Precision lencsék

Megtekintés Rács Lista

4 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

4 termékek

oldalanként

Precision napi kontaktlencsék

A Precision napi kontaktlencsék az egyik legelismertebb optikai márka, a Alcon Vision Care termékei. Tapasztalt tudósok által tervezett, a legjobb minőségű anyagokból készültek, a lehető legmagasabb szintű kényelmet biztosítják felhasználóiknak. A létrehozásukhoz használt innovatív technológia garantálja a kiváló felbontású látást, bárhol és bármikor.

A Precision napi kontaktlencsék jellemzői

A Precision 1-Day napi kontaktlencsék rövidlátó és távollátó emberek számára készültek. Asztigmiát korrigáló verziója is elérhető Precision 1-Day for Astigmatism néven. Sok innovatív megoldást alkalmaztak létrehozásukhoz, és a Verofilcon A anyag, amelyből készültek, maximális hidratációt biztosít - 51% a belsejében és akár 80% a külső felületen. A lencse ilyen magas hidratáltságát a modern SMARTSURFACE technológia biztosítja, amely meglehetősen vékony, nedves réteget hoz létre a lencse felületén, amely elsősorban vízből áll - ennek köszönhetően a Precision lencsék viselése rendkívül kényelmes, a szemek kiszáradása és irritációja csökken, és jelentősen csökken a lencse-szemhéj vonalon fellépő súrlódás is. A Precision lencsék továbbá javított szerkezettel és vékony szélekkel rendelkeznek, amelyek sokkal könnyebbé teszik a behelyezést, és megszüntetik a kontaktlencse-viselésből eredő kellemetlenséget. A márka termékei széles körben elérhetők különböző dioptriákban és különböző típusokban, így könnyedén megtalálhatja a tökéletes modellt magának.

A Precision lencsék rendszeres használata éles és tiszta látást biztosít minden helyzetben, magas színtelítettséggel, függetlenül a környezeti körülményektől vagy a világítástól. Ezenkívül innovatív Precision Balance 8I4 technológiát alkalmaztak szerkezetükben, amely révén a lencse tökéletesen helyezkedik el a szemhéjon, tökéletesen illeszkedik a szemhez, és jelentősen csökkenti a kiesés és gyűrődés lehetőségét. A Precision lencsék UV-szűrőkkel is fel vannak szerelve, amelyek megvédik a viselő szemét a nap káros sugaraitól.

Precision napi kontaktlencsék - kinek tökéletes választás?

A Precision napi kontaktlencsék ideálisak mind a rövidlátó, mind a távollátó emberek számára, asztigmia esetén is elérhetők. Nagyszerű választás lesz azoknak az embereknek, akik látásuk ellenére nem akarnak lemondani az egyéb tevékenységekről. Ezenkívül érdemes erre a márka termékeire szavazni, ha gyakran küszködünk a túlzott szemszárazsággal és az irritációval. Ezenkívül nem igényelnek napi ápolást, ami azt jelenti, hogy nem kell további időt pazarolnunk erre a tevékenységre, hanem más, kellemes módon is eltölthetjük az időt. A Precision kiváló választás, ha magas minőségű kontaktlencséket keres, amelyek viselése a lehető legmagasabb szintű kényelmet nyújtja. Webáruházunkban egyedi lencsemodelleket talál, és szükségeihez igazítani őket rendkívül egyszerű és kényelmes, a lencsék maguk pedig vonzó áron kaphatók.

PRECISION márka

A Optilen.hu webáruház által kínált PRECISION kontaktlencsék az Alcon által létrehozott legmagasabb minőségű márkás termékek, a cég egy világhírű optikai vállalat. Tekintse meg a cég egyéb termékeit is: