalmaz, ami azt is jelenti, hogy kiváló kezdőcsomag azok számára, akik csak most kezdik kontaktlencse-viselési kalandjukat.

Biztonságosak az AquaView Moist 2 weeks lencsék?

Igen, az AquaView Moist 2 weeks lencsék biztonságosan használhatók. Az Interojo neves gyártó által készített termékek garantálják a legmagasabb minőséget és biztonságot a szemed számára. A szem kényelmét és egészségét szem előtt tartva kifejlesztve, biztonságos viselést biztosítanak egész nap.

Milyen látáshibákra jók az AquaView Moist 2 weeks lencsék?

Az AquaView Moist 2 weeks lencsék szférikus látáshibák, azaz rövidlátás vagy távollátás korrigálására szolgálnak. A pontosan megválasztott paramétereknek köszönhetően hatékonyan javíthatják a látásélességet és két hétig kényelmes viselést biztosítanak.

Hogyan kell felhelyezni az AquaView Moist 2 weeks lencséket?

Az AquaView Moist 2 weeks lencsék felhelyezése könnyű és kényelmes. Mielőtt elkezdenéd, győződj meg róla, hogy a kezed tiszta és száraz. Ezután helyezd a lencsét az ujjbegyedre és óvatosan húzd le az alsó szemhéjadat a másik kezeddel. Óvatosan helyezd a lencsét a szem közepére, egyenesen előre nézve. Miután a lencse a szemen van, pislogj néhányszor, hogy segítsd a stabilizálódását.

Hogyan kell levenni az AquaView Moist 2 weeks lencséket?

Az AquaView Moist 2 weeks lencsék levételéhez kövesd az egyszerű lépéseket. A kezed mosása és szárítása után óvatosan húzd le az alsó szemhéjadat és nézz felfelé, majd óvatosan told a lencsét a szem fehérjére. Ezután óvatosan fogd meg a lencsét az ujjaiddal, kerülve az összenyomását. Ne felejtsd el rendszeresen tisztítani és fertőtleníteni a lencséket a gyártó utasításai szerint.