ULTRA® 6 db

Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

9 480 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Ennél a terméknél megnövekedett a szállítási idő,
mivel a gyártó jelenleg csak késve tudja teljesíti a megrendeléseket.
Kérjük, rendelés előtt vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a lencsék elérhetőségével kapcsolatban!

Az ULTRA® havi kontaktlencse a nagyrabecsült Bausch & Lomb gyártó terméke.

 
Magas légáteresztő képesség - a lencse modern szilikon-hidrogél anyagból készül, így magas légáteresztő-képességgel rendelkezik. A szem kevésbé fáradékony, és nem lép fel irritáció.
MoistureSeal technológia® - a lencse gyártása során egy olyan innovatív technológiát használnak, amely a hidratációt a maximálisra növeli. Ez a hidratáció a lencse behelyezése után órákon keresztül fennmarad.
A színezés megkönnyíti a behelyezést - az ULTRA® lencsék azok számára is ideális, akik először próbálják ki a kontaktlencséket. A világoskék színezés megkönnyíti a lencse behelyezését.
Lágy és sima - selymesen lágy anyag és vékony felépítés jellemzik a lencsét, aminek köszönhetően gyorsan alkalmazkodik a szem alakjához, és kényelmes marad - nem gyűrődik, nem esik ki és észrevehetetlen marad.
Nagy kiszerelés - a csomagban található hat lencse három havi használatot biztosít - ez idő alatt alatt nem szükséges optikába mennünk.
Nappali viselés - ULTRA
Nappali viselés - egy pár lencsék akár 30 napon keresztül viselhet. Ennek egyetlen feltétele a lefekvés előtti eltávolítás, majd a kontaktlencse folyadékkal teli tárolóban tartása.
 

Az ULTRA® lencse jellemzői:

 

Az ULTRA® kontaktlencse az extra lágy Samfilcon A anyagból készül, amely - felépítésének köszönhetően - hidratáltan tartja a szemet a nap folyamán. A magas hidratációs szint a MoistureSeal® technológiának köszönhető: akár 4x magasabb a hidratáció, mint más kontaktlencsék esetében. Továbbá a kontaktlencse anyagában található PVP (povidon) is növeli a lencse hidratációját.

 

Kinek ajánljuk az ULTRA® lencsét?

 

Az ULTRA® lencsét azoknak ajánljuk, akik a havi kontaktlencsét részesítik előnyben, hiszen kényelmes és éles látást biztosít. Továbbá ajánljuk azoknak, akik:

  • Szemszárazságtól szenvednek,
  • Érzékenyebbek, ezáltal gyakoribb az irritáció,
  • Sok időt töltenek monitor előtt,
  • Aktív életmódot folytatnak.
 

Viselési idő és ápolás

 

Az ULTRA® lencse nappali használatra tervezett, így lefekvés előtt szükséges kivenni, tisztítani, és ápolószerrel teli tárolóba helyezni. Kényelmes megoldás, hiszen egy pár ULTRA® lencse 30 napon át hordható.

 

Az ULTRA® lencse előnyei:

 
  • Magas hidratáció - az órákon keresztül tartó hidratációt a MoistureSeal technológia biztosítja.
  • Magas légáteresztő-képesség - a szem kevésbé fáradékony, és kisebb eséllyel áll fenn az irritáció esélye. Ez a modern szilikon-hidrogél anyagnak köszönhető.
  • Lágy és sima - a lencse Samfilcon A anyagból készül, amely extra lágy és vékony, így gyorsan alkalmazkodik a szem alakjához. Továbbá kényelmes a használata: nem gyűrődik, nem esik ki, és észrevétlen marad.
  • Színezett lencse - könnyebb behelyezés - ez különösen azoknak hasznos, akik most próbálják ki először a kontaktlencsét. A világos kék színezés megkönnyíti a lencse behelyezését.
 

Az ULTRA® lencse paraméterei:

 
Kategória Havi Kontaktlencse
Márka ULTRA lencsék
Gyártó BAUSCH & LOMB
Dioptria elérhetőség -12,00 és -6,00 között (0,50 lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,50 lépték)
Bázisgörbület 8,5
Átmérő 14,2
Dk/t 163 x 10-9
Víztartalom 46%
Anyag Samfilcon A
Eljárás MoistureSeal®
Viselési mód Nappali
 

A lencse kisebb kiszerelésben is elérhető:

További információ
GyártóBAUSCH & LOMB
MárkaULTRA
Darabszám a csomagban6 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:ULTRA® 6 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az ULTRA® 6 darabos kontaktlencséket?

Az ULTRA® 6 darabos kontaktlencséket önállóan is kiválaszthatja a termék paraméterei alapján, mint a dioptria, görbület vagy átmérő. Kérheti egy optometrista segítségét is, aki az Ön látási igényeihez igazítva segít kiválasztani a megfelelő lencséket. A csomag 6 darab lencsét tartalmaz, így hosszabb távon is biztosítja a használatot. Ezenkívül az ULTRA® lencsék magas hidratáltsággal és oxigénáteresztő képességgel rendelkeznek, ami egész napos kényelmet biztosít.

Biztonságosak az ULTRA® kontaktlencsék?

Igen, az ULTRA® kontaktlencsék biztonságosak a használatra, mivel a neves Bausch&Lomb cég által készülnek, amely magas minőségi és biztonsági sztenderdeket garantál. Ráadásul a magas hidratáltságuk és oxigénáteresztő képességük támogatja a szem egészségét.

Milyen látáshibára valók az ULTRA®?

Az ULTRA® kontaktlencsék a rövidlátás vagy távollátás korrekciójára szolgálnak, így univerzálisak és sokféle látási problémával rendelkező személy számára alkalmasak.

Hogyan kell feltenni az ULTRA® kontaktlencséket?

Mielőtt felvenné az ULTRA® kontaktlencséket, alaposan mosson és szárítson kezet. Ellenőrizze, hogy a lencse ne legyen kifordítva. Miután a lencsét az indexujjára helyezte, finoman távolítsa el a szemhéjakat és nézzen felfelé, majd helyezze a lencsét a szemgolyó közepére. Felhelyezés után ellenőrizze, hogy a lencse megfelelően pozícionálódott-e a szemen.

Hogyan kell levenni az ULTRA® kontaktlencséket?

Az ULTRA® kontaktlencsék levételéhez ismételten alaposan mosson és szárítson kezet. Ezután finoman távolítsa el a szemhéjakat és nézzen felfelé, majd óvatosan távolítsa el a lencsét az indexujja és a hüvelykujja segítségével. A lencse eltávolítása után helyezze azt egy speciális tartályba kontaktlencse folyadékkal.