PureVision® 2 HD for Presbyopia (Multifocal) 6 db

Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

15 580 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Ennél a terméknél megnövekedett a szállítási idő,
mivel a gyártó jelenleg csak késve tudja teljesíti a megrendeléseket.
Kérjük, rendelés előtt vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a lencsék elérhetőségével kapcsolatban!

A PureVision 2 HD For Presbyopia kontaktlencsék havi progresszív lencsék az egyik legnépszerűbb kontaktlencse gyártótól, a Bausch&Lomb-tól.


Steril csomagolás - minden lencse egy külön csomagban található, amely hidratáló folyadékkal van feltöltve. Ennek köszönhetően a lencsék hosszú ideig megőrzik eredeti tulajdonságaikat, és kivétel után azonnal használatra készek.
3 zónás progresszív dizájn - a kontaktlencsék szofisztikált szerkezettel rendelkeznek, ami egy innovatív optikai technológián alapul. Ennek köszönhetően tökéletes látást biztosítanak minden távolságra. Nincs szükség különböző szemüvegre a TV nézéshez, olvasáshoz és autóvezetéshez.
Lekerekített élek - a kontaktlencsék lekerekített széle jelentősen csökkentette a szemhéjjal történő érintkezést, kiküszöbölve ezzel a fertőzés és irritáció kockázatát.
Vékony kialakítás - a PureVision 2 HD for Presbyopia kontaktlencsék ultra vékonyak, így gyakorlatilag észrevétlenek a szemen, és rendkívül kényelmesek a mindennapi használat során. Ideálisan illeszkednek a szemre. Nem gyűrődnek fel, és nem esnek ki.
Nincs szükség további ápolásra - a kontaktlencsék folyamatos viseléshez készültek. Egy pár akár 30 napig is elegendő.
Gazdaságos csomagolás - PureVision 2 HD For Presbyopia
Gazdaságos csomagolás - a dobozban hat darab kontaktlencsét talál. Ez elegendő három havi rendszeres használathoz. Nagyszerű módja nem csak a pénz, hanem az idő megtakarításának is.
 

A PureVision® 2 HD for Presbyopia kontaktlencsékről

 

A PureVision 2 HD for Presbyopia progresszív kontaktlencsék Balafilcon A anyag felhasználásával készülnek. Ez a modern szerkezet 3 Zone Progressive kialakítás alapján készült, körülhatárolja a középső területet így biztosítva használója számára a tökéletes látást közelre és távolra is. Mitöbb, a PureVision 2 For Presbyopia kontaktlencséket ComfortMoist technológiával gyártják, nagyon vékony anyagbó , ami biztosítja a tökéletes illeszkedést a szemfelületre, így elkerülve az irritáció kockázatát. A PureVision 2 For Presbyopia lencséken hidratáló buborék van elhelyezve, hogy a kontaktlencse feladatát megfelelően elláthassa.

 

A PureVision 2 HD For Presbyopia lencsék 130 -Dk/t oxigén áteresztést biztosít használója számára, nagyobb együtthatóval, mint más ehhez hasonló havi progresszív kontaktlencsék. A fent leírtak alapján a PureVision 2 For Presbyopia nagyfokú kényelmet biztosít a felhasználás során a kontaktlencse viselője számára.

 

Kinek ajánljuk a PureVision® 2 HD for Presbyopia kontaktlencséket?

 

A PureVision 2 HD for Presbyopia kontaktlencséket közel- és távollátó használóknak szántuk, akik inkább a havi kontaktlencsék viselését részesítik előnyben, hogy ne kelljen naponta kezelni a kontaktlencséiket. A PureVision 2 For Presbyopia 30 napig használható napi, folyamatos vagy vegyes felhasználással. A PureVision 2 For Presbyopia használói így kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb formát.

 

A PureVision® 2 HD for Presbyopia kontaktlencsék tisztítása

 

PureVision 2 HD for Presbyopia kontaktlencse legnagyobb előnye, hogy nem igényel napi tisztítást. Folyamatos vagy vegyes használat esetén azonban szükséges a kontaktlencse napi kezelése. Ebben az esetben a kontaktlencséket tisztítani kell, és sterilizált lencsetartóban tárolni. A PureVision 2 For Presbyopia kontaktlencsék tisztításához a Clean Active vagy raktárunkon elérhető ehhez hasonló ápoló folyadék használatát ajánljuk.

 

A PureVision® 2 HD for Presbyopia lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Multifokális kontaktlencse
Márka PureVision lencsék
Gyártó BAUSCH & LOMB
Dioptria: -10,00 és -6,00 között (0,25 D lépték)
Kiegészítés LOW (+0.75 és +1.50), HIGH (+1.75 és +2.50)
Görbület 8,6
Átmérő 14,0
Dk/t 130 x 10-9
Hidratációs fok 36%
Anyag Balafilcon A
Technológia 3-Zone Progressive Design, High Definition™, ComfortMoist™
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóBAUSCH & LOMB
MárkaPureVision
Darabszám a csomagban6 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:PureVision® 2 HD for Presbyopia (Multifocal) 6 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a PureVision® 2 HD for Presbyopia 6 darabos lencséket?

A PureVision® 2 HD for Presbyopia lencsék hat darabos kiszerelésben kaphatók, ami egy hónapig biztosítja a felhasználó kényelmét. A 3-Zone Progressive Design™ progresszív tervezésének köszönhetően tisztán láthatóak a különböző távolságok, ami ideális az időskori távollátásban szenvedők számára. A termék paraméterei alapján önállóan is kiválaszthatók, vagy konzultálhat egy szakemberrel a szakmai értékelés érdekében.

Biztonságosak a PureVision® 2 HD for Presbyopia lencsék?

Igen, a PureVision® 2 HD for Presbyopia lencsék biztonságosan használhatók, mivel a neves Bausch&Lomb cég által gyártottak, amely a legmagasabb minőségi normákat követi. A Balafilcon A anyagból készült lencsék magas oxigénáteresztő képességet biztosítanak, csökkentve az irritáció és fertőzés kockázatát, így egész napos kényelmet nyújtanak.

Milyen látáshibákra javasolt a PureVision® 2 HD for Presbyopia?

A PureVision® 2 HD for Presbyopia lencsék az öregkori távollátás, azaz presbyopia korrekciójára szolgálnak. Progresszív kialakításuk lehetővé teszi az éles látást különböző távolságokon, ami ideális megoldást nyújt az ilyen típusú látáshibával küzdők számára.

Hogyan kell felhelyezni a PureVision® 2 HD for Presbyopia lencséket?

A PureVision® 2 HD for Presbyopia lencsék felhelyezése egyszerű. Mielőtt felhelyezi őket, alaposan mosson és szárítson kezet. Ezután vegye ki a lencsét a csomagolásból, és helyezze az ujjbegyére, ügyelve arra, hogy ne sérüljön meg a körmökkel. Miután a lencse a szemen van, gyengéden pislogjon néhányat, hogy a lencse stabilizálódjon.

Hogyan távolítsuk el a PureVision® 2 HD for Presbyopia lencséket?

A PureVision® 2 HD for Presbyopia lencsék eltávolításához használjon tiszta, száraz kezet. Finoman húzza le az alsó szemhéjat az indexujjal, miközben felfelé néz, és óvatosan tolja el a lencsét az ujjával a szem sarkába. Ezután biztonságosan vegye ki a lencsét a szemből, és helyezze azt a megfelelő tárolóedénybe a tároló folyadékkal együtt.