SofLens® Daily Disposable™ 90 db

Darabszám a csomagban:

90 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

90 darab

A mi árunk:

11 130 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Ennél a terméknél megnövekedett a szállítási idő,
mivel a gyártó jelenleg csak késve tudja teljesíti a megrendeléseket.
Kérjük, rendelés előtt vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a lencsék elérhetőségével kapcsolatban!

A Soflens Daily Disposable szférikus eldobható kontaktlencse a piacon jelenlévő egyik legnagyobb kontaktlencse gyártó cégtől, a Bausch & Lomb-tól.

 
Aszférikus kialakítás - még jobb látásminőséget eredményez, akár egy egész napos viselés után is, vagy rossz fényviszonyok esetén. Zajok, tükröződések és fénygyűrű nélkül.
Egész napos kényelem - a fejlett technológia alkalmazásának köszönhetően a kontaktlencsék egész nap kényelmes viseletet biztosítanak, még nehezen megoldható helyzetekben is, például hosszú órákon át tartó számítógépes munka során.
Ideális hidratáltsági szint - a hidratáltság 59%-os, és állandó hidratáltságot biztosít a szem felszínén, így kiküszöbölve a száraz szem és az irritáció kockázatát.
Rendkívül vékony kialakítás - ennek köszönhetően a lencse szinte észrevétlen a szemen, és nagyon könnyen felhelyezhető, még azok számára is, akik először próbálkoznak ilyen megoldással. Selymesen lágy.
Napi viseleti mód - SofLens Daily Disposable
Napi viseleti mód - ideális az aktív életmódot folytatók és azok számára, akik értékelik a minden nap új, friss lencsével járó kényelmet.
Ellenálló a fehérje lerakódásokkal szemben - az innovatív Comfort Moist anyag alkalmazásával a lencsék ellenállnak a különféle szennyeződésekkel szemben, és a könny természetes kialakulása során keletkező fehérje lerakódásokkal szemben. Így a látás éles és tiszta marad.
 

A Soflens® Daily Disposable jellemzői:

 

A lencse a miópia és hiperópia látászavarokat hivatott korrigálni. Hilafilcon B anyagból készül. Fejlett technológiával készül, ezáltal a lencse garantálja a kényelmet és a kiváló hidratációt egész nap (a lencse víztartalma 59%). Az aszférikus lencsék biztosítják a tiszta látást rossz fényviszonyok esetén is.

A napi eldobható kontaktlencsék között elsőként a Soflens Daily Disposable alkalmazza a High Definition Optics (magasfelbontású lencse) technológiát, amely csökkenti a haloeffektet és a homályos látást. Sőt, ez az egyetlen lencse a Bausch & Lomb kínálatából, amely a Comfort Moist™ technológiával van ellátva. Ezáltal a lencse vékony, tökéletes hidratált és selymesen lágy. Az anyag, amelyből készült a Soflens Daily Disposable, és a modern kialakítás lehetővé teszik az egész napos kényelmet. A lencse ellenáll a fehérje lerakódások képződésével szemben.

A Soflens Daily Disposable napi kontaktlencse, így egyszer kell behelyezni, majd kivétel után kidobni. A lencsék ismételt használata tisztítás és fertőtlenítés nélkül fertőzéshez és/vagy komoly látás sérüléshez vezethez.

 

Kinek ajánljuk a Soflens® Daily Disposable lencsét?

 

Ezt a lencsék azoknak az embereknek készítették, akik a napi kontaktlencse kényelmét értékelik a legtöbbre. A Soflens Daily Disposable esetén nincs szükség a lencse ápolására. Továbbá, ajánljuk azoknak, akik:

  • olyan napi kontaktlencsét keresnek, amely biztosítja a tiszta látást minden helyzetben és környezetben.
  • aktív életmódot folytatnak.
  • egész napos kényelmet várnak el.
 

A Soflens® Daily Disposable lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka Soflens lencsék
Gyártó BAUSCH & LOMB
Dioptria: -9,00 és -6,50 között (0,50 D lépték)
-6,50 és +6,50 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 24 x 10-9
Hidratációs fok 59%
Anyag Hilafilcon B
Technológia High Definition Optics, ComfortMoist
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóBAUSCH & LOMB
MárkaSoflens
Darabszám a csomagban90 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:SofLens® Daily Disposable™ 90 db
Az Ön értékelése