Opti-Free® PureMoist® 300 ml

Elérhetőség:

24 óra

A mi árunk:

3 710 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Az OPTI-FREE® PureMoist® lencseápoló folyadék magas szinten hidratál egész napos kényelmet nyújtva. Az OPTI-FREE® PureMoist® folyadék akár 16 órán keresztül hidratálja a lencsét!

 
Továbbfejlesztett összetétel - az Opti-Free PureMoist tisztító folyadék alapanyagait gondosan válogatták össze, így minden típusú lágy kontaktlencse számára kiváló minőségű ápolást garantál.
Alapos tisztítás - a folyadék hatékonyan tisztítja a kontaktlencséket nemcsak a mikroorganizmusoktól, hanem a könny természetes képződése során keletkező fehérje lerakódásoktól, valamint a környezeti szennyeződésektől is.
Védelem a baktériumok ellen - a tisztító folyadék alapvető funkciója a teljes fertőtlenítés, vagyis a veszélyes baktériumok eltávolítása, és ezáltal a szemek védelme a veszélyes fertőzésektől.
Extra hidratálás - a kontaktlencsék néhány órányi áztatása PureMoist folyadékban intenzív hidratálást tesz lehetővé, így a lencse kényelmes, és jobb védelmet nyújt a kiszáradás és a vörösödés ellen.
Gazdaságos kiszerelés - Opti-Free PureMoist
Gazdaságos kiszerelés - a tisztító folyadék 300 ml-es üvegben kapható. Ez tökéletes választás a mindennapos használatra, idő- és pénzmegtakarítást tesz lehetővé.
Hosszabb használat - az Opti-Free PureMoist folyadékkal történő napi ápolás megvédi a lencséket a korai elhasználódástól, és lehetővé teszi egy pár lencse hosszabb ideig történő használatát.
 

Az OPTI-FREE® PureMoist® jellemzői:

 

A folyadék olyan összetevőkből készül, amely mind a kontaktlencsére, mind a szemre jó hatással van. Ezen összetevők a Polyquad és az Aldox - így az OPTI-FREE® PureMoist® a baktériumok és mikroorganizmusok káros hatásaitól is megvédi a szemet.

A folyadék alapvető feladatai közé tartozik a lencse fertőtlenítése. Továbbá az OPTI-FREE® PureMoist® megtisztítja a lencsét a felszínen lerakódott fehérjétől és zsíroktól. Ezek az anyagok természetes esetben felhamozódnak a lencse felszínén a viselés során, mivel a könnyben megtalálhatóak. A folyadék eltávolítja ezen anyagokat anélkül, hogy kényelmetlen érzetet okozna a használónak. Csak helyezze a tárolóba a lencsét, töltse fel az OPTI-FREE® PureMoist® folyadékkal, és várjon néhány órát! A folyadék alaposan megtisztítja a lencsét, és több kórokozó ellen is védelmet nyújt, mialatt hidratálja a lencsét.

Az OPTI-FREE® PureMoist® kétféle kiszerelésben elérhető: 300 ml-es és 90 ml-es kiszerelésekben. A nagyobb kiszerelés tökéletes a mindennapos tisztításhoz. Ez a gazdaságos kiszerelés hosszabb időre nyújt megoldást, mialatt garantáltan a legmagasabb minőségű terméket használja.

A kisebb kiszerelés nem csak a mindennapos lencse ápoláshoz ideális, hanem utazáshoz is tökéletes választás. Akár kipróbálásra is alkalmas - megtapasztalhatja a folyadék kiváló tulajdonságait: teljes védelem kontaktlencse viselés során.

 

Az OPTI-FREE® PureMoist® összetétele:

 
  • 0,001% Polyquad tartósítószer,
  • 0,0006% Aldox tartósítószer.

Az OPTI-FREE® PureMoist® multifunkciós fertőtlenítő lencse ápolószer a HydraGlyde Moisturizing mátrix rendszert tartalmazza, melynek köszönhetően akár 16 órán keresztül hidratálja a lencsét, így az egész napos kényelem biztosított.

További információ
GyártóALCON
MárkaOPTI-FREE
Elérhetőség24 óra
Price per 100ml1 237 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:Opti-Free® PureMoist® 300 ml
Az Ön értékelése