FreshLook® One Day 10 db 0,00

Darabszám a csomagban:

10 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

10 darab

A mi árunk:

4 100 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A FreshLook One Day kontaktlencse napi lencse az Alcon gyártó kínálatából.

 

A FreshLook® One Day jellemzői:

 

A FreshLook One Day olyan napi cseréjű kontaktlencse, amely a FreshLook ColorBlends egyedülálló technológiája inspirált. A FreshLook One Day lencse Nelfilcon A anyagból készül, és a 69%-os hidratáció által akár nap végén is kényelmes. A LightStream™ technológiának köszönhetően a lencse széle hihetetlenül vékony, ezzel is tovább növelve a kényelmet.

A lencse gyártása során alkalmaztak egy olyan technológiát is, amely által egyszerre három színt tartalmaz a lencse; ez egyfajta lágyságot és természetes hatást kelt.

 

Kinek ajánljuk a FreshLook® One Day lencséket?

 

Tökéletes azoknak a személyeknek, akik meg szeretnék változtatni, vagy ki szeretnék emelni szemszínüket. Azoknak is megfelelő akik csak néha viselnek lencsét, és azoknak is, akik még csak most próbálják először a színes lencsét.

 

A lencse az alábbi színekben elérhető:

  • Blue - kék kontaktlencse,
  • Gray - szürke kontaktlencse,
  • Green - zöld kontaktlencse,
  • Pure Hazel - mogyoróbarna kontaktlencse.
 

Blue - kék kontaktlencse:

 
soczewki niebieskie FreshLook One Day - 1 osoba soczewki niebieskie FreshLook One Day - 2 osoba soczewki niebieskie FreshLook One Day - 3 osoba
 

Gray - szürke kontaktlencse:

 
soczewki szare FreshLook One Day - 1 osoba soczewki szare FreshLook One Day - 2 osoba soczewki szare FreshLook One Day - 3 osoba
 

Green - zöld kontaktlencse:

 
soczewki zielone FreshLook One Day - 1 osoba soczewki zielone FreshLook One Day - 2 osoba soczewki zielone FreshLook One Day - 3 osoba
 

Pure Hazel - mogyoróbarna kontaktlencse:

 
soczewki piwne FreshLook One Day - 1 osoba soczewki piwne FreshLook One Day - 2 osoba soczewki piwne FreshLook One Day - 3 osoba
 

A FreshLook® One Day lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Színes kontaktlencse
Márka Freshlook lencsék
Gyártó ALCON
Dioptria: 0,00 D
Görbület 8,6
Átmérő 13,8
Szín Blue, Green, Gray, Pure Hazel
Dk/t 26 x 10-9
Hidratációs fok 69%
Anyag Nelfilcon A
Technológia 3-in-1 color technology, LightStream
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóALCON
MárkaFreshlook
Darabszám a csomagban10 darab
Lencse színétBlue, Green, Grey, Pure Hazel
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:FreshLook® One Day 10 db 0,00
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a FreshLook® One Day 10 darabos kontaktlencséit - dioptriamentes?

A FreshLook® One Day 10 darabos dioptriamentes kontaktlencséket saját maguk is kiválaszthatják, figyelembe véve a termék paramétereit, mint a csomagban lévő darabszám és az elérhető színek: kék, szürke, zöld és barna. Konzultálhatnak optometristával is, aki segít a lencsék egyéni igényekhez való igazításában.

Biztonságosak a FreshLook® One Day lencsék?

Igen, a FreshLook® One Day lencsék biztonságosan használhatók, mivel egyszer használatosak, így kiküszöbölve a fertőzés kockázatát és minden nap frissességet és higiéniát biztosítva.

Milyen látáshibára valók a FreshLook® One Day?

A FreshLook® One Day lencsék azok számára készültek, akiknek nincs látáshibájuk, elsősorban mint kozmetikai termék, amely színt ad és megváltoztatja a szemek megjelenését.

Hogyan kell felhelyezni a FreshLook® One Day lencséket?

A FreshLook® One Day lencsék felhelyezése egyszerű. Mossa és szárítsa meg a kezét, nyissa ki a lencse csomagolását, vegye ki a lencsét a folyadékból, helyezze azt az indexujja hegyére és óvatosan nyissa szét a szemhéjakat, hogy a lencsét a szemgolyóra helyezhesse. Ezután pislogjon, hogy a lencse a helyére álljon.

Hogyan lehet levenni a FreshLook® One Day lencséket?

A FreshLook® One Day lencsék levétele szintén könnyű. Csak óvatosan húzza le az alsó szemhéjat, nézzen felfelé, hogy felfedje a szem fehérjét. Ezután óvatosan szorítsa össze a lencsét a hüvelykujj és az indexujj között, és távolítsa el a szemből. Az egyszer használatos lencséket azonnal dobja ki a használat után.