Biotrue® ONEday for Presbyopia 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

9 080 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Ennél a terméknél megnövekedett a szállítási idő, mivel a gyártó jelenleg csak késve tudja teljesíti a megrendeléseket.
Kérjük, rendelés előtt vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a lencsék elérhetőségével kapcsolatban!

Biotrue ONEday for Presbyopia napi, eldobható, multifokális lágy kontaktlencsék a Bausch&Lombtól.

 
A könnyhöz hasonló - a lencse anyaga képes utánozni a könnyfilm lipidrétegét. Ez azt jelenti, hogy minden pislogással a lencse hidratálja a szemet, és még a nap végén is nedves és kipihent marad.
HyperGel anyag - a lencse új generációs anyagból készült, magas oxigénáteresztő képességgel és magas víztartalommal rendelkezik. Ennek köszönhetően a Biotrue OneDay for Presbyopia felhasználói a legmagasabb kényelmet élvezhetik.
UV-sugárzás elleni védelem - a Biotrue OneDay lencsével a szem megfelelően védett a káros UV sugárzás ellen is a modern UVA/UVB szűrőknek köszönhetően.
3 zónás Progresszív Design technológia - a lencse az innovatív optikai technológia alkalmazásával tökéletes látást biztosít bármilyen távolságra. Ezt különösen azok az emberek értékelik, akik 40 év felettiek és presbiópiával küzdenek.
Napi használat - minden nap új és friss lencse. Ezt különösen az aktív életmódot folytató emberek értékelik, akik a szem higiéniáját is kiemelten fontosnak tartják.
30 darabos kiszerelés - Biotrue ONEday for Presbyopia
30 darabos kiszerelés - ideális választás, ha ki szeretné próbálni a kontaktlencse egy adott típusát, vagy havi csomagot szeretne készíteni két különböző erősségű csomag kombinálásával.
 

A Biotrue® ONEDay for Presbyopia lencsék jellemzője:

 

Biotrue® ONEDay for Presbyopia kontaktlencse jellemzője a 3 zónás kialakítás, ami lehetővé teszi a távoli, közeli és közepes távolság érzékelését. Naponta cserélendő, HyperGel anyagból készül ami kiváló hidratációt és kényelmet tesz lehetővé kontaktlencse viselés során. Magas oxigénáteresztést biztosít szilikon nélkül, és 78%-os víztartalmú ami azonos a szaruhártya víztartalmával. A lencse elülső felülete úgy lett kialakítva, hogy könny lipid rétegéhez legyen hasonló így biztosítva a stabilitást és kényelmes látást.

Ezeket a kontaktlencséket úgy tervezték, hogy az emberi szemhez hasonló legyen, ami különleges viselés élményét nyújtja. 78%-os víztartalma (a szaruhártya mennyiségével azonos tartalom) biztosítja a szemek hosszantartó hidratáltságát. Az UV szűrő nagyobb védelmet nyújt a káros napsugaraktól.

 

Előnyei:

  • Kevés gondozás. Egyszer használatos- nem szükséges tisztítani vagy tárolni.
  • Könnyű behelyezni. Halvány kék színezése könnyebbé teszi az ujjain való elhelyezést a kontaktlencse berakása során.
  • Lehetővé teszi, hogy szemei lélegezzenek. A HyperGel anyag magas oxigén áteresztést biztosít, így egészségesen tartva szemeit.
 

A BioTrue ONEday for Presbyopia még 16 óra viselés után is elegendő hidratációt biztosít, tartja alakját, kiváló komfort érzetet nyújt.

 

A Biotrue® ONEday for Presbyopia lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Multifokális kontaktlencse
Márka Biotrue lencsék
Gyártó BAUSCH & LOMB
Dioptria: -9,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +4,00 között (0,25 D lépték)
Kiegészítés LOW (és +1,50), HIGH (és +2,50)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 42 x 10-9
Hidratációs fok 78%
Anyag Nesofilcon A
Technológia 3-Zone Progressive Design
UV szűrők Igen
Használati útmutató Használat után eldobható
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóBAUSCH & LOMB
MárkaBiotrue
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Biotrue® ONEday for Presbyopia 30 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Biotrue ONEday for Presbyopia 30 db kontaktlencsét?

A Biotrue ONEday for Presbyopia kontaktlencsék 30 darabos csomagban kaphatók, ami kényelmet és hosszú távú ellátást biztosít a felhasználónak. Ezek önállóan is kiválaszthatók a termék paramétereinek felhasználásával, valamint optometrista segítségével is, aki a személyre szabott látási igényekhez igazítja őket.

Biztonságosak a Biotrue ONEday for Presbyopia kontaktlencsék?

Igen, a Biotrue ONEday for Presbyopia kontaktlencsék a neves Biotrue márka termékei, amely a Bausch&Lomb elismert céghez tartozik. Magas minőségű Nesofilcon A anyagból készülnek, ami kényelmes viseletet és a szemek biztonságát garantálja.

Milyen látáshibára valók a Biotrue ONEday for Presbyopia?

A Biotrue ONEday for Presbyopia kontaktlencsék a presbyopia korrekciójára szolgálnak, ami egy életkorral összefüggő látási probléma, jellemzően a közeli tárgyak éles látásának nehézségével.

Hogyan kell felhelyezni a Biotrue ONEday for Presbyopia kontaktlencséket?

A Biotrue ONEday for Presbyopia kontaktlencsék felhelyezése egyszerű és kényelmes. Először is meg kell mosni és meg kell szárítani a kezet, majd óvatosan helyezze a lencsét az indexujj hegyére és a másik kézzel tartsa nyitva a szemhéjakat. A lencse szembe helyezése után ellenőrizze, hogy helyesen pozícionálódott-e.

Hogyan kell levenni a Biotrue ONEday for Presbyopia kontaktlencséket?

A Biotrue ONEday for Presbyopia kontaktlencsék levétele szintén egyszerű. Csak óvatosan húzza le az alsó szemhéjat a középső ujjával, majd tolja a lencsét a szem fehérjéjére, ahol könnyen eltávolítható.