Horien Aqua Comfort 15 ml

Elérhetőség:

24 óra

A mi árunk:

2 390 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Horien Aqua Comfort 15 ml-es szemcsepp lágy kontaktlencsékhez használható. Hosszantartó hidratációt és kényelmet nyújt, csökkenti a szemszárazságot, irritációt és fáradtságot.

 
Továbbfejlesztett összetétel - a szemcsepp kiváló minőségű, gondosan kiválasztott összetevőkből készült - még nagyobb biztonságot nyújtva.
Hosszan tartó hidratáló érzet - a speciális formula, amely nátrium-hialuronátot tartalmaz, intenzív hidratálást biztosít a szemek számára, hosszantartó hatással.
További tisztítás - a Horien Aqua Comfort szemcseppel való hidratálás lehetővé teszi az irritáló felszíni szennyeződések, például por és pollen eltávolítását.
Felgyorsított regeneráció - a szemcseppben található hatóanyagok felgyorsítják a szem természetes regenerációs folyamatát, és egyfajta védőgátat képeznek a szem körül, így kiküszöbölik a mikrosérüléseket, és megvédik a szemet az irritációtól.
Látásminőség javítása - vége a vakító fénynek, árnyékoknak és fénygyűrűnek. A szemcsepp pozitív hatással van az egész szemre, így javítja a kép minőségét és még nagyobb kényelmet biztosít a mindennapi tevékenységek során.
Gazdaságos kiszerelés - Horien Aqua Comfort
Gazdaságos kiszerelés - naponta többször használ szemcseppet? Akkor a 15 ml-es kiszerelés pont Önnek való. Könnyedén elhasználhatja azt a javasolt négy hét alatt, és pénzt takaríthat meg, ha nagyobb, gazdaságosabb mennyiségben vásárolja meg a terméket.
 

A Horien Aqua Comfort szemcsepp jellemzői:

 

A Horien Aqua Comfort hosszantartó kényelmet és azonnali megkönnyebbülést nyújt a fáradt szemnek. A szemcsepp minden típusú lágy kontaktlencséhez használható. A nátrium-hialuronát alapú speciális formula csökkenti a szárazságot és a szennyeződések okozta irritációt, valamint növeli a kényelem érzetet. Csökkenti a meleg/légkondicionált helyiségek okozta szemszárazságot.

 

Kinek ajánljuk a Horien Aqua Comfort szemcseppet?

 

A termék recept nélkül elérhető, így bármikor használható - diszkomfort vagy fáradt szemek esetén. Ezek a tünetek gyakran jelentkeznek érzékenyebb szemek esetén és kontaktlencse viselése során. Viszont a látáskorrekció ezen módja rendkívüli kényelmet tud nyújtani, és nem kell lemondanunk az aktív életmódról. Ahhoz, hogy a mindennapos kényelem garantált legyen, biztosítani kell a megfelelő hidratációt. A Horien Aqua Comfort erre tökéletes. A szemcseppet bármikor, bárhol használhatjuk, így biztosított a mindenki számára megérdemelt kényelem.

 

A Horien Aqua Comfort szemcsepp összetevői:

  • pufferelt oldat
  • Polihexanid (PHMB)
  • poloxamer
  • nátrium-klorid
  • etilén-diamin-tetraecetsav (EDTA)
  • Hidroxipropil-metilcellulóz (HPMC)
  • hialuronsav.
További információ
GyártóHORIEN
MárkaHorien
Elérhetőség24 óra
Price per 100ml15 933 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:Horien Aqua Comfort 15 ml
Az Ön értékelése