PureVision® 2 HD 6 db

Értékelés:
4 of 5
Átlagos értékelés 4 / 5 értékelés alapján 1 értékelés.
Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

24 óra

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

7 470 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Értékelés:
4 of 5
Átlagos értékelés 4 / 5 értékelés alapján 1 értékelés.
Tamás
4.0000
Merevebb, mint az általam ismert lencsék (AquaView, FitView, iWear). Ha oldalról szorítja össze az ember, utána kell pár másodperc, hogy vizzsanyerje a formáját. Betételnél sokszor kellemetlen érzésű volt. Viszont utána szinte tökéletes - egész nap semmi irritáció.
Ennél a terméknél megnövekedett a szállítási idő,
mivel a gyártó jelenleg csak késve tudja teljesíti a megrendeléseket.
Kérjük, rendelés előtt vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a lencsék elérhetőségével kapcsolatban!

A PureVision 2 HD havi szférikus kontaktlencse az optikai ipar egyik vezető kontaktlencse gyártó végétől, a Bausch & Lomb-tól.

 
Ultravékony kialakítás - a PureVision lencsék az egyik legvékonyabb lencsék jelenleg. Ezáltal könnyű behelyezni, és nem érezhető a szemben.
Folyamatos hidratáció - az innovatív Comfort Moist technológia által biztosítva van az egész napos hidratáció. Magasfokú kényelem a behelyezéstől számítva egész napon át.
Áramvonalas - csökkent a lencse és a szemhéj közötti súrlódás, így nem fárad és nem vörösödik ki a szem.
Magas minőség - a PureVision lencsék garantálják a tiszta és stabil látást - nincs tükröződés vagy csillogás.
Hatékony látásjavítás - PureVision 2 HD
Hatékony látásjavítás - rövid- és távollátáshoz egyaránt ajánljuk. Rendszeres használattal megállíthatjuk a látás romlását.
Havonta egy pár - egy pár lencsét akár 30 napon keresztül viselhet folyamatosan. Ebben az esetben nincs szüksége ápolószerre.
 

A PureVision® 2 HD jellemzői:

 

A PureVision 2 HD Balafilcon A anyagból készült szilikon-hidrogél kontaktlencse. A PureVision 2 HD a Bausch&Lomb egyik legújabb és legkelendőbb terméke, amely havi viselésre lett tervezve. A fő előnye az, hogy a nagyfelbontás (HD) lencse minimalizálja a halojelenség visszaverődését és eltérését, ezáltal biztosítva a tiszta látást. Továbbá magas a lencse Dk/t értéke, amely a lencse anyagának az oxigénáteresztő-képességét méri. Így a szem kevésbé fáradékony és kevésbé érzékeny az irritációra. A PureVision 2 HD a Comfort Moist technológiával van ellátva, amely a kényelmet biztosítja a lencse behelyezésétől kezdve egész napon át.

A PureVision 2 HD a piacon jelenleg elérhető egyik legvékonyabb lencse, és mégis nagyon egyszerű a használata. A lencse lekerekített formája csökkenti a súrlódást a szem és a lencse felszíne között pislogás közben.

 

Kinek ajánljuk a PureVision® 2 HD kontaktlencsét?

 

Ez a lencse tökéletes azok számára, akik a havi kontaktlencsét részesítik előnyben, és magas minőségre és kényelemre vágynak. Továbbá ajánljuk azoknak, akik:

  • sok időt töltenek a számítógép előtt,
  • órákat töltenek vezetéssel,
  • szemszárazságtól szenvednek.
 

Lencse ápolása:

 

A PureVision 2 HD havi kontaktlencse, így kivétel után meg kell tisztítani, és kontaktlencse folyadékkal teli tárolóba kell helyezni. Ajánljuk a Clean Active folyadékokat, vagy bármely más, a kínálatunkban elérhető folyadékot.

 

A PureVision® 2 HD lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka PureVision lencsék
Gyártó BAUSCH & LOMB
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,0
Dk/t 130 x 10-9
Hidratációs fok 36%
Anyag Balafilcon A
Technológia High Definition™, ComfortMoist™
 

A termék csomagban is elérhető:

 
További információ
GyártóBAUSCH & LOMB
MárkaPureVision
Darabszám a csomagban6 darab
Elérhetőség24 óra
Write Your Own Review
Értékelés írása:PureVision® 2 HD 6 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a PureVision® 2 HD 6 darabos lencséket?

A PureVision® 2 HD lencsék hat darabos kiszerelésben érhetők el, ami elegendő mennyiséget biztosít egy hónapra. Önállóan is kiválaszthatja őket a termék paraméterei alapján, vagy kérhet szakmai segítséget egy optometristától. A High Definition technológiának köszönhetően kiváló látásminőséget nyújtanak, a Balafilcon A anyaguk pedig egész napos kényelmet garantál.

Biztonságosak a PureVision® 2 HD lencsék?

Igen, a PureVision® 2 HD lencsék biztonságosan használhatók, amennyiben betartják a gyártó és a megfelelő ápolásra vonatkozó ajánlásokat. A rendszeres havi csere és a megfelelő higiénia kulcsfontosságú a szem egészségének megőrzése érdekében, amikor kontaktlencséket visel.

Milyen látáshibákra jók a PureVision® 2 HD?

A PureVision® 2 HD lencsék rövidlátás és távollátás korrekciójára alkalmasak a szférális korrekció típusuknak köszönhetően. Ideális megoldást nyújtanak azok számára, akik ezen látáshibákra kényelmes és magas minőségű kontaktlencséket keresnek.

Hogyan kell felhelyezni a PureVision® 2 HD lencséket?

Mielőtt felhelyezné a PureVision® 2 HD lencséket, mindig alaposan meg kell mosni és meg kell szárítani a kezét. Ezután helyezze a lencsét az ujjbegyére, kerülve a belső felület érintését. Kissé döntse hátra a fejét és finoman emelje fel a felső szemhéjat. Ezt követően egyszerűen helyezze a lencsét a szemre, majd engedje el a szemhéjat. Ismételje meg a műveletet a másik szem esetében.

Hogyan lehet levenni a PureVision® 2 HD lencséket?

A PureVision® 2 HD lencsék levételéhez ismét meg kell mosni és meg kell szárítani a kezét. Ezután finoman húzza le az alsó szemhéjat az ujjával, miközben felfelé néz. Az ujjbeggyel tolja a lencsét a szem fehérjéjére, majd óvatosan vegye ki. Ismételje meg a műveletet a másik szem esetében. A lencséket ezután helyezze a megfelelő tartályba tároló folyadékkal és alaposan öblítse le őket.