SofLens® 59 - 6 db

Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 1 értékelés.
Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

24 óra

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

4 050 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 1 értékelés.
András
5.0000
A Soflens 59 kontaktlencse szuper. Nincs probléma a behelyezésével és hihetetlenül kényelmes. Ajánlom!
Ennél a terméknél megnövekedett a szállítási idő,
mivel a gyártó jelenleg csak késve tudja teljesíti a megrendeléseket.
Kérjük, rendelés előtt vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a lencsék elérhetőségével kapcsolatban!

A Soflens 59 (más néven Soflens Comfort) havi lágy lencse a Bausch & Lomb kontaktlencse gyártó cég kínálatából.

 
Magas minőségű oxigénáteresztő tulajdonságok - a lencsék rendkívül jó oxigénáteresztő képességgel rendelkeznek, ami egészséges szemeket és nagyobb komfortot eredményez a mindennapi viselés során.
Hilafilcon B anyag - magas hidratáltsági szintet biztosít a lencse számára, így a szemek állandóan hidratáltak, és sokkal ellenállóbbak a kiszáradással, az irritációval és az ebből adódó vörösödéssel szemben.
Precíz és gyors illeszkedés - a lencsék rendkívül gyorsan és precízen alkalmazkodnak a szem egyedi alakjához és méretéhez, így a behelyezés hatékony és egyszerű, a lencsék viselése pedig még kényelmesebb.
Ellenállás a lerakódásokkal szemben - a lencse gyártása során alkalmazott modern anyagoknak köszönhetően a lencse rendkívül ellenálló a fehérje-lipid lerakódások kialakulásával szemben. Nem kell aggódnia az idegen test érzése miatt a szemben.
Egy pár egy hónapig - SofLens 59
Egy pár egy hónapig - egy pár lencsét akár egy hónapon keresztül is használhat, fontos azonban, hogy minden este speciális ápoló folyadékba tegye őket.
A tömeg egyenletes eloszlása - ennek a paraméternek köszönhetően a szemhéjak könnyen és simán mozognak a lencsék felett, anélkül, hogy korai fáradtság és irritáció következne be.
 

A Soflens® 59 jellemzői:

 

A Soflens 59 lencsét miópia és hiperópia látásproblémák javítására készítették. Hilafilcon B anyagból készül, és a magas (59%-os) víztartalma lehetővé teszi, hogy magasfokú kényelmet nyújtson. A Soflens 59 különleges kialakítása biztosítja a kiváló látásélességet, és csökkenti a súrlódást a lencse és a szemhéj között pislogás közben. A lencse az innovatív UniFit technológiával készül, amely lehetővé teszi a lencse egyenletes eloszlását, valamint a lencse kényelmes mozgását a szaruhártyán a szemhéjak alatt is. Az innovatív technológiának köszönhetően a lencse gyorsan és tökéletesen illeszkedik a szemre. A Soflens 59 kiválóan ellenáll a fehérje lerakódások képződésével szemben a viselési idő végén is.

 

Kinek ajánljuk a Soflens® 59 lencsét?

 

Azoknak az embereknek, akik miópiában és hiperópiában szenvednek. Azoknak az embereknek is ki kell próbálni, akik szemszárazságtól szenvednek, és ezért nem tudják, melyik kontaktlencsét válasszák. Továbbá kitűnő választás mindazoknak, akik magas minőséget kerenske elérhető áron.

 

Lencse ápolása:

 

A Soflens 59 havi kontaktlencse, így kivétel után kontaktlencse folyadékkal alaposan meg kell tisztítani, és ápolószerrel teli tartóban kell hagyni néhány órára, A Soflens 59 lencse tisztításához ajánljuk a Clean Active folyadékokat, vagy bármely más, a kínálatunkban elérhető folyadékot.

 

A Soflens® 59 lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka Soflens lencsék
Gyártó BAUSCH & LOMB
Dioptria: -9,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 22 x 10-9
Hidratációs fok 59%
Anyag Hilafilcon B
Technológia UniFit™
További információ
GyártóBAUSCH & LOMB
MárkaSoflens
Darabszám a csomagban6 darab
Elérhetőség24 óra
Write Your Own Review
Értékelés írása:SofLens® 59 - 6 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a SofLens® 59 - 6 darabos lencséket?

A SofLens® 59 6 darabos lencséket önállóan is kiválaszthatja a termék paraméterei alapján, mint például a dioptria, görbület és átmérő, vagy igénybe veheti egy optometrista segítségét, aki az Ön egyéni látási igényeinek megfelelően választja ki a megfelelő lencsét. A csomag 6 darab lencsét tartalmaz, amely hosszantartó használatot biztosít. Ezenkívül a SofLens® 59 lencsék, amelyek 59%-os hidratációt biztosítanak, egész napos kényelmet garantálnak a viselőjüknek.

Biztonságosak a SofLens® 59 lencsék?

Igen, a SofLens® 59 lencsék biztonságosan használhatóak, amennyiben a szakember ajánlásait követik és betartják a gyártó utasításait. A Bausch&Lomb által gyártott, magas minőségű Hilafilcon B anyagból készült lencsék kényelmet és biztonságot nyújtanak egész hónapban.

Milyen látáshibára valók a SofLens® 59 lencsék?

A SofLens® 59 lencsék rövidlátás vagy távollátás korrekciójára szolgálnak, köszönhetően a szférikus korrekciós típusuknak. Kiválóan javítják a látást az ilyen típusú látási problémákkal küzdő személyek számára, biztosítva éles képet és kényelmet a nap folyamán.

Hogyan kell felhelyezni a SofLens® 59 lencséket?

A SofLens® 59 lencsék felhelyezése egyszerű és kényelmes. A lencse felhelyezése előtt alaposan meg kell mosni és meg kell szárítani a kezet. Ezután vegye ki a lencsét a csomagolásból és helyezze az mutatóujj hegyére. Ezután, használja a másik keze hüvelykujját a szemhéjak széthúzására, és óvatosan helyezze a lencsét a szemgolyóra, egyenesen nézve előre.

Hogyan lehet levenni a SofLens® 59 lencséket?

A SofLens® 59 lencsék levételéhez először is meg kell mosni és meg kell szárítani a kezeket, hogy elkerüljük a szennyeződések átvitelét a lencsékre és a szemekre. Ezután, tartsa szét a szemhéjakat az egyik kézzel, és óvatosan tolja el a lencsét a szem fehérjéjére a másik kéz mutatóujjával. Ezután fogja meg óvatosan a lencsét a hüvelykujjával és mutatóujjával, és finoman távolítsa el. A levett lencsét helyezze a tárolóedénybe tisztító folyadékkal.