SofLens® Daily Disposable Toric for Astigmatism 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

6 760 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Ennél a terméknél megnövekedett a szállítási idő,
mivel a gyártó jelenleg csak késve tudja teljesíti a megrendeléseket.
Kérjük, rendelés előtt vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a lencsék elérhetőségével kapcsolatban!

A Soflens Daily Disposable Toric for Astigmatism napi tórikus kontaktlencse a Bausch & Lomb gyártótól.

 
Hilafilcon B anyag - 59%-os hidratáltságot és kiváló oxigénáteresztést biztosít, ami a kontaktlencsék még kényelmesebb viselését eredményezi - egész nap megőrzi a szemek optimális hidratáltságát és biztosítja számukra az oxigénhez való hozzáférést.
Extra stabilizációs rendszer - annak érdekében, hogy a lencsék teljes mértékben korrigálják az asztigmatizmust, a készítők extra stabilizációs rendszert építettek be, amely lehetővé teszi, hogy a lencsék az alkalmazás teljes időtartama alatt az eredeti helyzetükben maradjanak. Nincs gyűrődés vagy kiesés.
Magas felbontású technológia - az innovatív technológia alkalmazásával tökéletes, nagy felbontású látást érhet el - akár gyenge fényviszonyok között is éles és tiszta látást biztosít.
Ultra vékony kialakítás - a kontaktlencsék szinte észrevehetetlenek a szemben, és nagyon könnyű őket behelyezni. A lencse nagyon vékony élekkel és nagy rugalmassággal rendelkezik. A lencsék és a szemhéj közötti súrlódás jelentősen csökkent, így a szeme még aznap is egészséges és pihent.
Minden nap új pár - a kontaktlencsék napi viselésre készültek. Ez azt jelenti, hogy nem kell esténként ápolni, mert minden reggel új és friss párt használhat.
30 darab a csomagban - SofLens Daily Disposable Toric for Astigmatism
30 darab a csomagban - tökéletes mennyiség egy adott típusú lencse kipróbálásához vagy egy havi szett összeállításához, két különböző dioptria értékkel.
 

A Soflens® Daily Disposable Toric for Astigmatism jellemzői:

 

Egyszeri használatra tervezett asztigmatikus lencse. Hilafilcon B anyagból készül, amely bz 59%-os víztartalommal együtt biztosítja az egész napos kényelmet. A Soflens Daily Disposable Toric for Astigmatism az első asztigmatikus lencse, amely a High Definition (magasfelbontás) technológiával készült, amely tiszta látást biztosít rossz fényviszonyok között is. Továbbá olyan stabilizáló rendszerrel van ellátva, amely megakadályozza a lencse elfordulását a szemen, ami homályos látást okozna.

A Lo-Torque technológiának köszönhetően a Soflens Daily Disposable Toric for Astigmatism aszférikus kialakítása minimalizálja a szférikus eltérést. A hidratáló ComfortMoist rendszerrel van ellátva, amely által egyedülálló, egész napos kényelemben lehet részünk. A vékony kialakításnak köszönhetően a lencse kényelmes és megfelelően hidratált még nap végén is.

 

A Soflens® Daily Disposable Toric for Astigmatism jellemzői:

 

Azoknak az embereknek készült, akik asztigmatizmusban szenvednek, és szeretnék élvezni a naponta friss, új pár lencse kényelmét. Napi eldobható tórikus kontaktlencse a legigényesebb viselőknek.

 

A Soflens® Daily Disposable Toric for Astigmatism lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Tórikus Kontaktlencse
Márka Soflens lencsék
Gyártó BAUSCH & LOMB
Dioptria: -9,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és 0,00 között (0,25 D lépték)
Cilinder -0,75; -1,25; -1,75
Tengely 10°, 90°, 160°, 180°
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 16 x 10-9
Hidratációs fok 59%
Anyag Hilafilcon B
Technológia Lo-Torque, ComfortMoist, High Definition
További információ
GyártóBAUSCH & LOMB
MárkaSoflens
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:SofLens® Daily Disposable Toric for Astigmatism 30 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a SofLens® Daily Disposable Toric for Astigmatism 30 darabos lencséit?

A SofLens® Daily Disposable Toric for Astigmatism lencsék kiválasztásához használhatja a termék paramétereit, mint például az erősség, a henger és a tengelyek, vagy kérheti egy optometrista segítségét. A csomag 30 darab lencsét tartalmaz, ami elegendő egy hónap használatra. Továbbá, a Lo-Torque kialakítás minimalizálja a lencsék forgását, biztosítva a stabilitást és kényelmet viselés közben. A lencsék 59%-os hidratáltsága segít a szemek hosszabb ideig hidratáltan tartásában.

Biztonságosak a SofLens® Daily Disposable Toric for Astigmatism lencsék?

Igen, a SofLens® Daily Disposable Toric for Astigmatism lencsék biztonságosan használhatóak, mivel a Bausch&Lomb neves gyártó által készülnek, ami magas minőségi és biztonsági szabványokat garantál. Továbbá, minden szabványt és minőségi követelményt teljesítenek.

Milyen látáshibára valók a SofLens® Daily Disposable Toric for Astigmatism lencsék?

A SofLens® Daily Disposable Toric for Astigmatism lencsék az asztigmatizmus korrigálására szolgálnak, amely a szaruhártya hibás görbületéből ered. A torikus kialakításuk révén éles látást biztosítanak az ilyen típusú látáshiba esetén.

Hogyan kell felhelyezni a SofLens® Daily Disposable Toric for Astigmatism lencséket?

Mielőtt felhelyezi a SofLens® Daily Disposable Toric for Astigmatism lencséket, alaposan mosson és szárítson kezet. Ezután helyezze a lencsét az indexujja hegyére, és a másik kéz ujjaival óvatosan távolítsa el a szemhéjakat, majd helyezze a lencsét az szemgolyóra. A folyamat befejezése után ellenőrizze, hogy a lencse megfelelően illeszkedik-e és nincs-e kényelmetlenség érzése.

Hogyan távolítsuk el a SofLens® Daily Disposable Toric for Astigmatism lencséket?

A SofLens® Daily Disposable Toric for Astigmatism lencsék eltávolítása előtt ismét mosson és szárítson kezet, majd óvatosan húzza le az alsó szemhéjat és nézzen felfelé, óvatosan szorítsa meg a lencsét az ujjhegyekkel és finoman távolítsa el. A lencséket egy erre a célra szánt tárolóedényben kell tárolni.