Lencsék és ápolószerek Biotrue

Megtekintés Rács Lista

9 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

9 termékek

oldalanként

Biotrue kontaktlencsék és ápolószerek

A Biotrue kontaktlencséket és ápolószereket gyártó Bausch & Lomb már 1853 óta gondoskodik az emberek látásáról világszerte. A vállalat a kezdetektől fogva sikeresen valósítja meg az optika területén a megújulások fejlesztését és bevezetését. A Biotrue márka teljes mértékben összhangban van a Bausch & Lomb törekvéseivel.

A Biotrue termékek előnyei:

A Biotrue lencsék és folyadékok termékcsaládja az emberi szem biológiájáról és fiziológiájáról szóló ismereteken alapul. A Biotrue termékek új minőséget képviselnek a piacon elérhető lencsék és folyadékok között. Tulajdonságaik révén megfelelnek a legigényesebb felhasználók igényeinek. A Biotrue lencsék minden korosztálynak segítenek jobban látni. A standard lencsék mellett a Biotrue kínálatában szerepelnek a 40 év felettieknek szóló lencsék is.

A Biotrue kínálatában mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő terméket. A Biotrue a legmagasabb minőségű megoldások egyike. A termékek különböző kiszerelésekben kaphatók - a lencsék 30 és 90 darabos csomagokban, a folyadékok 300 ml-es és 480 ml-es kiszerelésben kaphatók. Az utazók is megtalálják a tökéletes kiszerelést (Biotrue 100 ml), amely a repülőgép fedélzetére kézipoggyászban felvihető.

Kiknek ajánljuk a Biotrue Oneday lencséket?

A Biotrue Oneday modern, egynapos lencsék, amelyek Hyper Gel anyagból készülnek. Az anyag olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek miatt a lencsék viselése nem jár kellemetlen érzésekkel, hanem kényelmes és pontos látás élményével jár. A Hyper Gelből készült lencsék legfontosabb előnyei a következők:

  • magas oxigénáteresztőképesség (megfelel az emberi szem igényeinek),
  • magas víztartalom (ugyanolyan értékkel, mint a humán szem szaruhártyájában),
  • szemszárazsággal szemben ellenálló (utánozza a könnyfilm réteget - a szem felületét borító vékony védőréteget),
  • részleges védelem az UV-sugárzás ellen.

A Biotrue lencsékben található High Definition Optics rendszernek köszönhetően kiváló minőségben lehet látni, függetlenül a fény mértékétől és intenzitásától.

Kiknek ajánljuk a Biotrue Oneday for Presbyopia lencséket

40 év felettieknek szóló megoldás. Aktív embereknek vagy olyan embereknek ideális megoldás, akik a nap végén szemfáradtságról panaszkodnak. A Biotrue Oneday for Presbyopia napi kontaktlencsékkel a távoli és közeli látás is megfelelő.

Az életkor előrehaladtával csökken a szemlencsék rugalmassága, és fokozatosan csökken az éles látás képessége közeli távolságra. A Biotrue Oneday for Presbyopia lencsék készítéséhez Hyper Gel anyagot használnak, amelynek tulajdonságai a magas viselési kényelmet és a megfelelő szemvédelmet befolyásolják. A Biotrue progresszív lencsék által nyújtott támogatás rendkívül fontos az olyan mindennapi tevékenységek során, mint az olvasás vagy a számítógép és a telefon használata.

A Biotrue Oneday for Presbyopia lencsék különösen a közeli tárgyak látásminőségének javítása érdekében készültek.

Kiknek ajánljuk a Biotrue ápolószereket?

A Biotrue lencseápoló folyadék modern termék, amely lehetővé teszi a lencsék hatékony tisztítását, öblítését és tárolását. Jó és hatékony fertőtlenítési módszer is. A folyadék legfontosabb jellemzői a következők:

  • ugyanaz a pH-érték, mint a könnynek,
  • biztonság az emberi szem számára (nem befolyásolja a szem védőgátját),
  • hialuronsav hozzáadásával készült.

A Biotrue folyadék segít megőrizni a lencsék jó állapotát, akár 20 órán keresztül.

Biotrue márkás lencsék és ápolószerek:

A Biotrue kontaktlencsék és folyadékok, amelyeket az Optilen.hu kínál, a legmagasabb minőségű márkás termékek, melyeket a Bausch & Lomb, egy világszerte elismert optikai vállalat hozott létre. Nézze meg a cég más termékeit is: