OPTI-FREE ápolószerek

Megtekintés Rács Lista

3 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

3 termékek

oldalanként

OPTI-FREE ápolószerek

Az Alcon svájci vállalat, amely kontaktlencséket és folyadékokat gyárt azok tárolására és ápolására, az ügyfelek igényeit és elvárásait tartja szem előtt. Ennek érdekében létrehozta az OPTI-FREE termékek sorozatát, amelyben szinte minden kontaktlencse-viselő megtalálja az általa használt lencsék típusának megfelelő terméket, hogy a lehető legmagasabb szintű kényelemben élvezhesse használatát.

A megfelelő típusú folyadékot használva biztosak lehetünk abban, hogy a lencsék mindig tiszták, hidratáltak és készen állnak a további használatra.

Kiknek ajánljuk az OPTI-FREE Express folyadékot?

Az OPTI-FREE Express folyadékot bármilyen típusú lágy kontaktlencséhez haszálhatja. Lehetővé teszi, hogy a lehető legmagasabb szintű kényelmet élvezhesse a kontaktlencsék viselése során, és szinte észrevehetetlenné tegye őket - és magunk is elfelejthetjük a látáshibánkat. Nagyon hatékonyan hidratálja és megtisztítja a lencséket az összes szennyeződéstől, baktériumtól és mikroorganizmustól. Elsősorban azoknak szól, akiknél gyakori a protein-lerakódás - pl. hormonális gyógyszerek szedése esetén - és mindenkinek, aki a lehető legmagasabb szintű higiéniát és kényelmet akarja fenntartani a kontaktlencsék használata során.

Az OPTI-FREE Express az orvosok által leggyakrabban ajánlott ápolófolyadékok között is az első helyen áll.

Kiknek szól az OPTI-FREE Puremoist?

Ez a folyadék a lencsék használata során - reggeltől késő estig - a lehető legmagasabb szintű hidratációt és tisztaságot biztosítja. Főként azoknak szól, akik a lencse viselésekor tartósan száraz szemre panaszkodnak, és az ezzel járó kellemetlenséget és irritációt tapasztalnak.

Az OPTI-FREE Puremoist folyadék az olyan innovatív anyagoknak - mint a Polyquad és az Aldox - használatának köszönhetően optimálisan hat mind a lencsére, mind a szemre - nekünk a lehető legmagasabb kényelem érzését nyújtja, és segít megőrizni a lencse tökéletes tisztaságát a baktériumoktól, mikroorganizmusoktól, bármely más szennyeződéstől és a protein-lipid lerakódásoktól, amelyek mindig a kontaktlencsék felületén képződnek - mert ezek a természetes anyagok az emberi könnyekben találhatók. Ezenkívül a HydraGlyde-mátrix tartalmának köszönhetően az OPTI-FREE Puremoist folyadék lehetővé teszi, hogy a lencsék hidratáltságát a lehető legmagasabb szinten tartsa - akár 16 órán keresztül.

Kiknek szól az OPTI-FREE Replenish?

Az OPTI-FREE Replenish egy olyan folyadék, amely a lehető legmagasabb szintű hidratációt biztosítja, erősen fertőtleníti és regenerálja a lencsét, ami a TEARGLYDE technológia használatának köszönhető. Ez egy multifunkcionális termék a lencse tárolásához, amely minden típusú lágy és hidrogél lencséhez készült.

Amellett, hogy a folyadék nagyon hatékonyan és pontosan eltávolítja az összesféle szennyeződést, baktériumot és lerakódást a lencsék felületéről, és jelentősen csökkenti azok újralerakódását, rendkívül biztonságos is - még nagyon érzékeny szemű emberek számára is, akik korábban irritációt tapasztaltak az erős tisztítóhatású készítmények használata során. Ezenkívül a No Rub technológia alkalmazásának köszönhetően nem kell dörzsölni a lencséket a tisztítás és a fertőtlenítés során - csak a folyadékban kell áztatni őket. Az OPTI-FRE Replenish rendkívül népszerű és megelégedéssel tölti el a vásárlókat - még a világ leggyakrabban vásárolt kontaktlencse-ápolószer címét is elnyerte.

OPTI-FREE márkás folyadékok és szemcseppek

Az Optilen.hu webáruház kínálatában szereplő OPTI-FREE márkájú ápolószerek és szemcseppek a legmagasabb minőségű márkás termékek, amelyeket az Alcon, egy világszerte elismert optikai vállalat gyárt. Tekintse meg a cég egyéb termékeit is: