Biotrue® ONEday for Astigmatism 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

7 480 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Ennél a terméknél megnövekedett a szállítási idő,
mivel a gyártó jelenleg csak késve tudja teljesíti a megrendeléseket.
Kérjük, rendelés előtt vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a lencsék elérhetőségével kapcsolatban!
Egész napos hidratáció - a lencse gyártása során magas hidratációs szinttel rendelkező, modern anyag kerül felhasználásra - ez az anyag a kezdeti hidratációs szint 98%-át akár 16 órán keresztül képes megőrizni.
Biztosított oxigénellátás - a lencse anyaga magas légáteresztő-képességgel rendelkezik. Ennek köszönhetően a lencse nem akadály a szem és a külvilág között - sőt, garantált a szaruhártya oxigénellátása, így óvja a szemet a fertőzésekkel szemben.
UV sugárzás elleni védelem - a lencse modern UVA/UVB szűrőkkel lett ellátva, amik a káros napsugárzás akár 90%-át elnyelik, így óvja szemünket.
Képstabilizáció - a lencse egy képstabilizáló rendszerrel lett ellátva, melynek köszönhetően helyén marad a viselési idő egésze alatt. Nem gyűrődik, nem esik ki. Ez nagyon fontos az asztigmatizmus korrigálása során.
Napi viselési idő - Biotrue ONEday for Astigmatism
Napi viselési idő - minden nap új, friss pár lencse - jól hangzik, ugye? A napi viselési időnek köszönhetően, nem kell aggódnia a tisztítás és az ápolás miatt!
Kis kiszerelés - 30 db kontaktlencsét tartalmaz. Vásároljon egy dobozzal, és fél havi adagot kap, vagy vásároljon hozzá még egy dobozt, ha két különböző dioptriája van!
 

A Biotrue® ONEday for Astigmatism lencse tulajdonságai:

 

A Biotrue® ONEday for Astigmatism modern napi hidrogél kontaktlencse, amely HyperGel™ anyagból készül, így magasfokú kényelmet nyújt és megfelelő oxigénellátást biztosít. A Bausch & Lomb tórikus lencséi továbbá hatékony stabilizációs rendszerrel (Peribalast) vannak ellátva.

 

Mitől más a Biotrue® ONEday for Astigmatism lencse?

  • Akár 16 órán keresztül megőrzi a hidratációs szint 98%-át.
  • Stabil és tiszta látást biztosít - továbbá széles skálán elérhető.
  • Magas légáteresztő-képességgel rendelkezik.
  • Óvja a szemet a káros UV sugárzástól (FIGYELEM! Az UV szűrőkkel ellátott kontaktlencsék NEM helyettesítik a teljeskörű UV szűrőkkel ellátott szemüveglencséket!).
 

Kinek ajánljuk a Biotrue® ONEday for Astigmatism lencsét?

 

A fentebb bemutatott tórikus kontaktlencsét azoknak ajánljuk, akik asztigmatizmusban szenvednek, és aktív életmódot folytatnak, fontos számukra a kényelem, és a nap végéig tartó tiszta látás. Tapasztalja meg a SZABADSÁGOT Ön is a Biotrue® ONEday for ASTIGMATISM lencsékkel!

 

A Biotrue® ONEday for Astigmatism lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Tórikus Kontaktlencse
Márka Biotrue lencsék
Gyártó BAUSCH & LOMB
Dioptria: -9,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +4,00 között (0,25 D lépték)
Cilinder -0,75; -1,25; -1,75; -2,25
Tengely 10°, 20°, 60°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 120°, 160°, 170°, 180°
Görbület 8,4
Átmérő 14,5
Dk/t 42 x 10-9
Hidratációs fok 78%
Anyag Nesofilcon A
Technológia Peribalast
UV szűrők Igen
 
Dioptria Cylinder Tengely
0.00 és -6.00 D között (0,25 D lépték) -0,75, -1,25, -1,75 10°, 20°, 60°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 120°, 160°, 170°, 180°
-6.50 és -9.00 D között (0,50 D lépték)
0.00 és -6.00 D között (0,25 D lépték) -2,25 20°, 90°, 160°, 180°
+0.25 és +4.00 D között (0,25 D lépték) -0,75, -1,25, -1,75 20°, 70°, 90°, 110°, 160°, 180°
További információ
GyártóBAUSCH & LOMB
MárkaBiotrue
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Biotrue® ONEday for Astigmatism 30 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Biotrue ONEday for Astigmatism 30 darabos kontaktlencséit?

A Biotrue ONEday for Astigmatism 30 darabos kontaktlencséit önállóan is ki lehet választani a termék paraméterei, mint például a dioptria, görbület, henger és a henger tengelye alapján, amelyek a csomagoláson találhatóak. Konzultálhat optometristával is, aki segít kiválasztani a megfelelő kontaktlencséket, figyelembe véve az egyéni látási igényeket. A csomagolás 30 darab kontaktlencsét tartalmaz, ami egy hónap használatra elegendő, napi egyszeri használat esetén.

Biztonságosak a Biotrue ONEday for Astigmatism kontaktlencsék?

Igen, a Biotrue ONEday for Astigmatism kontaktlencsék biztonságosak, mivel egy neves gyártó, a Bausch&Lomb által tervezettek, aki a termékei legmagasabb minőségére törekszik. Ezek a lencsék a magas minőségű Nesofilcon A anyagból készülnek, ami egész napos viselési kényelmet biztosít.

Milyen látáshibára valók a Biotrue ONEday for Astigmatism kontaktlencsék?

A Biotrue ONEday for Astigmatism kontaktlencsék az asztigmatizmus korrekciójára szolgálnak, amely a szaruhártya aszimmetrikus görbületeivel jellemezhető. A lencsék különleges tervezése stabil korrekciót biztosít az asztigmatizmushoz kapcsolódó látáshibák esetén, ami tiszta és éles látást eredményez.

Hogyan kell felhelyezni a Biotrue ONEday for Astigmatism kontaktlencséket?

Mielőtt felhelyezi a Biotrue ONEday for Astigmatism kontaktlencséket, győződjön meg róla, hogy a kezeit alaposan megmosta és megszárította. Ezután vegye ki a lencsét a csomagolásból, és helyezze az ujja hegyére. Ellenőrizze, hogy a lencse helyesen van-e fordítva, majd finoman emelje fel a felső szemhéjat, és engedje le az alsót. Helyezze a lencsét a szemgolyóra, és finoman húzza szét a szemhéjakat, hogy a lencse a helyére álljon.

Hogyan kell levenni a Biotrue ONEday for Astigmatism kontaktlencséket?

A Biotrue ONEday for Astigmatism kontaktlencsék eltávolításához használjon megfelelő kontaktlencse folyadékot vagy fiziológiás sóoldatot. Először is alaposan mossa és szárítsa meg a kezeit. Ezután finoman tolja le az alsó szemhéjat az indexujjával és középső ujjával. A hüvelykujjával tolja a lencsét a szem fehér részére, és finoman fogja meg, hogy eltávolíthassa. Az eltávolítás után a lencséket biztonságosan eldobhatja, mivel egyszeri használatra szánták.