TOTAL30® for Astigmatism 3 db

Darabszám a csomagban:

3 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

3 darab

A mi árunk:

8 980 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Total30® for Astigmatism lencse azoknak az embereknek ajánlott, akik a magasfokú funkcionalitást és kényelmet keresik. A legújabb technológiákat használják a lencse gyártása során. Ez az innovatív termék biztosítja a kiemelkedő kényelmet bármilyen körülmény esetén. Fontos megemlíteni, hogy tulajdonságainak köszönhetően a TOTAL30® for Astigmatism szinte észrevehetetlen a szemben, így kényelmes, és biztosítja a minőségi jólétet.

 
Népszerű gyártó terméke - a terméket az Alcon, a világ egyik legszélesebb termékskálájával rendelkező gyártója készíti.
Water Gradient technológia - a megfelelő hidratáltsági fok különösen fontos az asztigmiával rendelkezők számára. A lencse kényelmesen használható bármilyen szituáció esetén.
Precision Balance 8|4 - a nagy gondossággal tervezett szerkezet által a lencse a szem felületén stabil marad, így kivételesen tisztán láthat egész nap.
Celligent eljárás - megakadályozza a lipid lerakódásokat és a baktériumok megjelenését; az eljárás használata által a maximális védelem biztosított a mindennapos használat során.
UV szűrő - Total 30 for Astigmatism

 
UV szűrő - további védelmet nyújt a szem számára, megszűri a káros ultraibolya sugarak akár 90%-át.
Újrafelhasználható lencse - tökéletes megoldás azoknak, akik a praktikus megoldásokat kedvelik, és szeretik a kényelmet és a modernizációt.
 

A TOTAL30® for Astigmatism jellemzői

 

Az innovatív TOTAL30® for Astigmatism a legigényesebb felhasználók számára lett kifejlesztve. A Water Gradient és a Celligent technológiák által garantált a maximális elégedettség. A lencse 55% víztartalommal rendelkezik belül, míg a felületen ez majdnem 100%. A technológiáknak hála, az optimális hidratáció háromszor tovább tart, mint a standard lencse esetén. Azok az emberek, akiknek a szeme hiperérzékeny, gyakran tapasztalnak szárazságot és irritációt, különösen elégedettek lesznek. Sőt, egy pár TOTAL30® for Astigmatism lencse 30 napig használható.

Az egyedülálló Celligent technológiának köszönhetően egy speciális védőréteggel van ellátva, amely a szem felületéhez hasonló. Ezáltal a lipidlearkódások és a baktériumok behatolása sokkal nehezebb, a lencse védelmet nyújt. Megfelelő szem-higiéniával párosítva a TOTAL30® for Astigmatism tökéletes választás. A TOTAL30® for Astigmatism UV szűrővel van ellátva, így védi a szemet az ultraibolya sugarak káros hatásaitól. Minden nap lenyűgözi majd ez a lencse!

A TOTAL30® for Astigmatism havi lencse - ezt leginkább az elfoglalt, sokat dolgozó személyek szokták választani, akik a mindennapi rohanás ellenére is a tökéletes megoldást keresik a kényelemre. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy a havi lencsék megfelelő ápolást igényelnek minden egyes nap.

 

Kinek ajánljuk a TOTAL30® for Astigmatism lencsét?

 
  • Akik asztigmatizmussal rendelkeznek
  • Akik a maximum kényelmet és biztonságot részesítik előnyben
  • Érzékenyebb szem, gyakori szemszárazság esetén
  • Akik sportolnak vagy különböző típusú fizikai aktivitást végeznek
  • Akik imádnak utazni, és a legjobb megoldást keresik UV védelemmel ellátva
  • Akik szeretik a praktikus megoldásokat és a magas minőségű termékeket
  • Akik számítógép előtt dolgoznak, vagy okostelefont használnak
  • Diákoknak és kutatóknak.
 

A TOTAL30® for Astigmatism lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Tórikus Kontaktlencse
Márka Total30
Gyártó ALCON
Dioptria -10,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Cilinder -0,75; -1,25; -1,75; -2,25
Tengely 10° és 180° (10° lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,5
Dk/t 123 x 10-9
Hidratációs fok 55-100%
Anyag Lehfilcon A
Technológia Precision Balance 8|4, Water Gradient, CELLIGENT®
UV szűrők 90-95% UVA/UVB

 

 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóALCON
Darabszám a csomagban3 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:TOTAL30® for Astigmatism 3 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a TOTAL30® for Astigmatism 3 darabos kontaktlencséket?

A TOTAL30® for Astigmatism 3 darabos kontaktlencséket önállóan is kiválaszthatja a termék paraméterei alapján, vagy konzultálhat egy optometristával. A csomag 3 darabot tartalmaz, így egész hónapra elegendő kényelmet biztosít. Ezenkívül a lencsék rendelkeznek gradiens hidratálással és Precision Balance 8|4 technológiával, ami egész napos kényelmes viselést garantál.

Biztonságosak a TOTAL30® for Astigmatism kontaktlencsék?

Igen, a TOTAL30® for Astigmatism kontaktlencsék biztonságosak a használatban, kényelmet és védelmet nyújtanak a szemeknek. Az Alcon neves gyártó által készített, magas minőségű Lehfilcon A anyagból készült lencsék a legmagasabb biztonsági előírásoknak felelnek meg.

Milyen látáshibára valók a TOTAL30® for Astigmatism?

A TOTAL30® for Astigmatism kontaktlencsék az asztigmatizmus korrigálására szolgálnak, azaz a szaruhártya ireguláris alakjának, ami elmosódott képet okoz. Torikus tulajdonságaiknak köszönhetően kiválóan korrigálják ezt a típusú látáshibát.

Hogyan kell feltenni a TOTAL30® for Astigmatism kontaktlencséket?

A TOTAL30® for Astigmatism kontaktlencsék felhelyezése egyszerű. Miután megmosta és megszárította a kezét, helyezze a lencsét az indexujja hegyére. Ezután óvatosan tágítsa ki a másik kéz szemhéjait és helyezze a lencsét a szemgolyóra, miközben előre néz.

Hogyan kell levenni a TOTAL30® for Astigmatism kontaktlencséket?

A TOTAL30® for Astigmatism kontaktlencsék eltávolításához mosson és szárítson kezet, majd óvatosan tolja le az alsó szemhéjat. Az indexujj és a hüvelykujj segítségével fogja meg a lencsét és finoman húzza ki a szemből. Ezután helyezze a lencsét a megfelelő tartályba tárolófolyadékkal.