Horien 1 Day Disposable 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 20 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

5 190 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Horien 1 Day Disposable a Horien által gyártott napi szférikus lágykontaktlencsék.

 
Magas víztartalom - elérheti az akár 55%-ot is, ami közvetlen hatással van a lencse vízmegtartó képességére. Ez pedig kedvező hidratálást eredményez, amely bevonja a szemeket is, és megakadályozza a kiszáradást és az irritációt.
Villámgyors illeszkedés - a lencse anyaga nagyon rugalmas, ami azt eredményezi, hogy az alkalmazást követően már az első pillanattól kezdve teljesen illeszkedik a szem egyedi alakjához, és stabil marad a felületén - kiesés és gyűrődés nélkül.
Hatékony látásjavítás - a lencsék rendszeres és helyes használata lehetővé teszi a rövidlátás és távollátás romlásának megfékezését.
UV-sugárzás elleni védelem - Horien 1 Day Disposable
UV-sugárzás elleni védelem - minden egyes lencsét modern UVA/UVB szűrőkkel láttak el, amelyek közel 98%-át elnyelik a káros sugárzásnak, és még jobb egészséget biztosítanak.
Napi használat - nem szeretné a lencsét esete kivenni, majd az azzal járó további ápolást elvégezni? Akkor a Horien 1 Day Disposable Önnek való, mivel napi használatra készült - este kiveszi, és eldobja, majd reggel egy új párat használhat.
Ellenállás a szennyeződésekkel szemben - minden lencse innovatív anyagból készül, amely magas ellenállást mutat a fehérje lerakódás és más szennyeződések ellen. Ennek eredményeként még egy teljes nap után is a lencsék tiszták és frissek.
 

A Horien 1 Day Disposable jellemzői:

 

Ocufilcon D anyagból készülnek, magas víztartalmával kombinálva (55%) tökéletes hidratációt biztosít és kényelmessé teszi az egésznapos viselet során. A Horien 1 Day Disposable tökéletesen illeszkedik minden egyes páciens szeméhez. A megfelelő fokú lencse mobilitás lehetővé teszi a megfelelő könnycserét és hidratációt.A lencsék UVA és UVB szűrőt tartalmaznak, így hatékonyan védik a szemet a napfénytől. Ellenálló a lerakódásokkal szemben, tisztán és frissen tartja a kontaktlencséket az egésznapos viselés során.

 

Kinek ajánljuk a Horien 1 Day Disposable lencséket?

 

Közel és távollátó kontaktlencse viselőknek ajánljuk. Mint minden napi eldobható kontaktlencse így a Horien 1 Day Disposable sem igényel tisztítást, tökéletes azok számára, akik a lencsék napi cseréjét kedvelik.

 

A Horien 1 Day Disposable lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka Horien lencsék
Gyártó HORIEN
Dioptria: -8,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és -0,50 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Hidratációs fok 55%
Anyag Ocufilcon D
UV szűrők ~98% UVA/UVB
További információ
GyártóHORIEN
MárkaHorien
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 20 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Horien 1 Day Disposable 30 db
Az Ön értékelése