SofLens® 66 Toric 6 db

Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

14 munkanapon túl

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

11 080 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Ennél a terméknél megnövekedett a szállítási idő,
mivel a gyártó jelenleg csak késve tudja teljesíti a megrendeléseket.
Kérjük, rendelés előtt vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a lencsék elérhetőségével kapcsolatban!

A Soflens 66 Toric havi tórikus kontaktlencse a Bausch & Lomb gyártótól.

 
Magas hidratáltsági szint - a lencsék készítése során a gyártó modern Alphafilcon A anyagot használt, amely magas hidratáltságot biztosít a lencséknek. Így kivételes kényelmet nyújt.
Nagyobb oxigénáteresztés - ugyanezen innovatív anyag növeli a lencsék oxigénáteresztését, ötször több oxigénhoz juttatva a szemeket. Ez azt jelenti, hogy a szemei még egészségesebbek és pihentebbek lesznek, akkor is, ha hosszú ideig viseli a lencséket.
Könnyű behelyezés - a lencsék továbbfejlesztett kialakítása egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi azok behelyezését és kivételét. Ez különösen azoknak a Vásárlóknak kedvez, akik először használnak ilyen típusú lencsét.
Ellenállás a lerakódásokkal szemben - nem szereti azt az érzést, amikor a lencsék behelyezése után úgy érzi, mintha valami a szemében lenne? Mostantól emiatt nem kell aggódnia, mert a SofLens 66 Toric lencsék ellenállnak a fehérje lerakódásokkal és a külső szennyeződésekkel szemben.
Havi 1 pár - SofLens 66 Toric
Havi 1 pár - a lencsék nappali viseletre készültek, ezért egy párt napközben használhat, majd esténként ápolóval teli tárolóban szükséges őket tárolni.
Ideális asztigmatizmus esetén - a lencsék rendkívüli stabilitással rendelkeznek, és gyorsan alkalmazkodnak a szem alakjához, így hosszú ideig egy helyzetben maradnak, nem gyűrődnek fel, és nem esnek ki. Emiatt rendkívül hatékonyak az asztigmatizmus korrigálásában.
 

A Soflens® 66 Toric jellemzői:

 

A Soflens 66 Toric havi tórikus kontaktlencse. Nem-ionos Alphafilcon A anyagból készül, amely biztosítja a kényelmet és látásélességet.

A speciális Lo-Torque alapján a Soflens 66 Toric hihetetlenül stabil, és optikailag nagyon fejletten korrigálja az asztigmiás látásproblémát. A különleges kialakításnak köszönhetően nagyon egyszerű a lencsét behelyezni, illetve eltávolítani még a gyakorlatlan viselőknek is.

Ezt a lencsét kizárólag egy hónapig lehet használni. A magas víztartalom (66%) által a szem megfelelően hidratált a viselési idő végén is, és a lencsén nincs lerakódás sem.

 

Kinek ajánljuk a Soflens® 66 Toric kontaktlencsét?

 

Azoknak a személyeknek készült ez a lencs elsősorban, akik asztigmatizmusban szenvednek. A Soflens 66 Toric tökéletes választás a régóta kontaktlencsét viselőknek, és azoknak is, akik még csak most kezdenek ismerkedni a lencsékkel.

 

Lencse ápolása:

 

A Soflens 66 Toric havi tórikus kontaktlencse. Kivétel után alaposan meg kell tisztítani kontaktlencse folyadékkal, és ápolószerrel teli tárolóba kell helyezni néhány órára. A Soflens 66 Toric tisztításához ajánljuk a Clean Active folyadékokat, vagy bármely más, a kínálatunkban elérhető folyadékot.

 

A Soflens® 66 Toric lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Tórikus Kontaktlencse
Márka Soflens lencsék
Gyártó BAUSCH & LOMB
Dioptria: -9,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Cilinder -0,75; -1,25; -1,75; -2,25; -2,75
Tengely 10° és 180° (10° lépték)
Görbület 8,5
Átmérő 14,5
Dk/t 16 x 10-9
Hidratációs fok 66%
Anyag Alphafilcon A
Technológia Lo-Torque
További információ
GyártóBAUSCH & LOMB
MárkaSoflens
Darabszám a csomagban6 darab
Elérhetőség14 munkanapon túl
Write Your Own Review
Értékelés írása:SofLens® 66 Toric 6 db
Az Ön értékelése