Horien Ultra Comfort 360 ml

Elérhetőség:

24 óra

A mi árunk:

3 580 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Horien Ultra Comfort lencseápoló folyadék biztosítja a megfelelő higiéniát és a kényelmet a lencse viselése során. Hidratálja azon lencséket, amelyeket naponta szükséges kivenni.

 
Alkalmas több típusú kontaktlencséhez is - használható lágy és kemény lencse esetén is.
Kizárólag a szem számára biztonságos anyagokat tartalmaz - kizárólag olyan anyagokat tartalmaz, amelyek biztonságosak - steril, színtelen folyadék, tesztelt összetevők.
Fertőtlenítő hatású - a lencse fertőtlenítésének elmulasztása számos fertőzéshez vezethet. A Horien Ultra Comfort Maxi Pack glicerint tartalmaz, amely megfelelően ápolja a lencsét.
A precíz tisztítás garantált - a lencsére gyakran lerakódnak olyan szennyeződések, amelyek veszélyesek a szem számára. A Horien Ultra Comfort Maxi Pack az összes ilyen lerakódást eltávolítja, különösen a porszemeket, a fehérje- és lipidlerakódásokat.
Hosszú élettartam - Horien Ultra Comfort
Hosszú élettartam - a folyadéknak köszönhetően a lencse élettartama hosszú. Ez azt jelenti, hogy a gyártó által meghatározott ideig hordható, hiszen megfelelő a folyadék megfelelő ápolást nyújt.
Megfelelő hidratáció - a folyadék Double moisture formulát tartalmaz, amely két hidratáló anyagot tartalmaz. Az első a hipromellóz, amelyet leggyakrabban műkönny gyártása során használnak. Ez az összetevő jól alkalmazkodik a szaruhártyához és a kötőhártyához. Enyhén ragacsos, nyúlós és ezáltal biztosítja a hosszantartó hidratációt. A másik összetevő pedig a glicerin, amely nedvesít. Megköti a vizet, és oldja a zsírokat.
 

A Horien Ultra Comfort jellemzői:

 

A Horien Ultra Comfort tisztítja, fertőtleníti és hidratálja a kontaktlencsét. Továbbá eltávolítja a lencse felületén található zsiradékokat és fehérjéket, ezáltal kényelmet nyújt. Tökéletesen alkalmazkodik az emberi könny szerkezetéhez, így a lencse behelyezése után nincs égő vagy viszkető érzés. Használható érzékeny szem esetén is - a lencse óvja a szemeket a mikrosérülésektől. A megfelelő ápolás biztosítja, hogy a lencse használata kényelmes és kellemes.

 

A Horien Ultra Comfort összetétele:

 

Színtelen, izotóniás, vízalapú ápolószer, amely bórpuffert, nátrium-kloridot, nátriumsókat (EDTA) és tartósítószereket (PHMB) tartalmaz. Az összetevők biztonságosak a szem számára:

  • 0,0001% Polihexetilén-biguanid (PHMB),
  • 0,05% Dinátrium-edetát (EDTA),
  • poloxamin,
  • bórsav,
  • nátrium-klorid,
  • nátrium-borát.
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóHORIEN
MárkaHorien
Elérhetőség24 óra
Price per 100ml994 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:Horien Ultra Comfort 360 ml
Az Ön értékelése