Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown 10 db 0,00

Darabszám a csomagban:

10 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

10 darab

A mi árunk:

4 980 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencse napi kontaktlencse, a Alcon új terméke.


Az Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown jellemzői:


A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencse ideális azok számára, akik különleges lencséket akarnak kipróbálni vagy csak néha szeretnének kontaktlencsét viselni. A lencsét úgy tervezték, hogy megvilágítsa szemed a természetes szemszín megváltoztatása nélkül. Egy speciális réteg veri vissza a fényt, amely a szemnek gyönyörű gyöngyházfényt ad.

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencse tartalmaz egy pupilla körüli mintázatot, hogy rögzítse és visszaverje a fényt. A szabadalmaztatott LightStream technológiának köszönhetően a lencsék széle rendkívül vékony, így kényelmes viseletet biztosít. Víztartalma 69%, anyaga Nelfilcon A (31%).

 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóALCON
MárkaFreshlook
Darabszám a csomagban10 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown 10 db 0,00
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown 10 darabos - nulla dioptriás kontaktlencséit?

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencsék kiválasztásához használhatja a csomagoláson található termékparamétereket vagy konzultálhat egy optometristával. A csomag 10 darab egynapos, Rich Brown (gazdag barna) színű lencsét tartalmaz, amelyek ideálisak azok számára, akik finoman szeretnék kiemelni szemük színét.

Biztonságosak a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencsék?

Igen, a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencsék biztonságosan használhatók, kényelmet és higiéniát biztosítva az egynapos cserélhető módnak köszönhetően.

Milyen látáshibára valók a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown?

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencsék azok számára készültek, akiknek nincs optikai látáshibájuk, elsősorban kozmetikai elemként szolgálnak, barna színt adva a szemeknek.

Hogyan kell felhelyezni a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencséket?

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencsék felhelyezéséhez először mossuk és szárítsuk meg a kezünket, majd óvatosan helyezzük a lencsét az indexujjunk végére és finoman érintsük az szemünkhöz.

Hogyan lehet levenni a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencséket?

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencsék eltávolításához finoman húzzuk le az alsó szemhéjat, majd az indexujjunkkal és hüvelykujjunkkal fogjuk meg a lencsét és óvatosan távolítsuk el a szemből.