SofLens® Daily Disposable™ 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

24 óra

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

3 940 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Ennél a terméknél megnövekedett a szállítási idő,
mivel a gyártó jelenleg csak késve tudja teljesíti a megrendeléseket.
Kérjük, rendelés előtt vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a lencsék elérhetőségével kapcsolatban!

A Soflens Daily Disposable szférikus eldobható kontaktlencse a piacon jelenlévő egyik legnagyobb kontaktlencse gyártó cégtől, a Bausch & Lomb-tól.

 
Aszférikus kialakítás - még jobb látásminőséget eredményez, akár egy egész napos viselés után is, vagy rossz fényviszonyok esetén. Zajok, tükröződések és fénygyűrű nélkül.
Egész napos kényelem - a fejlett technológia alkalmazásának köszönhetően a kontaktlencsék egész nap kényelmes viseletet biztosítanak, még nehezen megoldható helyzetekben is, például hosszú órákon át tartó számítógépes munka során.
Ideális hidratáltsági szint - a hidratáltság 59%-os, és állandó hidratáltságot biztosít a szem felszínén, így kiküszöbölve a száraz szem és az irritáció kockázatát.
Rendkívül vékony kialakítás - ennek köszönhetően a lencse szinte észrevétlen a szemen, és nagyon könnyen felhelyezhető, még azok számára is, akik először próbálkoznak ilyen megoldással. Selymesen lágy.
Napi viseleti mód - SofLens Daily Disposable
Napi viseleti mód - ideális az aktív életmódot folytatók és azok számára, akik értékelik a minden nap új, friss lencsével járó kényelmet.
Ellenálló a fehérje lerakódásokkal szemben - az innovatív Comfort Moist anyag alkalmazásával a lencsék ellenállnak a különféle szennyeződésekkel szemben, és a könny természetes kialakulása során keletkező fehérje lerakódásokkal szemben. Így a látás éles és tiszta marad.
 

A Soflens® Daily Disposable jellemzői:

 

A lencse a miópia és hiperópia látászavarokat hivatott korrigálni. Hilafilcon B anyagból készül. Fejlett technológiával készül, ezáltal a lencse garantálja a kényelmet és a kiváló hidratációt egész nap (a lencse víztartalma 59%). Az aszférikus lencsék biztosítják a tiszta látást rossz fényviszonyok esetén is.

A napi eldobható kontaktlencsék között elsőként a Soflens Daily Disposable alkalmazza a High Definition Optics (magasfelbontású lencse) technológiát, amely csökkenti a haloeffektet és a homályos látást. Sőt, ez az egyetlen lencse a Bausch & Lomb kínálatából, amely a Comfort Moist™ technológiával van ellátva. Ezáltal a lencse vékony, tökéletes hidratált és selymesen lágy. Az anyag, amelyből készült a Soflens Daily Disposable, és a modern kialakítás lehetővé teszik az egész napos kényelmet. A lencse ellenáll a fehérje lerakódások képződésével szemben.

A Soflens Daily Disposable napi kontaktlencse, így egyszer kell behelyezni, majd kivétel után kidobni. A lencsék ismételt használata tisztítás és fertőtlenítés nélkül fertőzéshez és/vagy komoly látás sérüléshez vezethez.

 

Kinek ajánljuk a Soflens® Daily Disposable lencsét?

 

Ezt a lencsék azoknak az embereknek készítették, akik a napi kontaktlencse kényelmét értékelik a legtöbbre. A Soflens Daily Disposable esetén nincs szükség a lencse ápolására. Továbbá, ajánljuk azoknak, akik:

  • olyan napi kontaktlencsét keresnek, amely biztosítja a tiszta látást minden helyzetben és környezetben.
  • aktív életmódot folytatnak.
  • egész napos kényelmet várnak el.
 

A Soflens® Daily Disposable lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka Soflens lencsék
Gyártó BAUSCH & LOMB
Dioptria: -9,00 és -6,50 között (0,50 D lépték)
-6,50 és +6,50 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 24 x 10-9
Hidratációs fok 59%
Anyag Hilafilcon B
Technológia High Definition Optics, ComfortMoist
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóBAUSCH & LOMB
MárkaSoflens
Darabszám a csomagban30 darab
Elérhetőség24 óra
Write Your Own Review
Értékelés írása:SofLens® Daily Disposable™ 30 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a SofLens® Daily Disposable 30 darabos kontaktlencséket?

A SofLens® Daily Disposable kontaktlencsék 30 darabos csomagolásban kaphatók, ami kényelmet és hosszú távú használatot biztosít. A termék paraméterei alapján önállóan is kiválaszthatók, vagy optometrista segítségével, aki megfelelő dioptria és görbület kiválasztásában nyújt támogatást. Ezenfelül a lencsék 59%-os hidratáltsági szintet biztosítanak, ami egész napos kényelmes viselést garantál.

Biztonságosak a SofLens® Daily Disposable kontaktlencsék?

Igen, a SofLens® Daily Disposable kontaktlencsék biztonságosan használhatók, különösen azért, mert napi cseréjük révén minimalizálódnak a fertőzési és irritációs kockázatok, ami ideális még az érzékeny szemű személyek számára is.

Milyen látáshibára jók a SofLens® Daily Disposable lencsék?

A SofLens® Daily Disposable kontaktlencsék rövidlátás és távollátás korrekciójára szolgálnak szférális korrekcióval.

Hogyan kell felhelyezni a SofLens® Daily Disposable lencséket?

A SofLens® Daily Disposable kontaktlencsék felhelyezése egyszerű és gyors. Mossa meg és szárítsa meg a kezeit, majd óvatosan helyezze a lencsét az ujjbegyekre, tartsa szélesre a szemhéjakat, és finoman helyezze a lencsét a szemre.

Hogyan kell levenni a SofLens® Daily Disposable lencséket?

A SofLens® Daily Disposable kontaktlencsék levétele is egyszerű és biztonságos. Mossa meg és szárítsa meg a kezeit, óvatosan húzza le az alsó szemhéjat, és finoman húzza ki a lencsét a középső és mutatóujjával.