ULTRA® for Astigmatism 3 db

Darabszám a csomagban:

3 darab

Elérhetőség:

14 munkanapon túl

Darabszám a csomagban:

3 darab

A mi árunk:

7 680 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Ennél a terméknél megnövekedett a szállítási idő,
mivel a gyártó jelenleg csak késve tudja teljesíti a megrendeléseket.
Kérjük, rendelés előtt vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a lencsék elérhetőségével kapcsolatban!

Az ULTRA® for Astigmatism havi tórikus kontaktlencse az egyik legkiválóbb minőségű termék, amely az asztigmatizmust hivatott javítani. Tökéletes minőségű látás és kényelem jellemzik a lencsét - szárazság és irritáció nélkül.

Hosszantartó hidratáció - a kontaktlencse 95%-ban hidratált marad a behelyezéstől számítva akár 16 órán keresztül. Nincs szemszárazság vagy szúró érzés!
Asztigmatizmushoz tervezve - az Ultra for Astigmatism tórikus lencse az asztigmatizmusban szenvedők összes igényéhez alkalmazkodik; kiváló minőségű anyagból készül, és számos kedvező paraméterrel rendelkezik. Azok számára is ajánljuk, akik a nap nagy részét képernyő előtt töltik.
Kiegészítő stabilizáló rendszer - az OpticAlign™ Design rendszernek köszönhetően a lencse a helyén marad: nem gyűrődik, és nem esik ki. Ennélfogva észrevehetetlen, és garantált a hatékony látáskorrekció.
Kedvező légáteresztő-képesség - a lencse nem egy korlát a szem és az oxigén között; éppen ellenkezőleg: a kedvező paramétereknek köszönhetően folyamatosan biztosított a megfelelő oxigénellátás, így a szem mindig kipihent, és ellenáll a fertőzésekkel szemben.
Egy pár lencse havonta - ULTRA for Astigmatism

 
Egy pár lencse havonta - a lencse havi viselési idejű. Ez azt jelenti, hogy a megfelelő ápolás mellett egy pár lencse akár 30 napra elegendő.
   

Az ULTRA® for Astigmatism lencse jellemzői:

 

Az ULTRA® for Astigmatism kontaktlencsét az optikai iparág neves szakemberei alkották meg, továbbá a világhírű Bausch & Lomb logója díszíti a csomagolást. Innovatív anyagból készül, magas hidratációs szinttel rendelkezik, így hosszantartó a hidratáció, és nem lép fel szemszárazság. A magas légáteresztő-képességnek köszönhetően a lencse nem akadályozza a megfelelő oxigénfelvételt, épp ellenkezőleg: a megfelelő oxigénellátás folyamatosan biztosított, így nem lép fel kimerültség vagy fertőzés.

Külön említést érdemel az ULTRA® for Astigmatism lencse gyártása során használt OpticAlign™ Design stabilizációs rendszer, amely a tökéletes illeszkedésért felelős, így a lencse mindig a helyén marad: nem esik ki, és nem gyűrődik. A számos elérhető dioptria és cylinder között Ön is könnyen és gyorsan megtalálja majd azt a lencsét, amely tökéletesen megfelel igényeinek!

 

Az ULTRA® for Astigmatism előnyei:

  • Magas hidratációs szint, hosszantartó hidratáció
  • Kedvező légáteresztő-képesség
  • Rugalmasság
  • Stabilizációs rendszer
  • Széles dioptriaskála, számos elérhető cylinder
  • Havi viselési idejű
 

Kinek ajánljuk az ULTRA® for Astigmatism lencsét?

 

Az ULTRA® for Astigmatism az asztigmatizmusban szenvedők összes igényéhez alkalmazkodik; rövid- és távollátók egyaránt használhatják. A lencsét minden nap kontaktlencse ápolószerrel szükséges tisztítani - megfelelő azoknak, akiknek nem okoz gondot észben tartani a mindennapos teendőket. Mivel egy pár lencse egy hónapon keresztül hordható, a kedvenc tórikus lencséje kis helyen is elfér - ajánljuk azoknak, akik helytakarékos megoldást keresnek.

 

Az ULTRA® for Astigmatism paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Tórikus Kontaktlencse
Márka ULTRA lencsék
Gyártó BAUSCH & LOMB
Dioptria elérhetőség -9,00 és -6,00 között (0,50 lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 lépték)
Cilinder -0,75; -1,25; -1,75; -2,25; -2,75
Tengely 10° és 180° (10° lépték)
Bázisgörbület 8,6
Átmérő 14,5
Dk/t 114 x 10-9
Víztartalom 46%
Anyag Samfilcon A
Eljárás OpticAlign™ Design
 

A lencse kisebb kiszerelésben is elérhető:

További információ
GyártóBAUSCH & LOMB
MárkaULTRA
Darabszám a csomagban3 darab
Elérhetőség14 munkanapon túl
Write Your Own Review
Értékelés írása:ULTRA® for Astigmatism 3 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az ULTRA® for Astigmatism 3 darabos kontaktlencséket?

Az ULTRA® for Astigmatism kontaktlencséket önállóan is kiválaszthatja a termék paraméterei alapján, vagy igénybe veheti egy optometrista segítségét. A csomag 3 darab lencsét tartalmaz, ami kényelmes hozzáférést és tartalékot biztosít. A magas hidratáltság és oxigénáteresztő képesség, valamint az innovatív OpticAlign™ design révén ezek a lencsék egész hónapban kényelmes viseletet garantálnak.

Biztonságosak az ULTRA® for Astigmatism kontaktlencsék?

Igen, az ULTRA® for Astigmatism kontaktlencsék biztonságosan használhatóak, amennyiben megfelelően ápolják őket és a gyártó utasításai szerint alkalmazzák. A magas minőségű Samfilcon A anyag és a megfelelő karbantartás révén szemkímélőek, minimalizálva az irritáció és fertőzés kockázatát.

Milyen látáshibára valók az ULTRA® for Astigmatism?

Az ULTRA® for Astigmatism kontaktlencsék az asztigmatizmus korrekciójára szolgálnak, vagyis a szaruhártya rendellenes alakjának, ami homályos és elmosódott látást okoz. A speciális torikus designnak köszönhetően tiszta és éles látást biztosítanak ezen látáshiba esetén is.

Hogyan kell feltenni az ULTRA® for Astigmatism kontaktlencséket?

Mielőtt felvenné az ULTRA® for Astigmatism kontaktlencséket, alaposan mosson és szárítson kezet. Helyezze a lencsét az ujjbegyére, ellenőrizze, hogy ne legyen kifordítva, és óvatosan helyezze a szemgolyóra, felnézve. Miután a lencse a szemen van, finoman engedje le a szemhéjakat és ellenőrizze, hogy a lencse megfelelő helyzetben van-e.

Hogyan kell levenni az ULTRA® for Astigmatism kontaktlencséket?

Mielőtt levenné az ULTRA® for Astigmatism kontaktlencséket, ismét alaposan mosson és szárítson kezet. Óvatosan húzza le az alsó szemhéjat és nézzen felfelé, hogy megjelenítse a lencsét. Ezután finoman szorítsa össze a lencsét az ujjbegyek között és óvatosan vegye ki. A lencse eltávolítása után megfelelően tisztítsa meg és tárolja el a megfelelő oldatban.