Biotrue® ONEday 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

5 480 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Ennél a terméknél megnövekedett a szállítási idő,
mivel a gyártó jelenleg csak késve tudja teljesíti a megrendeléseket.
Kérjük, rendelés előtt vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a lencsék elérhetőségével kapcsolatban!

A Biotrue One Day kontaktlencsék gyártója az egyik legismertebb a Bausch&Lomb.

 
Népszerű és elismert - a Biotrue ONEday kontaktlencse óriási népszerűségnek örvend, ami annak köszönhető, hogy kényelmes, és az egészség szempontjából is gondosan kialakított.
Új generációs anyag - a lencse ultramodern HyperGel anyagból készült, mely az emberi könny működését utánozza. Ennek köszönhetően hatékonyan megakadályozza a szem kiszáradását és irritációját.
Egész napos kényelem - nagyon magas, 78%-os víztartalmának köszönhetően a kontaktlencse állandó hidratáltságot biztosít, és megszünteti a fáradt és irritált szemek problémáját.
Napi használat - a lencse ideális azoknak a Vásárlóknak, akik értékelik a minden nap új és friss lencse viselésének kényelmét. Mivel nem igényel további ápolást, tökéletes megoldást jelent azok számára, akik dinamikus életmódot folytatnak.
Magas oxigénáteresztő képesség - a lencse annyi levegőt szállít a szaruhártyának, amennyire szüksége van az egészséges működéshez. Ez garantálja a viselés kényelmét és a látás magas minőségét.
Kényelmes, 30 db lencsét tartalmazó csomagolás - Biotrue ONEday
Kényelmes, 30 db lencsét tartalmazó csomagolás - szeretné kipróbálni a kontaktlencsét, és meggyőződni arról, hogy valóban megfelel-e az Ön igényeinek? Ebben az esetben a 30 darabos kiszerelés tökéletes választás. Elég néhány napos rendszeres használatra.
 

A Biotrue® One Day lencsék jellemzője:

 

A Biotrue One day napi eldobható lencsék HyerGel-ből készülnek, amit az emberi szem ihletett. A legtermészetesebb összevető, amelyet ipari és orvosbiológiai nyelvre fordítottak, és amelyet a kutatások sora bizonyított.

Biotrue One day lencsék olyan alkotóelemből készülnek, amik hasonlítanak az emberi könny összevetőire, megakadályozva a lencsék kiszáradását. A lencsék nagyon magas 78%-os hidratációt biztosítanak egész nap, amely a lencse viselését komfortossá teszi. Biotrue One day lencsék Biotrue One day oxigénáteresztő képessége megegyezik egy nyitott szemével és tökéletes látást biztosít.

 

Kinek ajánljuk a Biotrue® One day napi lencséket?

 

Azoknak a vásárlóknak készült, akik mindennapos kényelmet szeretnének napi lencséjük használata közben.Biotrue One day lencsék nem igényelnek további kezelést, így ideális választás azoknak, akik aktív életmódot folytatnak. Mindezek mellett tökéletes választás még:

  • napi több órát a számítópép monitorja előtt töltenek,
  • kiszáradt szemtől szenvednek,
  • a legmagasabb szintű kényelmet várjál el a lencséktől,
  • szezonális allergiától szenvednek.

 

Pluszos dioptriákra a várakozási idő 7 munkanap.

 

A Biotrue® ONEday lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka Biotrue lencsék
Gyártó BAUSCH & LOMB
Dioptria: -9,00 és -6,50 között (0,50 D lépték)
-6,50 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 42 x 10-9
Hidratációs fok 78%
Anyag HyperGel (Nesofilcon A)
Technológia High Definition™ Optics
UV szűrők Igen
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóBAUSCH & LOMB
MárkaBiotrue
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Biotrue® ONEday 30 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Biotrue ONEday 30 darabos lencséit?

A Biotrue ONEday lencsék 30 darabos kiszerelésben érhetők el, ami kényelmet és hosszú távú használatot biztosít a felhasználónak. Magad is kiválaszthatod őket a termék paraméterei alapján, vagy kérhetsz segítséget egy optometristától, aki segít tökéletesen illeszkedő lencsét találni a szükségleteidhez.

Biztonságosak a Biotrue ONEday lencsék?

Igen, a Biotrue ONEday lencsék biztonságosak a szem számára. A Bausch&Lomb megbízható gyártója által készítve nemcsak kiváló látást biztosítanak, hanem magas minőségű Nesofilcon A anyagból készülnek, ami minimalizálja az irritáció és az allergiák kockázatát.

Milyen látáshibára valók a Biotrue ONEday lencsék?

A Biotrue ONEday lencsék a rövidlátás vagy távollátás korrekciójára szolgálnak. Szférikus korrekciójuknak köszönhetően egész napos tiszta látást és kényelmet biztosítanak a felhasználónak.

Hogyan kell felhelyezni a Biotrue ONEday lencséket?

A Biotrue ONEday lencsék felhelyezése egyszerű és gyors. Mielőtt a lencsét feltennéd, győződj meg róla, hogy a kezed tiszta és száraz. Ezután óvatosan helyezd a lencsét az indexujjad végére, és a másik kezed középső ujjával emeld fel a felső szemhéjadat. Óvatosan helyezd a lencsét a szemgolyóra, majd engedd el a szemhéjadat. Ellenőrizd, hogy a lencse helyesen van-e elhelyezve.

Hogyan kell levenni a Biotrue ONEday lencséket?

A Biotrue ONEday lencsék levétele is egyszerű. Miután megbizonyosodtál arról, hogy a kezed tiszta és száraz, kényelmesen helyezkedj el a tükör előtt, hogy jobban lásd. Óvatosan húzd le az alsó szemhéjadat, majd a másik kezed indexujjával finoman csúszd le a lencsét a szem fehérjére. Ezután fogd meg az ujjbegyeiddel a lencse széleit, és óvatosan távolítsd el. A használat után a lencsét dobd el, mivel ezek egynapos lencsék.