PureVision® Multifocal 6 db

Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

14 560 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Ennél a terméknél megnövekedett a szállítási idő,
mivel a gyártó jelenleg csak késve tudja teljesíti a megrendeléseket.
Kérjük, rendelés előtt vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a lencsék elérhetőségével kapcsolatban!

A PureVision Multifocal lágy kontaktlencse, amely a presbyopia látásproblémát hivatott javítani, gyártója a Bausch & Lomb.

 
Egész napos hidratáltság - az AerGel szilikon-hidrogél anyagnak köszönhetően a lencsék magas nedvességtartalommal rendelkeznek, ami egész napos hidratáltságot eredményez. Vége a száraz és irritált szemeknek.
Nincs lerakódás és szennyeződés - az új, modern anyag használata további jelentős előnyt hozott: a lerakódásokkal szembeni magas ellenállást. Ennek köszönhetően a lencsék tökéletesen tiszták, simák és alig érezhetők a szemen, még a nap végén is.
Magas légáteresztő-képesség - a lencsék ultravékony szerkezete és a magas légáteresztő-képességgel rendelkező anyag azt jelenti, hogy jóval több oxigénhez jut a szaruhártya, ami még egészségesebb szemeket és fáradtságtól való védelmet jelent.
All-Distance Optics technológia - a lencsék elkészítése során egy innovatív technológiát alkalmaztak, aminek köszönhetően a látás minősége jelentősen javult. Mostantól élesen és tisztán láthat minden távolságra, legyen szó könyvolvasásról vagy autóvezetésről.
Ideális idősebbek számára - a PureVision Multifocal lencsék kiválóan alkalmazkodnak a presbiópia (vagyis öregszeműség) korrekciójához.
Folyamatos viselet - ACUVUE OASYS MAX 1-Day
Folyamatos viselet - nem szeretné kivenni a lencséket alvás előtt, és rendszeresen ápolni őket? Ebben az esetben jó hírünk van: a PureVision Multifocal lencséket akár 30 napig is használhatja anélkül, hogy kivenné őket vagy ápolószert használna.
 

A PureVision® Multifocal jellemzői:

 

A PureVision Multifocal progresszív lencse, célja, hogy tiszta látást biztosítson közeli, távoli és középtávokra. Ez az All-Distance Optics technológia által lehetséges. A PureVision Multifocal kontaktlencse az egyetlen olyan multifokális szilikon-hidrogél kontaktlencse, amely az AerGel anyagból készült. Ennek köszönhetően a lencse ellenállóbb a felületen keletkezett fehérje lerakódások képződésével szemben, és a viselési idő alatt megfelelően hidratált. Továbbá az AerGel biztosítja a megfelelő mennyiségű oxigént a szem számára és a hosszantartó kényelmet.

 

Kinek ajánljuk a PureVision® Multifocal kontaktlencsét?

 

A PureVision Multifocal kontaktlencsét mindazoknak készítették, akik nem akarnak minden nap a lencse behelyezésével és kivételével időt tölteni. Folyamatosan hordható (30 nappalon és 29 éjjelen át, anélkül, hogy kivennénk).

A PureVision Multifocal azoknak az embereknek lett tervezve, akik presbyopia látásproblémában szenvednek, amely általában 45-50 éves korban kezdődik. A PureVision Multifocal tökéletes azok számára, akik:

  • szeretnék élvezni a tiszta látás okozta örömöt, anélkül, hogy kétféle korrekciós szemüveget hordanának.
  • fizikailag aktívak.
  • még 50 év felett is szeretnének kontaktlencsét hordani.
 

A PureVision® Multifocal lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Multifokális kontaktlencse
Márka PureVision lencsék
Gyártó BAUSCH & LOMB
Dioptria: -10,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Kiegészítés LOW (+1.50), HIGH (+2.50)
Görbület 8,6
Átmérő 14,0
Dk/t 112 x 10-9
Hidratációs fok 36%
Anyag Balafilcon A
Technológia AerGel, All-Distance Optics
További információ
GyártóBAUSCH & LOMB
MárkaPureVision
Darabszám a csomagban6 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:PureVision® Multifocal 6 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a PureVision® Multifocal 6 darabos lencséket?

A PureVision® Multifocal 6 darabos lencséket önállóan is kiválaszthatja a termék paraméterei alapján, vagy felkereshet egy optometristát, aki segít a megfelelő lencse kiválasztásában. A csomag 6 darab lencsét tartalmaz, így kényelmes és hosszú távú használatot biztosít. Ezenkívül, ezek a lencsék az All-Distance Optics fejlett technológiáját alkalmazzák, amely egész nap éles látást biztosít különböző távolságokon.

Biztonságosak a PureVision® Multifocal lencsék?

Igen, a PureVision® Multifocal lencsék biztonságosak a használatra, magas szintű kényelmet és biztonságot nyújtanak a Balafilcon A minőségi anyagnak és az All-Distance Optics technológiának köszönhetően. Azonban fontos betartani a higiéniai és használati utasításokat.

Milyen látáshibákra javasolt a PureVision® Multifocal?

A PureVision® Multifocal lencsék a presbyopia, azaz az életkorral összefüggő távollátás korrekciójára szolgálnak. Progreszív kialakításuknak köszönhetően éles látást biztosítanak közelre és távolra egyaránt.

Hogyan kell felhelyezni a PureVision® Multifocal lencséket?

A PureVision® Multifocal lencsék felhelyezése egyszerű. A lencsék behelyezése előtt alaposan meg kell mosni és meg kell szárítani a kezet. Ezután az előírásoknak megfelelően helyezze a lencsét az mutatóujj hegyére, használja a másik kezét a szemhéjak széthúzására, majd helyezze a lencsét a szemgolyóra.

Hogyan kell levenni a PureVision® Multifocal lencséket?

A PureVision® Multifocal lencsék eltávolításához ismét meg kell mosni és meg kell szárítani a kezet. Ezután finoman húzza fel az alsó szemhéjat, és a hüvelykujj és mutatóujj segítségével óvatosan fogja meg a lencsét, majd távolítsa el a szemgolyóról. Ne feledkezzen meg a lencsék megfelelő tárolásáról és karbantartásáról azok eltávolítása után.