SofLens® 38 - 6 db

Értékelés:
4 of 5
Átlagos értékelés 4 / 5 értékelés alapján 1 értékelés.
Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

24 óra

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

6 080 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Értékelés:
4 of 5
Átlagos értékelés 4 / 5 értékelés alapján 1 értékelés.
Hajnalka
4.0000
Már rég óta használom ezt a terméket és nekem nagyon bevált! Bátran ajánlom másnak is!
Ennél a terméknél megnövekedett a szállítási idő,
mivel a gyártó jelenleg csak késve tudja teljesíti a megrendeléseket.
Kérjük, rendelés előtt vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a lencsék elérhetőségével kapcsolatban!

A SofLens 38 havi szférikus lencse az egyik legnépszerű kontaktlencse gyártó cégtől, a Bausch & Lomb-tól.

 
Kontúrozott alak - ennek köszönhetően a lencsék gyorsan és pontosan illeszkednek a szemhez. A lencse és a szemhéj közötti súrlódás is csökken, ami jelentősen csökkenti az irritáció kockázatát.
Ellenállás a szennyeződésekkel szemben - a tartós, modern Polymacon anyag alkalmazása azt eredményezi, hogy a lencsék ellenállnak a természetes módon kialakuló fehérje lerakódásokkal szemben, ami még élesebb látást biztosít.
Magas szintű hidratálás - a lencsék magas víztartalma megfelelő hidratálást eredményez, amely egész nap fennmarad. Ez pedig jobb kényelmet jelent, ami megszünteti a száraz szem érzését.
Behelyezést segítő színezés - a lencsék alkalmazása még sosem volt ilyen egyszerű. A színezésnek köszönhetően könnyen azonosítható, hogy melyik oldallal kell behelyezni a lencsét, így ez még azoknak sem okoz problémát, akik először használnak lencsét.
Kiváló ár-érték arány - SofLens 38
Kiváló ár-érték arány - a kényelmes és hatékony látásjavító lencséért nem kell vagyonokat költeni. A SofLens 38 erre tökéletes példa.
Magas oxigénáteresztő képesség - a SofLens 38 lencsék biztosítják a szaruhártya oxigénhez való folyamatos hozzáférését, ami nemcsak a viselés kényelmét szolgálja, hanem a szemek általános egészségét és jó megjelenését is.
 

A Soflens® 38 jellemzői:

 

Lágy szilikon-hidrogél lencse, amely a miópia és hiperópia látásproblémákat hivatott korrigálni. A Soflens 38 nagyon tartós anyagból (Polymacon) készült, és a 38%-os hidratációnak köszönhetően a lencse hihetetlenül kényelmes, és ellenálló a felületen képződő fehérje lerakódásokkal szemben. A lencse extrudálási és reverzibilis folyamatokkal készül - ez magába foglalja a centrifugálási öntést és a megmunkálást.

Az egész hónapon át tartó kényelmen kívül a Soflens 38 tökéletes látásélességet is biztosít. Nagyon jól elhelyezkedik a szemen, és magas oxigénáteresztő-képességével megakadályozza, hogy a szem véreres legyen, vagy fertőzésre érzékeny. Kivételesen könnyű kezelés és a tartósság azok, amitől a Soflens 38 az egyik legjobb havi cseréjű lencse.

 

A Soflens® 38 jellemzői:

Tökéletes azok számára, akik kényelmes havi kontaktlencsét keresnek nagyszerű áron. Nagyon gazdaságos választás, és mégis a legjobb minőség. 

Lencse ápolása:

 

A Soflens 38 havi lencse, így minden nap kivétel után alaposan át kell tisztítani, majd kontaktlencse folyadékkal teli tárolóban kell néhány óráig tartani. Ajánljuk a Clean Active folyadékokat, vagy bármely más, a kínálatunkban elérhető folyadékot.

 

A Soflens® 38 lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka Soflens lencsék
Gyártó BAUSCH & LOMB
Dioptria: -9,00 és -5,00 között (0,50 D lépték)
-5,00 és -0,25 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,4; 8,7; 9,0
Átmérő 14,0
Dk/t 24 x 10-9
Hidratációs fok 38%
Anyag Polymacon
Technológia Reverse Process III
 
A kontaktlencséket 9.0-es görbülettel 15 munkanapon belül szállítjuk.
További információ
GyártóBAUSCH & LOMB
MárkaSoflens
Darabszám a csomagban6 darab
Elérhetőség24 óra
Write Your Own Review
Értékelés írása:SofLens® 38 - 6 db
Az Ön értékelése