Horien Disposable 3 db

Darabszám a csomagban:

3 darab

Elérhetőség:

Akár 20 munkanap

Darabszám a csomagban:

3 darab

A mi árunk:

2 990 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Egész napos hidratálás - a modern Ocufilcon D anyag használatának köszönhetően a kontaktlencsék egész napos hidratáltságot biztosítanak a szemeknek, ezáltal megszüntetik a szárazság és irritáció problémáját.
Megfelelő az érzékeny szemek számára - a Horien Disposable kontaktlencsék viselése nem okoz szemszárazságot, vörösséget vagy idegentest érzést a szemben. Ezért ez a lencsetípus azok által is kedvelt, akiknek kifejezetten érzékeny a szemük.
Magas oxigénáteresztő képesség - ez a gondosan kidolgozott kontaktlencsék egyik jellemzője. Biztosítja a szaruhártyának az oxigénhez való folyamatos hozzáférést, amely elengedhetetlen a szemek egészséges működéséhez.
Alakhoz igazított - az öntött forma technológia használata lehetővé tette a Horien számára, hogy tökéletesen illeszkedő kontaktlencséket hozzon létre, amelyek pontosan illeszkednek a szemhez, és megakadályozzák az esetleges elmozdulást és kiesést.
Szennyeződésekkel szembeni ellenállás - a lencsék sima és lágy felülete megfelelő ellenállást mutat a fehérje lerakódások és a különböző szennyeződésekkel szemben, amelyek külső forrásokból származhatnak.
Napi használat - Horien Disposable
Napi használat - egy pár kontaktlencsét egy teljes hónapig lehet használni, de kizárólag napi használatuk javasolt. Ez azt jelenti, hogy a lencsét ki kell venni éjszaka alvás előtt, és ápolófolyadékkal ellátott tárolóban szükséges tárolni.
 

A Horien Disposable jellemzői:

 

Horien Disposable havi kontaktlencsék napi viselethez. Hidrogél, ocufilcon D anyagból készülnek, ami lehetőve teszi az oxigénáteresztést és hidratációt. Ez hidratálja a szemet és megakadályozza a szennyeződések megtapadását.
A Horien Disposable vékony anyaga lehetővé teszi a szaruhártya megfelelő működését. Spun-Cast Technológia garantálja a tökéletes illeszkedést. A lencse megfelelő mozgékonysága lehetővé teszi a könny cserélődését. A kontaktlencse vékony anyaga kényelmes és tartós viselést biztosít. Ellenálló a fehérje lerakódásokkal szemben.

 

Kinek ajánljuk a Horien Disposable kontaktlencséket?


Rövid és távollátó használóknak tervezték. Legfőképpen azoknak ajánljuk akik havi kontaktlencsét keresnek.

 

Kontaktlencsék ápolása:


A Horien Disposable lencsék visszahelyezhetőek, így napi tisztítást igényelnek tisztító folyadékkal. Ápolásához Clean Active folyadékot, vagy hozzá hasonló áruházunkban elérhető más folyadékot ajánlunk.

 

 

A Horien Disposable lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka Horien lencsék
Gyártó HORIEN
Dioptria: -9,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és -0,75 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 19 x 10-9
Hidratációs fok 55%
Anyag Ocufilcon D
Technológia Spun-Cast
További információ
GyártóHORIEN
MárkaHorien
Darabszám a csomagban3 darab
ElérhetőségAkár 20 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Horien Disposable 3 db
Az Ön értékelése