PureVision® 2 HD for Presbyopia (Multifocal) 3 db

Darabszám a csomagban:

3 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

3 darab

A mi árunk:

8 770 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Ennél a terméknél megnövekedett a szállítási idő,
mivel a gyártó jelenleg csak késve tudja teljesíti a megrendeléseket.
Kérjük, rendelés előtt vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a lencsék elérhetőségével kapcsolatban!

A PureVision 2 HD For Presbyopia kontaktlencsék havi progresszív lencsék az egyik legnépszerűbb kontaktlencse gyártótól, a Bausch&Lomb-tól.

 
Steril csomagolás - minden lencse egy külön csomagban található, amely hidratáló folyadékkal van feltöltve. Ennek köszönhetően a lencsék hosszú ideig megőrzik eredeti tulajdonságaikat, és kivétel után azonnal használatra készek.
3 zónás progresszív dizájn - a kontaktlencsék szofisztikált szerkezettel rendelkeznek, ami egy innovatív optikai technológián alapul. Ennek köszönhetően tökéletes látást biztosítanak minden távolságra. Nincs szükség különböző szemüvegre a TV nézéshez, olvasáshoz és autóvezetéshez.
Lekerekített élek - a kontaktlencsék lekerekített széle jelentősen csökkentette a szemhéjjal történő érintkezést, kiküszöbölve ezzel a fertőzés és irritáció kockázatát.
Vékony kialakítás - a PureVision 2 HD for Presbyopia kontaktlencsék ultra vékonyak, így gyakorlatilag észrevétlenek a szemen, és rendkívül kényelmesek a mindennapi használat során. Ideálisan illeszkednek a szemre. Nem gyűrődnek fel, és nem esnek ki.
Nincs szükség további ápolásra - a kontaktlencsék folyamatos viseléshez készültek. Egy pár akár 30 napig is elegendő.
 

A PureVision® 2 HD for Presbyopia kontaktlencsékről

 

A PureVision 2 HD for Presbyopia progresszív kontaktlencsék Balafilcon A anyag felhasználásával készülnek. Ez a modern szerkezet 3 Zone Progressive kialakítás alapján készült, körülhatárolja a középső területet így biztosítva használója számára a tökéletes látást közelre és távolra is. Mitöbb, a PureVision 2 For Presbyopia kontaktlencséket ComfortMoist technológiával gyártják, nagyon vékony anyagbó , ami biztosítja a tökéletes illeszkedést a szemfelületre, így elkerülve az irritáció kockázatát. A PureVision 2 For Presbyopia lencséken hidratáló buborék van elhelyezve, hogy a kontaktlencse feladatát megfelelően elláthassa.

 

A PureVision 2 HD For Presbyopia lencsék 130 -Dk/t oxigén áteresztést biztosít használója számára, nagyobb együtthatóval, mint más ehhez hasonló havi progresszív kontaktlencsék. A fent leírtak alapján a PureVision 2 For Presbyopia nagyfokú kényelmet biztosít a felhasználás során a kontaktlencse viselője számára.

 

Kinek ajánljuk a PureVision® 2 HD for Presbyopia kontaktlencséket?

 

A PureVision 2 HD for Presbyopia kontaktlencséket közel- és távollátó használóknak szántuk, akik inkább a havi kontaktlencsék viselését részesítik előnyben, hogy ne kelljen naponta kezelni a kontaktlencséiket. A PureVision 2 For Presbyopia 30 napig használható napi, folyamatos vagy vegyes felhasználással. A PureVision 2 For Presbyopia használói így kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb formát.

 

A PureVision® 2 HD for Presbyopia kontaktlencsék tisztítása

 

PureVision 2 HD for Presbyopia kontaktlencse legnagyobb előnye, hogy nem igényel napi tisztítást. Folyamatos vagy vegyes használat esetén azonban szükséges a kontaktlencse napi kezelése. Ebben az esetben a kontaktlencséket tisztítani kell, és sterilizált lencsetartóban tárolni. A PureVision 2 For Presbyopia kontaktlencsék tisztításához a Clean Active vagy raktárunkon elérhető ehhez hasonló ápoló folyadék használatát ajánljuk.

 

A PureVision® 2 HD for Presbyopia lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Multifokális kontaktlencse
Márka PureVision lencsék
Gyártó BAUSCH & LOMB
Dioptria: -10,00 és -6,00 között (0,25 D lépték)
Kiegészítés LOW (+0.75 és +1.50), HIGH (+1.75 és +2.50)
Görbület 8,6
Átmérő 14,0
Dk/t 130 x 10-9
Hidratációs fok 36%
Anyag Balafilcon A
Technológia 3-Zone Progressive Design, High Definition™, ComfortMoist™
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóBAUSCH & LOMB
MárkaPureVision
Darabszám a csomagban3 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:PureVision® 2 HD for Presbyopia (Multifocal) 3 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a PureVision® 2 HD for Presbyopia 3 darabos lencséket?

A PureVision® 2 HD for Presbyopia lencséket önállóan is kiválaszthatja a termék paraméterei alapján, vagy konzultálhat egy optometristával. A csomag 3 darab lencsét tartalmaz, ami elegendő egy hónapra. A lencsék innovatív 3-Zone Progressive Design™ kialakításuknak köszönhetően éles látást biztosítanak különböző távolságokra.

Biztonságosak a PureVision® 2 HD for Presbyopia lencsék?

Igen, a PureVision® 2 HD for Presbyopia lencsék biztonságosak a használatra, a Bausch&Lomb megbízható gyártójuk által tervezve, garantálva a magas minőséget és biztonságot. Ezenkívül, a Balafilcon A anyagból készült lencsék egész napos kényelmet nyújtanak.

Milyen látáshibákra jók a PureVision® 2 HD for Presbyopia?

A PureVision® 2 HD for Presbyopia lencsék presbyopia, azaz öregkori távollátás korrekciójára szolgálnak. Progresszív kialakításuk optimális látást biztosít közelre és távolra egyaránt.

Hogyan kell felhelyezni a PureVision® 2 HD for Presbyopia lencséket?

A PureVision® 2 HD for Presbyopia lencsék felhelyezése egyszerű. A felhelyezés előtt alaposan meg kell mosni és meg kell szárítani a kezeket. Ezután helyezze a lencsét az ujjbegyre, ellenőrizve, hogy ne legyen kifordítva. Óvatosan nyissa szét a szemhéjakat és helyezze a lencsét a szemgolyóra.

Hogyan lehet levenni a PureVision® 2 HD for Presbyopia lencséket?

A PureVision® 2 HD for Presbyopia lencsék levételéhez mosson és szárítson kezet, majd óvatosan húzza le az alsó szemhéjat és nézzen felfelé. Az ujjbegyekkel finoman szorítsa meg a lencsét a hüvelykujj és a mutatóujj között, majd óvatosan távolítsa el.