Biotrue® ONEday 90 db

Darabszám a csomagban:

90 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

90 darab

A mi árunk:

14 680 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Ennél a terméknél megnövekedett a szállítási idő,
mivel a gyártó jelenleg csak késve tudja teljesíti a megrendeléseket.
Kérjük, rendelés előtt vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a lencsék elérhetőségével kapcsolatban!

A Biotrue One Day kontaktlencsék gyártója az egyik legismertebb a Bausch&Lomb.

 
Népszerű és elismert - a Biotrue ONEday kontaktlencse óriási népszerűségnek örvend, ami annak köszönhető, hogy kényelmes, és az egészség szempontjából is gondosan kialakított.
Új generációs anyag - a lencse ultramodern HyperGel anyagból készült, mely az emberi könny működését utánozza. Ennek köszönhetően hatékonyan megakadályozza a szem kiszáradását és irritációját.
Egész napos kényelem - nagyon magas, 78%-os víztartalmának köszönhetően a kontaktlencse állandó hidratáltságot biztosít, és megszünteti a fáradt és irritált szemek problémáját.
Napi használat - a lencse ideális azoknak a Vásárlóknak, akik értékelik a minden nap új és friss lencse viselésének kényelmét. Mivel nem igényel további ápolást, tökéletes megoldást jelent azok számára, akik dinamikus életmódot folytatnak.
Magas oxigénáteresztő képesség - a lencse annyi levegőt szállít a szaruhártyának, amennyire szüksége van az egészséges működéshez. Ez garantálja a viselés kényelmét és a látás magas minőségét.
 

A Biotrue® One Day lencsék jellemzője:

 

A Biotrue One day napi eldobható lencsék HyerGel-ből készülnek, amit az emberi szem ihletett. A legtermészetesebb összevető, amelyet ipari és orvosbiológiai nyelvre fordítottak, és amelyet a kutatások sora bizonyított.

Biotrue One day lencsék olyan alkotóelemből készülnek, amik hasonlítanak az emberi könny összevetőire, megakadályozva a lencsék kiszáradását. A lencsék nagyon magas 78%-os hidratációt biztosítanak egész nap, amely a lencse viselését komfortossá teszi. Biotrue One day lencsék Biotrue One day oxigénáteresztő képessége megegyezik egy nyitott szemével és tökéletes látást biztosít.

 

Kinek ajánljuk a Biotrue® One day napi lencséket?

 

Azoknak a vásárlóknak készült, akik mindennapos kényelmet szeretnének napi lencséjük használata közben.Biotrue One day lencsék nem igényelnek további kezelést, így ideális választás azoknak, akik aktív életmódot folytatnak. Mindezek mellett tökéletes választás még:

  • napi több órát a számítópép monitorja előtt töltenek,
  • kiszáradt szemtől szenvednek,
  • a legmagasabb szintű kényelmet várjál el a lencséktől,
  • szezonális allergiától szenvednek.

 

Pluszos dioptriákra a várakozási idő 7 munkanap.

 

A Biotrue® ONEday lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka Biotrue lencsék
Gyártó BAUSCH & LOMB
Dioptria: -9,00 és -6,50 között (0,50 D lépték)
-6,50 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 42 x 10-9
Hidratációs fok 78%
Anyag HyperGel (Nesofilcon A)
Technológia High Definition™ Optics
UV szűrők Igen
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóBAUSCH & LOMB
MárkaBiotrue
Darabszám a csomagban90 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Biotrue® ONEday 90 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Biotrue ONEday 90 darabos lencséit?

A Biotrue ONEday 90 darabos kontaktlencséket önállóan is kiválaszthatja a termék paramétereinek, mint a dioptria, görbület és átmérő felhasználásával. Azonban ajánljuk, hogy konzultáljon egy optometristával, aki segíthet a lencsék tökéletes igényeihez való illesztésében. A csomag 90 lencsét tartalmaz, amely hosszú távú használatot biztosít anélkül, hogy gyakran kellene újratöltenie a készleteit.

Biztonságosak a Biotrue ONEday lencsék?

Igen, a Biotrue ONEday lencsék biztonságosak a használatra. A Bausch&Lomb neves gyártója által készített lencsék magas minőséget és biztonságot garantálnak. A Nesofilcon A anyagból készülnek, amely megfelelő oxigénáteresztő képességet és hidratáltságot (78%) biztosít, csökkentve ezzel az irritáció és fertőzések kockázatát.

Milyen látáshibára valók a Biotrue ONEday?

A Biotrue ONEday lencsék rövidlátás vagy távollátás korrekciójára szolgálnak. Szférikus korrekciójuknak köszönhetően alkalmasak különböző típusú refrakciós hibák kezelésére.

Hogyan kell felhelyezni a Biotrue ONEday lencséket?

A Biotrue ONEday lencsék felhelyezése egyszerű és kényelmes. Mielőtt a lencsét a szemére helyezi, győződjön meg arról, hogy a keze tiszta és száraz. Óvatosan helyezze a lencsét az indexujja végére, majd tárja szét a szemet és helyezze a lencsét az szemgolyóra. Ezután lassan csukja be a szemhéjat.

Hogyan kell levenni a Biotrue ONEday lencséket?

A Biotrue ONEday lencsék levételéhez először is mosson és szárítsa meg a kezét. Ezután óvatosan húzza le az alsó szemhéjat és nézzen felfelé. Tartva az alsó szemhéjat, óvatosan távolítsa el a lencsét az indexujjával és a hüvelykujjával.