PureVision® 6 db (BC 8.3)

Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

7 480 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Ennél a terméknél megnövekedett a szállítási idő,
mivel a gyártó jelenleg csak késve tudja teljesíti a megrendeléseket.
Kérjük, rendelés előtt vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a lencsék elérhetőségével kapcsolatban!

A PureVision kontaktlencse havi szférikus kontaktlencse az egyik legnépszerűbb kontaktlencse gyártó cégtől, a Bausch & Lomb-tól.

 
Magas minőségű látás - a lencsék éles felbontású látást garantálnak, tükröződés és fénygyűrű nélkül. A kép ugyanolyan éles mind a lencsék felhelyezése után, mind a nap végén.
Vízegyensúly - a lencsék szilikon-hidrogél anyagból készülnek, amely tökéletesen kiegyensúlyozza a víz tartalmát a lencse felületén, így állandó hidratáltságot biztosít. Nincs kellemetlen, szúró érzés vagy vörösség.
Ellenállás a lerakódásokkal szemben - a modern anyag használatának köszönhetően a lencsék ellenállnak a fehérje lerakódások kialakulásával szemben. Nincs kellemetlen idegentest-érzés a szemben, és a kép még élesebb.
Ötször nagyobb oxigénáteresztő képesség - az innovatív szerkezet és a lencse összetételének fejlesztése akár ötször nagyobb oxigén hozzáférést is biztosít a szaruhártyának. A szemek még egészségesebbek, és a látás élesebb.
Nagy használati szabadság - PureVision
Nagy használati szabadság - a PureVision lencséket napi, folyamatos (itt nem kell használni ápoló folyadékot) és megszakított üzemmódban is használhatja. Egy pár elég 30 napig, az egységár pedig vonzó.
Kényelmes felhelyezés - a magas hidratáltság és a viszonylag vékony lencsék szerkezetének köszönhetően a lencsék rendkívül könnyen felhelyezhetők. Gyorsan alkalmazkodnak a szem alakjához. Nem esnek ki, és nem gyűrődnek fel.
 

A PureVision® jellemzői:

 

A PureVision Balafilcon A anyagból készülő lágy szilikon-hidrogél kontaktlencse. A PureVision volt az első, aki alkalmazta az úttörő AerGel technológiát, amely az oxigén és víz egyensúlyát tartja fenn, ezáltal biztosítva a kivételes látásminőséget és a hihetetlen kényelmet. Az AerGel két fő céllal lett kifejlesztve: megakadályozza a fehérje lerakódást a lencse felszínén (köszönhetően a Performa felszínnek) és lehetővé teszi az optimális hidratációt a további kényelem érdekében. A PureVision ötször magasabb oxigént biztosít a szemek, mint a hagyományos lencsék (Dk/t=112).

A PureVision havi kontaktlencse, amely nappal és éjjel is viselhető, így ez a tökéletes választás, amennyiben havonta egyszer szeretné behelyezni a kontaktlencsét.

 

Kinek ajánljuk a PureVision® lencsét?

 

A PureVision lencsét olyan embereknek tervezték, akik előnyben részesítik a havi lencsét, de nem feltétlenül szeretnék ki- és behelyezni, valamint tisztítani minden nap. A PureVision kontaktlencse hordható folyamatosan vagy ki- és behelyezve 30 napon keresztül. Ez azt jelenti, hogy a felhasználhatósága szabályozható a szükségleteknek megfelelően. Továbbá, ajánljuk azoknak, akik:

  • 20-30 év között vannak, és aktív életmódot folytatnak
  • magas minőségű kontaktlencsét keresnek elérhető áron.

A PureVision lencse elérhető 8,3-as görbülettel is.

 

Lencse ápolása:

 

A legjobb dolog a PureVision lencsével kapcsolatban, hogy nem szükséges semmilyen ápolás - addig, amíg folyamatos használatban van. Amennyiben nem folyamatos használatban van, kontaktlencse folyadékkal szükséges tisztítani kivétel után, és egy kontaktlencse folyadékkal teli tárolóban kell tartani legalább néhány órán keresztül. Ajánljuk a Clean Active folyadékokat, vagy bármely más, a kínálatunkban elérhető folyadékot.

 

A PureVision® lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka PureVision lencsék
Gyártó BAUSCH & LOMB
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,0
Dk/t 112 x 10-9
Hidratációs fok 36%
Anyag Balafilcon A
Technológia AerGel
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóBAUSCH & LOMB
MárkaPureVision
Darabszám a csomagban6 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:PureVision® 6 db (BC 8.3)
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a PureVision® 6 darabos (BC 8.3) lencséket?

A PureVision® 6 darabos, BC = 8.3 lencséket önállóan is kiválaszthatja a termék paraméterei alapján, figyelembe véve a görbületi sugarát (BC 8.3) és a korrekció típusát (szférikus). Alternatívaként kikérheti egy optometrista segítségét, aki figyelembe veszi egyéni látási igényeit a megfelelő lencse kiválasztásakor.

A csomag 6 darab lencsét tartalmaz, ami elegendő egy hónapra, és a napi egész napos viselhetőségük révén kényelmes és praktikus megoldást nyújtanak aktív emberek számára.

Biztonságosak a PureVision® lencsék?

Igen, a PureVision® lencsék biztonságosak használatra, kényelmet és tisztán látást biztosítanak a hónap folyamán. A neves Bausch&Lomb gyártó által készített lencsék a magas minőségű Balafilcon A anyagból készülnek, ami hozzájárul a viselési kényelemhez és biztonsághoz.

Milyen látáshibára jók a PureVision® lencsék?

A PureVision® lencsék rövidlátás korrekciójára alkalmasak, lehetővé téve az éles látást közelre.

Hogyan kell felhelyezni a PureVision® lencséket?

Mielőtt felhelyezi a PureVision® lencséket, alaposan meg kell mosni és meg kell szárítani a kezét. Ezután helyezze a lencsét a mutatóujja hegyére, és a hüvelykujjával fordítsa meg, hogy ellenőrizze, hogy helyesen van-e ívelve. Ezután szélesre nyissa ki a szemét, tartva a szemhéjakat, és helyezze a lencsét a szemgolyóra. A lencse elhelyezése után lassan engedje el a szemhéjakat, hogy a lencse a helyére kerüljön.

Hogyan lehet levenni a PureVision® lencséket?

Mielőtt levenné a PureVision® lencséket, ismét meg kell mosnia és meg kell szárítania a kezét. Ezután nyissa ki szélesre a szemét, és óvatosan fogja meg a lencse alsó részét a mutató- és hüvelykujjával. Lassan tolja a lencsét az oldalra, amíg fel nem emelkedik a szemgolyóról. Ezután óvatosan vegye ki a lencsét, és helyezze tárolóedénybe.