ULTRA ONE DAY 90 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

27 980 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Az ULTRA® One Day eldobható kontaktlencse a Bausch & Lomb legújabb terméke. Maximális kényelmet nyújt, biztonságos a használata, és nem okoz szemszárazságot. Két meglepően új technológiával készül, és a fő paraméterei nagyon kedvezőek. Mindezek hatása? Maximális kényelem a behelyezéstől számítva akár 16 órán keresztül!

 
Ultramodern technológia - az ULTRA® One Day gyártása során számos innovatív megoldást és technológiát alkalmaznak, ezáltal kényelmes a lencse használata.
Hidratáltság akár 16 órán keresztül - a magasfokú hidratáltság az Advanced MoistureSeal® technológiával ötvözve garantálja a lencse megfelelő hidratáltságát (96%-os szinten tartja), amely akár egész nap kitart.
Magas felbontású látás - a magas felbontású optikának köszönhetően a lencsével bármilyen körülmények között tiszta a látás; éjjel és rossz látási viszonyok esetén is.
Magas légáteresztő-képesség - a lencse könnyű és “lélegző” a kedvező légáteresztő-képességnek köszönhetően. Ezáltal a szem megfelelő mennyiségű oxigénhez jut, egészséges marad, és megelőzhető az idő előtti fáradtság.
UV védelem - ULTRA One Day
UV védelem - a lencse kettes típusú UV szűrőkkel van ellátva, amelyek megszűrik az UVA (több, mint 50%-át) és az UVB (több, mint 95%-át) sugarakat.
Könnyű behelyezés - a lencse világoskék színezése, a lágysága és az anyag simasága biztosítják a problémamentes behelyezést, amit a kezdők nagyra szoktak értékelni.
 

Az ULTRA® One Day lencse jellemzői:

 

Az ULTRA® One Day szilikon-hidrogél napi kontaktlencse. Kalifilcon A anyagból készül, amely magas hidratáltsággal (55%) és légáteresztő-képességgel rendelkezik (134 Dk/t). Két innovatív technológiát alkalmaztak a lencse gyártása során: az Advanced MoistureSeal® és a Comfort Feel eljárásokat. Akár 16 óra folyamatos viselés után is a maximális kényelmet nyújtja. Ezidő alatt is a hidratációs szint 96%-os marad, ezáltal megelőzve a szemszárazságot. Lágy és légáteresztő, így viselés során nem érezhető a szemben, és nem okoz fáradtságot. Az egyedülálló összetevők fokozatosan hidratálják a lencsét. Ennek eredményeképp a szem egészséges, kipihent és mindig megfelelően hidratált!

Az ULTRA® One Day lágy, sima és gyengéd. A magas felbontású optikák biztosítják a tiszta látást bármilyen körülmények között, sötétség után, rossz látási viszonyok esetén is. A kettes típusú UV szűrők az UVB sugarak több, mint 95%-át és az UVA sugarak több, mint 50%-át megszűrik, ez egy extra védelem a szem számára a nap káros hatásaitól. A lencse egyik oldala világos kék színezéssel van ellátva, amely azt jelöli, hogy hogyan kell behelyezni a lencsét a szembe. A széles dioptria-skála lehetővé teszi, hogy rövid- és távollátók is tudják használni.

Az ULTRA® One Day napi eldobható lencse, így nem szükséges ápolószert vagy tárolót vásárolnia. Miután kivette a kontaktlencsét, kidobhatja, majd másnap reggel új pár lencsét helyezhet a szemébe. A 30 db-os kiszerelés lehetőbá teszi, hogy kipróbálja az ULTRA® One Day kontaktlencsét, és körülbelül kétheti rendszeres használatot biztosít. Nagyobb kiszerelésre van szüksége? Az Optilen.hu weboldalán 90 db-os kiszerelést is vásárolhat!

 

Az ULTRA® One Day lencse előnyei:

  • Magas hidratáltságú (55%) anyaggal rendelkezik, amely akár 16 órán keresztül megtartja a nedvességet.
  • Kedvező légáteresztő-képesség (134 Dk/t).
  • Modern technológiákkal készül a maximális kényelem érdekében.
  • Hidratáló összetevők, amik fokozatosan fejtik ki hatásukat.
  • Tiszta látás akár éjjel is.
  • Sima, lágy és rugalmas anyagból készül, világos kék színezéssel - a könnyebb behelyezhetőség érdekében.
  • Összetett UVA/UVB szűrőkkel van ellátva - hatékony védelem a napsugarakkal szemben.
  • Széles dioptria-skála.
  • Napi viselési idejű - nincs szükség a lencse ápolására!
 

Az ULTRA® One Day lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka ULTRA lencsék
Gyártó BAUSCH & LOMB
Dioptria elérhetőség -12,00 és -6,00 között (0,50 lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,50 lépték)
Bázisgörbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 134 x 10-9
Víztartalom 46%
Anyag Kalifilcon A
Eljárás Advanced MoistureSeal®, Comfort Feel, High Definition Optics
UV szűrők 95% UVB és 50% UVA
 

A lencse kisebb kiszerelésben is elérhető:

További információ
GyártóBAUSCH & LOMB
MárkaULTRA
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:ULTRA ONE DAY 90 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az ULTRA® One Day 90 darabos kontaktlencséket?

Az ULTRA® One Day 90 darabos kontaktlencséket önállóan is kiválaszthatja a termék paraméterei alapján, mint például dioptria, addíció és görbület, vagy igénybe veheti egy optometrista segítségét. A csomag 90 darab lencsét tartalmaz, ami hosszú távú kényelmet biztosít. A lencsék magas hidratáltságot és oxigénáteresztő képességet biztosítanak, ezáltal egész napos kényelmet garantálnak.

Biztonságosak az ULTRA® One Day kontaktlencsék?

Igen, az ULTRA® One Day kontaktlencsék biztonságosan használhatóak, különösen, ha betartja a megfelelő higiéniai gyakorlatokat, mint például a kezek rendszeres mosását a lencsék felhelyezése és eltávolítása előtt.

Milyen látáshibára valók az ULTRA® One Day?

Az ULTRA® One Day kontaktlencsék a rövidlátás vagy távollátás korrekciójára alkalmasak, mivel sférikus korrekciós típust alkalmaznak.

Hogyan kell feltenni az ULTRA® One Day kontaktlencséket?

Mielőtt felvenné az ULTRA® One Day kontaktlencséket, alaposan mosson és szárítson kezet. Ezután óvatosan vegye ki a lencsét a csomagolásból és helyezze azt az indexujja hegyére. Kerülje a lencse érintését tisztátalan kezekkel. Miután a lencse a szemen van, finoman húzza le az alsó szemhéjat és nézzen felfelé, hogy megkönnyítse a lencse elhelyezését a szemgolyón.

Hogyan kell levenni az ULTRA® One Day kontaktlencséket?

Az ULTRA® One Day kontaktlencsék eltávolításához finoman húzza le az alsó szemhéjat és nézzen felfelé, hogy a lencse átcsússzon a szem fehérjére. Ezután finoman csípje meg a lencsét az ujjai között és vegye ki a szemből.