Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown 30 db 0,00

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

13 500 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencse napi kontaktlencse, a Alcon új terméke.


Az Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown jellemzői:


A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencse ideális azok számára, akik különleges lencséket akarnak kipróbálni vagy csak néha szeretnének kontaktlencsét viselni. A lencsét úgy tervezték, hogy megvilágítsa szemed a természetes szemszín megváltoztatása nélkül. Egy speciális réteg veri vissza a fényt, amely a szemnek gyönyörű gyöngyházfényt ad.

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencse tartalmaz egy pupilla körüli mintázatot, hogy rögzítse és visszaverje a fényt. A szabadalmaztatott LightStream technológiának köszönhetően a lencsék széle rendkívül vékony, így kényelmes viseletet biztosít. Víztartalma 69%, anyaga Nelfilcon A (31%).

 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóALCON
MárkaFreshlook
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown 30 db 0,00
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown 30 darabos - nulla dioptriás kontaktlencséit?

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencsék kiválasztásához használhatja saját látásparamétereit vagy konzultálhat egy optometristával. A csomag 30 darab egynapos színes lencsét tartalmaz, amelyek ideálisak azok számára, akiknek nincs látáshibájuk.

A 30 darabos kiszerelés kényelmes használatot biztosít egy hónapra.

A gondosan választott gazdag barna (Rich Brown) szín természetes hatást és mélységet kölcsönöz a tekintetnek.

Biztonságosak a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencsék?

Igen, a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencsék biztonságosan használhatók, mivel egynaposak. Az egynapos cserélhetőség miatt nincs szükség ápolószerek használatára, ami minimalizálja a fertőzés és az allergia kockázatát.

Milyen látáshibára valók a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown?

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencsék azok számára készültek, akiknek nincs látáshibájuk, elsősorban a szemek színének barnára való megváltoztatására szolgálnak.

Hogyan kell felhelyezni a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencséket?

Mielőtt felhelyezi a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencséket, alaposan mosson és szárítson kezet. Óvatosan vegye ki a lencsét a csomagolásból, helyezze az indexujja végére és ellenőrizze, hogy ne legyen kifordítva. Ezután óvatosan távolítsa el a szemhéjakat és helyezze a lencsét a szemgolyóra, egyenesen előre nézve.

Hogyan lehet levenni a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencséket?

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencsék eltávolításához óvatosan nyissa szét a szemhéjakat, nézzen felfelé és finoman szorítsa meg a lencsét az indexujjával és hüvelykujjával, majd óvatosan távolítsa el. Ezek a lencsék egynaposak, így nem igényelnek tisztítást vagy tárolást.