PureVision® 2 HD 3 db

Darabszám a csomagban:

3 darab

Elérhetőség:

Akár 8 munkanap

Darabszám a csomagban:

3 darab

A mi árunk:

4 240 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Ennél a terméknél megnövekedett a szállítási idő,
mivel a gyártó jelenleg csak késve tudja teljesíti a megrendeléseket.
Kérjük, rendelés előtt vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a lencsék elérhetőségével kapcsolatban!

A PureVision 2 HD havi szférikus kontaktlencse az optikai ipar egyik vezető kontaktlencse gyártó végétől, a Bausch & Lomb-tól.

 
Ultravékony kialakítás - a PureVision lencsék az egyik legvékonyabb lencsék jelenleg. Ezáltal könnyű behelyezni, és nem érezhető a szemben.
Folyamatos hidratáció - az innovatív Comfort Moist technológia által biztosítva van az egész napos hidratáció. Magasfokú kényelem a behelyezéstől számítva egész napon át.
Áramvonalas - csökkent a lencse és a szemhéj közötti súrlódás, így nem fárad és nem vörösödik ki a szem.
Magas minőség - a PureVision lencsék garantálják a tiszta és stabil látást - nincs tükröződés vagy csillogás.
Hatékony látásjavítás - PureVision 2 HD
Hatékony látásjavítás - rövid- és távollátáshoz egyaránt ajánljuk. Rendszeres használattal megállíthatjuk a látás romlását.
Havonta egy pár - egy pár lencsét akár 30 napon keresztül viselhet folyamatosan. Ebben az esetben nincs szüksége ápolószerre.
 

A PureVision® 2 HD jellemzői:

 

A PureVision 2 HD Balafilcon A anyagból készült szilikon-hidrogél kontaktlencse. A PureVision 2 HD a Bausch&Lomb egyik legújabb és legkelendőbb terméke, amely havi viselésre lett tervezve. A fő előnye az, hogy a nagyfelbontás (HD) lencse minimalizálja a halojelenség visszaverődését és eltérését, ezáltal biztosítva a tiszta látást. Továbbá magas a lencse Dk/t értéke, amely a lencse anyagának az oxigénáteresztő-képességét méri. Így a szem kevésbé fáradékony és kevésbé érzékeny az irritációra. A PureVision 2 HD a Comfort Moist technológiával van ellátva, amely a kényelmet biztosítja a lencse behelyezésétől kezdve egész napon át.

A PureVision 2 HD a piacon jelenleg elérhető egyik legvékonyabb lencse, és mégis nagyon egyszerű a használata. A lencse lekerekített formája csökkenti a súrlódást a szem és a lencse felszíne között pislogás közben.

 

Kinek ajánljuk a PureVision® 2 HD kontaktlencsét?

 

Ez a lencse tökéletes azok számára, akik a havi kontaktlencsét részesítik előnyben, és magas minőségre és kényelemre vágynak. Továbbá ajánljuk azoknak, akik:

  • sok időt töltenek a számítógép előtt,
  • órákat töltenek vezetéssel,
  • szemszárazságtól szenvednek.
 

Lencse ápolása:

 

A PureVision 2 HD havi kontaktlencse, így kivétel után meg kell tisztítani, és kontaktlencse folyadékkal teli tárolóba kell helyezni. Ajánljuk a Clean Active folyadékokat, vagy bármely más, a kínálatunkban elérhető folyadékot.

 

A PureVision® 2 HD lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka PureVision lencsék
Gyártó BAUSCH & LOMB
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,0
Dk/t 130 x 10-9
Hidratációs fok 36%
Anyag Balafilcon A
Technológia High Definition™, ComfortMoist™
 

A termék csomagban is elérhető:

 
További információ
GyártóBAUSCH & LOMB
MárkaPureVision
Darabszám a csomagban3 darab
ElérhetőségAkár 8 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:PureVision® 2 HD 3 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a PureVision® 2 HD 3 darabos lencséket?

A PureVision® 2 HD 3 darabos lencsék egy három darabot tartalmazó csomagban érhetők el. Kiválaszthatja őket önállóan, a terméken feltüntetett paraméterek alapján, vagy optometrista felügyelete mellett. Különleges tulajdonságaik, mint a folyamatos viselhetőség és a High Definition technológia, rendkívüli viselési kényelmet és kiváló látásélességet biztosítanak.

Biztonságosak a PureVision® 2 HD lencsék?

Igen, a PureVision® 2 HD lencsék biztonságosan használhatók, feltéve, hogy betartják a higiéniára és a csereperiódusra vonatkozó ajánlásokat. A Bausch&Lomb neves gyártó által készített lencsék magas minőséget képviselnek és Balafilcon A anyagból készülnek, ami biztonságos és egészséges viseletet garantál egy hónapon keresztül.

Milyen látáshibákra jók a PureVision® 2 HD?

A PureVision® 2 HD lencsék szférikus látáshibák, mint a rövidlátás vagy távollátás korrekciójára szolgálnak. Precíz kialakításuknak és fejlett technológiájuknak köszönhetően éles látást és kényelmet biztosítanak egész napra.

Hogyan kell felhelyezni a PureVision® 2 HD lencséket?

Mielőtt felhelyezné a PureVision® 2 HD lencséket, mindig alaposan meg kell mosni és meg kell szárítani a kezét. Ezután ellenőrizze, hogy a lencse helyesen van-e ívelve, és helyezze azt az ujjbegyére. Fejet enyhén hátradöntve szélesre nyissa ki a szemhéjakat, és óvatosan helyezze a lencsét a szemgolyóra. A lencse elhelyezése után csukja be a szemhéjakat és pislogjon néhányszor, hogy a lencse megfelelően elhelyezkedjen.

Hogyan lehet levenni a PureVision® 2 HD lencséket?

A PureVision® 2 HD lencsék levételéhez ismét meg kell mosni és meg kell szárítani a kezét. Ezután óvatosan tolja le az alsó szemhéjat az indexujjával, miközben a középső ujjával tolja a lencsét a szem közepére. Amikor a lencse átkerül a szem fehér részére, óvatosan fogja meg a hüvelyk- és mutatóujjával, majd vegye ki. A lencse eltávolítása után helyezze azt a megfelelő tárolóedénybe tisztító és fertőtlenítő oldattal.