FreshLook® One Day 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

12 700 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A FreshLook One Day kontaktlencse napi lencse az Alcon gyártó kínálatából.

 

A FreshLook® One Day jellemzői:

 

A FreshLook One Day olyan napi cseréjű kontaktlencse, amely a FreshLook ColorBlends egyedülálló technológiája inspirált. A FreshLook One Day lencse Nelfilcon A anyagból készül, és a 69%-os hidratáció által akár nap végén is kényelmes. A LightStream™ technológiának köszönhetően a lencse széle hihetetlenül vékony, ezzel is tovább növelve a kényelmet.

A lencse gyártása során alkalmaztak egy olyan technológiát is, amely által egyszerre három színt tartalmaz a lencse; ez egyfajta lágyságot és természetes hatást kelt.

A lencse elérhető dioptria nélkül, és mínuszos dioptriákban.

 

Kinek ajánljuk a FreshLook® One Day lencséket?

 

Tökéletes azoknak a személyeknek, akik meg szeretnék változtatni, vagy ki szeretnék emelni szemszínüket. Azoknak is megfelelő akik csak néha viselnek lencsét, és azoknak is, akik még csak most próbálják először a színes lencsét.

 

A lencse az alábbi színekben elérhető:

  • Blue - kék kontaktlencse,
  • Gray - szürke kontaktlencse,
  • Green - zöld kontaktlencse,
  • Pure Hazel - mogyoróbarna kontaktlencse.
 

Blue - kék kontaktlencse:

 
soczewki niebieskie FreshLook One Day - 1 osoba soczewki niebieskie FreshLook One Day - 2 osoba soczewki niebieskie FreshLook One Day - 3 osoba
 

Gray - szürke kontaktlencse:

 
soczewki szare FreshLook One Day - 1 osoba soczewki szare FreshLook One Day - 2 osoba soczewki szare FreshLook One Day - 3 osoba
 

Green - zöld kontaktlencse:

 
soczewki zielone FreshLook One Day - 1 osoba soczewki zielone FreshLook One Day - 2 osoba soczewki zielone FreshLook One Day - 3 osoba
 

Pure Hazel - mogyoróbarna kontaktlencse:

 
soczewki piwne FreshLook One Day - 1 osoba soczewki piwne FreshLook One Day - 2 osoba soczewki piwne FreshLook One Day - 3 osoba
 

A FreshLook® One Day lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Színes kontaktlencse
Márka Freshlook lencsék
Gyártó ALCON
Dioptria: -6,00 és -0,50 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 13,8
Szín Blue, Green, Gray, Pure Hazel
Dk/t 26 x 10-9
Hidratációs fok 69%
Anyag Nelfilcon A
Technológia 3-in-1 color technology, LightStream
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóALCON
MárkaFreshlook
Darabszám a csomagban30 darab
Lencse színétBlue, Green, Grey, Pure Hazel
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:FreshLook® One Day 30 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a FreshLook® One Day 30 darabos kontaktlencséit?

A FreshLook® One Day 30 darabos kontaktlencséket két módon választhatja ki. Az első a termékparaméterek alapján történő önálló kiválasztás. A lencsék 30 darabos csomagban kaphatók, ami kényelmet és elegendő mennyiséget biztosít egy hónapra. Emellett a lencsék különböző színekben, mint a kék, szürke, zöld vagy barna, elérhetők, lehetővé téve a szem színének természetes megváltoztatását. A másik lehetőség egy optometristával való konzultáció, aki segít kiválasztani a megfelelő dioptriát és formát, biztosítva a tökéletes illeszkedést.

Biztonságosak a FreshLook® One Day lencsék?

Igen, a FreshLook® One Day lencsék biztonságosak. Az Alcon, egy elismert gyártó által készített, magas minőségi és biztonsági előírásokat követ. Ezenkívül, mivel egyszer használatosak, kiküszöbölik a fertőzés kockázatát, amely az újrahasználatból adódhat.

Milyen látáshibára valók a FreshLook® One Day?

A FreshLook® One Day lencsék a rövidlátás korrekciójára szolgálnak. Speciális kialakításuk tiszta látást és kényelmet biztosít egész nap.

Hogyan kell felhelyezni a FreshLook® One Day lencséket?

A FreshLook® One Day lencsék felhelyezése egyszerű. A lencse szembe helyezése előtt alaposan meg kell mosni és meg kell szárítani a kezet. Ezután finoman helyezze a lencsét az mutatóujja végére, és a másik kézzel húzza le az alsó szemhéjat, hogy megnyissa a szemet. Helyezze a lencsét a szemgolyó közepére, majd engedje el óvatosan a szemhéjat, és csúsztassa a lencsét a helyére.

Hogyan lehet levenni a FreshLook® One Day lencséket?

A FreshLook® One Day lencsék eltávolítása szintén könnyű. A lencse eltávolítása előtt ismét alaposan meg kell mosni és meg kell szárítani a kezet. Ezután finoman húzza le az alsó szemhéjat, nézzen felfelé, és óvatosan távolítsa el a lencsét az ujjai között szorítva.