Biotrue® 480 ml

Elérhetőség:

24 óra

A mi árunk:

4 780 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Biotrue a hyaluronsav segítségével hidratálja a szemet, akár 20 órán át is, ezáltal hozzájárul az egész napon át tartó lencseviselési kényelemhez.

 
Természetes könnyhöz hasonló hatás - a folyadék pH-értéke rendkívül közel áll az egészséges könny értékéhez, így a szem nagyon jól alkalmazkodik ehhez a folyadékhoz, és nem lép fel irritáció.
Összhangban a szem fiziológiájával - a Biotrue ápoló folyadék, amelynek készítése során a szem biológiájából és természetes működéséből merítettek ihletet, teljes mértékben a szem anatómiájával összhangban működik.
Hatékony fertőtlenítés - a kontaktlencsék néhány órás áztatása az ápoló folyadékban lehetővé teszi a veszélyes mikroorganizmusok, lerakódások és külső szennyeződések teljes eltávolítását.
Hidratáló anyagok - az ápoló folyadék számos hidratáló anyagot tartalmaz, beleértve a hialuronsavat is, amely növeli a lencsék vízmegkötő képességét, és ezzel javítja a mindennapi viselésük kényelmét.
Nagy kapacitás - Biotrue
Nagy kapacitás - a Biotrue ápoló folyadék 300 ml-es kiszerelésben érhető el. Ez egy gazdaságos megoldás mindazoknak, akik olyan ápolószert keresnek, amelyet minden nap lehet alkalmazni.
Az immunrendszer megerősítése - a folyadék kifejlesztésekor az alkotók innovatív technológiát alkalmaztak, amely lehetővé teszi az egészséges könnyfilm fehérjéinek hosszabb aktivitását, ezzel megnövelve a szemek ellenállását a baktériumok lerakódásával szemben.
 

A Biotrue® jellemzői:

 

Kettős fertőtlenítő-rendszerének köszönhetően védi meg a szem egészségét. A Biotrue körbefogja, felbontja és elpusztítja a mikrobákat. Két fantasztikus tulajdonsága: PH-egyensúly: fokozza a kettős fertőtlenítés hatékonyságát. Fehérjerendszer: elősegíti a könnyben lévő fehérjék természetes antibakteriális hatásának fenntartását.

 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóBAUSCH & LOMB
MárkaBiotrue
Elérhetőség24 óra
Price per 100ml996 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:Biotrue® 480 ml
Az Ön értékelése