ULTRA® for Presbyopia 3 db

Darabszám a csomagban:

3 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

3 darab

A mi árunk:

9 570 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Ennél a terméknél megnövekedett a szállítási idő,
mivel a gyártó jelenleg csak késve tudja teljesíti a megrendeléseket.
Kérjük, rendelés előtt vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a lencsék elérhetőségével kapcsolatban!

Az ULTRA® for Presbyopia havi viselési idejű progresszív kontaktlencse - a lencsét a Bausch+Lomb cég gyártja, és a MoistureSeal® technológiának köszönhetően ULTRA kényelmes akár 16 órán keresztül. to 16 godzin ULTRA komfortu dzięki technologii MoistureSeal®.

 
Magas hidratációs szint - ha eddig szemszárazság gyötörte, akkor ezt most elfelejtheti! Az Ultra for Presbyopia magas hidratációs szinttel rendelkezik, amelynek köszönhetően a teljes viselési idő alatt hidratált marad.
Magas légáteresztő-képesség - a szem egészségének érdekében, és hogy teljes kényelemben érezhesse magát, a tervezők továbbfejlesztették a légáteresztő-képesség paramétert, így garantált a folyamatos oxigénellátás a szem számára.
Tökéletes látás bármilyen távolságról - a gyártás során modern 3-zónás Progresszív Dizájn eljárást alkalmaznak, mely által biztosított az éles és tiszta látás - bármilyen távolságról. Ideális mindennapi használathoz.
Észrevehetetlen a szem számára - a selymesen lágy és rugalmas anyagnak köszönhetően a lencse tökéletesen illeszkedik a szem egyedi alakjához, és észrevehetetlen marad behelyezéstől az eltávolításig.
Havi viselési idő - Ultra for Presbyopia
Havi viselési idő - egy pár lencsét akár 30 napig is viselhet. Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy lefekvés előtt eltávolítja a lencsét, és kontaktlencse ápolószerrel feltöltött tárolóba teszi.
 

Az ULTRA® for Presbyopia lencse jellemzői

 

A Bausch + Lomb egy innovatív eljárás segítségével készít olyan lencsét, amely 95%-ban hidratált marad akár 16 órán keresztül. A 3-zónás Progresszív Dizájn javítja közelre és középtávra a látást.

 

A szabadalmaztatott MoistureSeal® technológia 3 főbb tulajdonsággal rendelkezik:

 
  • Magas hidratáció: a lencse nedves marad, így biztosított az egész napos kényelem
  • Extra magas légáteresztő-képesség, hogy a szem egészséges maradjon
  • Rugalmasság: ennek köszönhetően a lencse észrevehetetlen marad a szemben
 

Kinek ajánljuk az ULTRA® for Presbyopia lencsét?

 

Az ULTRA® for Presbyopia lencsét azoknak tervezték, akik 40 év felett is élvezni akarják a tökéletes látás élményét, valamint kényelmes lencsét keresnek egész napos viselésre. Különösen ajánljuk azoknak, akik szemet megerőltető tevékenységet folytatnak, mint például hosszas órák a számítógép előtt, elektronikus eszközök gyakori használata.

Élvezze Ön is az ULTRA kényelmet a Bausch + Lomb ULTRA® for Presbyopia lencsével!

 

Az ULTRA® for Presbyopia paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Multifokális kontaktlencse
Márka ULTRA lencsék
Gyártó BAUSCH & LOMB
Dioptria elérhetőség -10,00 és -6,00 között (0,25 lépték)
Kiegészítés LOW (és +1,50), HIGH (és +2,50)
Bázisgörbület 8,5
Átmérő 14,2
Dk/t 163 x 10-9
Víztartalom 46%
Anyag Samfilcon A
Eljárás 3-Zone Progressive™ Design, MoistureSeal®
 

A lencse elérhető kisebb kiszerelésben is:

További információ
GyártóBAUSCH & LOMB
MárkaULTRA
Darabszám a csomagban3 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:ULTRA® for Presbyopia 3 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az ULTRA® for Presbyopia 3 darabos kontaktlencséket?

Az ULTRA® for Presbyopia kontaktlencséket önállóan is kiválaszthatja a termék paraméterei alapján, vagy kikérheti egy optometrista tanácsát. A csomag 3 darab lencsét tartalmaz, ami egy hónapra elegendő készletet biztosít a felhasználónak. A lencsék rendelkeznek továbbfejlesztett tulajdonságokkal, mint például a magas hidratáltság, ami hozzájárul a kényelmes viselethez, valamint a magas oxigénáteresztő képesség, ami az egészséges szemekért felel. Ráadásul, a 3-Zone Progressive™ Design optimális korrekciót nyújt a presbyopiában szenvedő személyek számára.

Biztonságosak az ULTRA® for Presbyopia kontaktlencsék?

Igen, az ULTRA® for Presbyopia kontaktlencsék biztonságosan használhatóak. A neves gyártó, a Bausch&Lomb által készített lencsék magas minőséget garantálnak. Ezenfelül, a Samfilcon A anyagból készültek, ami szembarát és biztosítja a megfelelő szellőzést.

Milyen látáshibára valók az ULTRA® for Presbyopia?

Az ULTRA® for Presbyopia kontaktlencsék azok számára készültek, akik presbyopiában szenvednek, azaz nehezen látnak közelre. Ezek a lencsék más látáshibákat is korrigálnak, mint például a rövidlátást vagy a távollátást.

Hogyan kell feltenni az ULTRA® for Presbyopia kontaktlencséket?

Mielőtt felvenné az ULTRA® for Presbyopia kontaktlencséket, alaposan mosson és szárítson kezet. Ezután óvatosan vegye ki a lencsét a csomagolásból és helyezze azt az indexujja hegyére. Finoman tágítsa szét a szemhéjakat és nézzen egyenesen előre. Helyezze a lencsét a szem közepére, majd pislogjon néhányszor, hogy a lencse helyesen pozícionálódjon.

Hogyan kell levenni az ULTRA® for Presbyopia kontaktlencséket?

Mielőtt eltávolítaná az ULTRA® for Presbyopia kontaktlencséket, mindig mosson és szárítson kezet. Ezután finoman tágítsa szét a szemhéjakat és nézzen egyenesen előre. Óvatosan tolja a lencsét a szem fehérjére, majd finoman szorítsa össze az indexujját és hüvelykujját, hogy kivegye. Az eltávolítás után a lencsét helyezze a tárolóedénybe a megfelelő oldattal, és fertőtlenítse.