Precision 1-DAY 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 8 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

7 680 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A PRECISION1® modern napi kontaktlencse. A piacon található egyik legelismertebb gyártó, az Alcon terméke. A lencse magas minőséget és kényelmet képvisel, használata egyszerű, behelyezése gyors. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhető, hogy a PRECISION1® már az első használat után szerethető termék, hiszen a legigényesebbek elvárásainak is megfelel.

 
Kényelmes viselet - a tökéletes hidratáció, a magas légáteresztő-képesség, a továbbfejlesztett szerkezet és a könnyű behelyezés illetve eltávolítás mind hozzájárulnak a kényelemhez.
Ezt a lencsét tovább hordja majd - kutatások alapján a lencseviselést követő első év alatt a lencsék 20%-a kiesik a szemből. A PRECISION1® más, mint a többi. Itt nem fog kiesni a lencse a szeméből, hanem Ön fog szerelembe esni - a termék nagyszerű paramétereinek köszönhetően.
Magas felbontású minőség - a PRECISION1® lencse viselése során a látás éles és színtelített. Élvezheti a tiszta látást, és elfelejtheti a látásproblémát!
Egyedülálló SMARTSURFACE® technológia - a lencse felületét egy vékony, ám tartós légáteresztő réteggel vonják be, melynek 80%-os víztartalma van; ez a réteg felelős az órákon át tartó hidratációért.
Könnyű behelyezés - PRECISION1
Könnyű behelyezés - a behelyezés gyors és könnyű: 10-ből 9 ember nyilatkozta ezt, köztük kezdő lencseviselők is.
Modern UV védelem - a gyártó modern UV szűrőkkel látta el a terméket, amik kiszűrik a káros napsugárzást (UVA és UVB) akár 99%-ban.
 

A PRECISION1® jellemzői:

 

A PRECISION1® modern anyagból és modern technológiával készül. A Verofilcon A anyag biztosítja az 51%-os hidratációt, míg a lencse felülete 80%-os hidratációval rendelkezik, ami órákon át tart - ez az innovatív SMARTSURFACE® technológiának köszönhető, mely által a lencse felületére került egy vékony, ám tartós légáteresztő réteg, melynek nagy része víz. Tökéletes megoldás a legérzékenyebb szem számára, vagy azoknak, akik szemszárazságtól szenvednek. A megfelelő hidratációval rendelkező lencse garancia a kényelemre - észrevehetetlen a szem számára, és nem okoz irritációt. Légáteresztő-képessége magas, (Dk/t = 100), ennek köszönhetően az oxigén könnyen eljut a szaruhártyába. A szem órákon át üde és friss marad.

A lencse szerkezete is fejlesztésre került. A PRECISION1® széle ultravékony, így gyorsabban alkalmazkodik a szemhez, észrevehetetlen, és nem okoz irritációt. Az egyik legfontosabb tulajdonsága, amit minden viselője értékel: a minőség. A PRECISION1® precíz, magas felbontású éleslátást és tökéletes színtelítettséget biztosít - a fényviszonyoktól függetlenül.

A behelyezés is fontos. A PRECISION1® kényelmes, behelyezése könnyű. Nem esik le az ujjbegyről, és tökéletesen megtartja alakját, miután kivettük a tárolóból. 10-ből 9 személy nyilatkozta, hogy a lencse behelyezése nagyon egyszerű. Ez azt jelenti, hogy kezdő lencse-viselőknek is bátran ajánlott a PRECISION1®. A lencsét továbbá modern, összetett UV szűrőkkel látták el, melyek a káros UVA napsugárzás 90%-át, de akár az UVB sugárzás 99%-át is kiszűrik.

A PRECISION1® napi viselési idejű lencse. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség további ápolásra és tisztításra, sem további készítmények vásárlására. Minden nap új lencsét helyez a szemébe, majd a nap végén kidobja.

 

Kinek ajánljuk a PRECISION1® napi lencsét?

 
  • Azoknak, akik szeretik a modern lencséket és a kiváló technológiai megoldásokat,
  • Azoknak, akik megbíznak az ismert gyártókban,
  • Azoknak, akik rövid- vagy távollátók,
  • Azoknak, akiknek szárazságra hajlamos a szemük,
  • Azoknak, akik a maximális kényelmet várják el,
  • Aktív életmódot folytatóknak,
  • Azoknak, akik nem szeretnek és nem is akarnak időt fordítani a lencse ápolására,
  • Azoknak, akik tökéletesen tiszta lencsét szeretnének minden nap.
 

A PRECISION1® lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka Precision lencsék
Gyártó ALCON
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,3
Átmérő 14,2
Dk/t 100 x 10-9
Hidratációs fok 51% az anyag belseje, 80% a lencse külső felülete
Anyag Verofilcon A
Technológia SMARTSURFACE®
UV szűrők 90% UVA és 99% UVB
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóALCON
MárkaEgyéb
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 8 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Precision 1-DAY 30 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a PRECISION1® 30 darabos kontaktlencséket?

A PRECISION1® 30 darabos egy napos kontaktlencséket könnyen kiválaszthatja saját látási paraméterei alapján. A 30 darabos csomagolás kényelmet és komfortot biztosít egy hónap használatra. Magas gradiens hidratáltságuk miatt különösen alkalmasak azok számára, akik hosszantartó nedvességet és frissességet várnak el.

Biztonságosak a PRECISION1® lencsék?

Igen, a PRECISION1® lencsék biztonságosak a használatra, különösen mivel egynapos lencsékről van szó. Minden új viselés frissességet biztosít és minimalizálja a szemfertőzések kockázatát, amelyek hosszantartó használattal kapcsolatosak lehetnek.

Milyen látáshibákra jók a PRECISION1®?

A PRECISION1® azok számára készült, akik rövidlátók vagy távollátók. Szférikus korrekciós típusuk éles látást biztosít mind közelre, mind távolra.

Hogyan kell felhelyezni a PRECISION1® lencséket?

A PRECISION1® lencsék felhelyezése egyszerű és gyors. Mossa meg és szárítsa meg a kezét, vegye ki a lencsét a csomagolásból, és helyezze az ujjbegyére. Ezután, miközben lehúzza az alsó szemhéjat, óvatosan helyezze a lencsét a szem közepére. A lencse elhelyezése után engedje el a szemhéjat és ellenőrizze, hogy a lencse megfelelően van-e pozícionálva.

Hogyan lehet levenni a PRECISION1® lencséket?

A PRECISION1® lencsék eltávolítása is egyszerű. Mossa meg és szárítsa meg a kezét, majd óvatosan húzza le az alsó szemhéjat, hogy felfedje a lencsét. Ezután óvatosan szorítsa össze a lencsét az ujjbegyekkel, és távolítsa el. Az egynapos lencséket nem szükséges tisztítani vagy fertőtlenítő oldatban tárolni.