ULTRA lencsék

Megtekintés Rács Lista

8 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

8 termékek

oldalanként

Nappali és havi ULTRA kontaktlencsék

Az ULTRA kontaktlencsék egy innovatív termék a Bausch & Lomb-tól, amelyet a myopiával vagy hiperopiával küzdő lencsviselők számára fejlesztettek ki. Ezek a kiváló minőségű kontaktlencsék a legújabb technológiák alapján készültek, és gyártásuk során a modern és kiváló Samfilcon A anyagot használják, amely rendkívüli simáságot, rugalmasságot és puhaságot biztosít. Ezt a terméket az innovatív MoistureSeal technológiával fejlesztették ki, amely négyszer nagyobb hidratáltságot biztosít a standard kontaktlencsékhez képest. Az optimális oxigénáteresztő képességgel együtt ezek a tulajdonságok rendkívül kényelmes viseletet biztosítanak az ULTRA kontaktlencsék esetében.

Az ULTRA lencsék nappali viselésre készültek, ami azt jelenti, hogy egy pár egy hónapig tartó használatra elegendő, amennyiben naponta ápolja. A lencsék egyedi szerkezetének köszönhetően tökéletesen illeszkednek a felhasználó szeméhez, gyakorlatilag észrevehetetlenek viselés közben. Ezen modellek további előnye egy speciális színezés, amely megkönnyíti a lencsék behelyezését - ez a funkció különösen azoknak a tapasztalatlan felhasználóknak fog tetszeni, akik most kezdik a kontaktlencsék használatát.

ULTRA lencsék különböző kiszerelésekben

Bőséges választékunkban két kiszerelésben is megtalálja az ULTRA lencséket. Webáruházunkban az ULTRA lencsék 3 darabos és 6 darabos csomagolásban kaphatók. Ennek köszönhetően mindenki könnyen kiválaszthatja magának a tökéletes csomagot, a 3 darabos csomagot pedig könnyedén kombinálhatja különböző teljesítményű lencsékkel, így megalkotva a tökéletes készletét. Gyors és kényelmes módon vásárolhat egy 6 darabos csomaggal is, így létrehozva egy készletet, amely elegendő lesz 3 hónapos viseléshez.

Kinek ajánljuk az ULTRA lencséket?

Az ULTRA lencsék rövidlátó és távollátó emberek számára készültek. Továbbá azok számára készültek, akik látásprobléma ellenére aktív életmódot szeretnének folytatni, miközben a lencsék használatából származó maximális kényelmet értékelik. Ez a lehetőség akkor is ideális lehet az Ön számára, ha túlérzékenységgel küzd és olyan terméket keres, amely segít hatékonyan megszüntetni a szemszárazságot és az irritációt. Az ULTRA lencsék szintén jó választás azoknak az embereknek, akik sok időt töltenek elektromos eszközök képernyői előtt, és szemük fokozottan ki van téve a káros hatásoknak.

Márkás ULTRA lencsék

A Optilen.hu webáruház által kínált ULTRA lencsék a Bausch&Lomb által létrehozott legmagasabb minőségű márkatermékek, amelyek egy világhírű optikai cég alkotásai. Nézze meg ezen cég más termékeit is: